Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
válasz Teréz Atya #27360 üzenetére
ezt néztem én is ki, nem is drága.. csak kéne hozzá táv :/
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
vandor01
őstag
Igen H31... nalam lehet venni van raktaron csak 28ejro...
szerintem most 11kor jon a 21ejros akcio 40db-ig! hajra...
venni kene meg 1-et alkatresznek???CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
szerintem ma is lesz 11.00 tol akcioooban!
a tegnap rendelted mar postara is adtak! NL-el jon!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
popi1987
csendes tag
-
air
nagyúr
válasz Zsee75 #27390 üzenetére
"A GB-n levitték ma a jjrc 31 akku árát."
Kemény 100Ft-tal.
"viszont a gép elfogyott..."
Ez mekkora görénység. Az oldal tetején ott virít, hogy [40 units daily], erre 1 nap alatt elengedik mind a 200 darabot.
Mondjuk én tegnap délután megrendeltem.
Ami roppant érdekes volt, mert a weblapon nem engedte egy rendelésbe tenni a gépet plusz 2 akkuval, mondván ezt a terméket nem lehet együtt szállítani akkuval, savval, olajjal meg akármivel.
App-ból meg simán bevette a rendelést.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Allien
veterán
heat shink tube
BG EU raktárból is elérhető, ha gyorsabban kell. Itthon, mint minden ehhez képest horoor drága. Még az M2-M3-s csavarokat is érdemesebb lehet kínából, vagy EU-s raktárból rendelni...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Zsee75
tag
-
NORBl
aktív tag
Láttam egy vidit, amiben a srác otthon rak össze racert, nah most a váz útán kábelezgetett egy kicsit, majd ráhúzott valamien anyagot, ami melegítés után "ráhúzódott" a kábelekre, így szigetelve azt. Az lenne a kérdés, hogy annak a cuccnak mi a neve ?
Más.: Van ez az UpAir quadcopter, lesz bangood snap up-ba. 80 körül van az ára. vám költségekkel 40-45-öt megérne, nem ? Néztam "Quadcopter101" videóját róla, és 300 m körül már hangyásodott a kép, meg rebootolt a képernyő, ezt vmi antenna tuningal lehetne javítani, mint a napokban egyik kolléga által linkelt antenna upgrade Hubsan-hoz ?
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
Nekem nem elég a kamera képe, rajta kell lennie a felvételen az OSD menűnek is. :-) Bocs telórol vagyok, és szokatlan nekem.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
Nem barkácsoltam semmit, ezt mutatja a Walkera Runner 250 Advance. :-))
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Arti1
aktív tag
válasz vandor01 #27293 üzenetére
4 cm-es nano-t (pl. cx-10) ne vegyél...
szinte mintha két állású kapcsoló lenne a gimbal-ja, vagy full gáz, vagy nulla (plafon vagy szőnyeg), és kanyarodni nem szeret (egyenesen megy a hűtőbe, a sörök közé, ha épp nyílik az ajtó ) hiába próbálod irányítani másfele...
Beltérben más propot még nem sikerült törnöm, pedig H8 mini, Floureon H101 mind van, és esnek-kelnek rendesen, a cx-10 első széklábnak csapódáskor törte ketté az egyik propot... Ok, hogy adtak hozzá pluszt, de akkor is...
Bár, lehet, hogy ha nem H101 vagy H8 mini után próbáltam volna, tapsikolva ugrálnék, hogy "jé, tényleg felrepül, odanézz..."
Az is biztos, hogy ha kipróbálok majd egy brushless-t, akkor lehet, hogy pont ezeket fogom leírni a mostani teljes megelégedéssel használt gépparkrólhttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
vandor01
őstag
flou-val megcsinaljuk már mi is
addig pörgetjük mig ki nem fogy a nafta az aksibol!
no de x251-el??CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Zoty4
őstag
-
mobbo
senior tag
-
Allien
veterán
válasz vandor01 #27375 üzenetére
Igen, de valamiből ki kell gazdálkodni azt a két P4-t is! Meg a sok Eachine drónt is, mert az tuti, hogy innen a fórumról is sokan behúzzák az -50%-al. Még ha csak az alkatrészeket nézzük, akkor is áron alul jön ki. 2204- motor, 20A-s esc, FC vezérlő, 4s-re is képesek. Persze, hogy sumákolnak is.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
vandor01
őstag
nezem ezt a BG-s szülinapi akciokat.... b+ csak felidegesitik vele az embert..
nincs olyan termék amit megkivannek... 1gb/8gb -s telefon dobnak SNAP-ba
de ebből a szarbol ami ma már ingyen sem kene.. abbol is csak 10/15 db-ot
ami meg jo volna az -20euro azt kuzdjel meg hajnal 4 kor hatha jut a 8db-bol!kiadják SNAP-ba az Eachine E5C.. 19.99$/db 20db-ot...
multheten 18-ert meg lehetett venni kibaszos rush nélkülhagyjal naluk 100ejrot azt kapsz 10% kedvezményt...
a pofámrol égne a bőr ilyen bicnecet vezetnek....
NORMÁLISAK ezek???ennel kibaszosdinal... a GB elegánsabban oldotta meg feladatot
40db megy akcioba -30/40%... tenyleg volt ra kb 30 perce mindenkinek
viszonylag nyugiban kenyelmesen megvehette a szajrét x250 /Jjrc31... etc..CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Zoty4
őstag
Ha mar feszultsegek, elolvastam Geza es Jackal tesztjeit az akksitoltokrol, de mivel volt pro contra mindegyiknel, megis melyiket ajanljatok nyugodt szivvel, hosszabb hasznalat utan
Egyszerre akarok 3-4db 2S 1Ah-s akksikat tolteni, de nyilvan kesobb, majd a nagyobb fiuk taboraba is be szeretnek kerulni.CHARGER
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
ezzel osztanam meg
Nekem az 1. A legszimpibb, de feltetlen varom a velemenyeteket, foleg azoket akik tobb felet probaltak mar.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Teréz Atya #27368 üzenetére
köszi.... atgondolom hogy én hogy mannageljem
2S 5$ aksinal nekem ne vinnyogjon ideje koran
mert csak a szivbajt hozza rám és fölöslegessen fusztralugynezem min:0.3V van terhelés es nem terhélés között..
ahogy megszolal hozom is le rogton...
light-os repkedesnel 3.4V-re allitás nalam is jo lesz
ha meg már bukfencezek is akkor 3,5V
ha meg már nagyon profit gyilkolom a dugohuzokat na akkor majd beállitm 3.6V-re
gyanitom ahogy hasznalodik el az aksi lehet feljebb is kell venni az értéket...CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
mgy
senior tag
válasz Teréz Atya #27368 üzenetére
Telemetriás táv (nem írom, hogy Taranis, hisz...), szépen jácca a Battery Criticalt, ha itt az ideje. 3.8-on van az összes akksim, mikor hazaérek, s ez így van jól.
Viszonylag egyszerű amúgy a képlet, ami össze lett rakva, ha 3.7 alá esik a cellafesz, s pár másodpercig ott is marad, indul a muzsika. Amúgy (tehát pillanatnyi bezuhanásra) nem. Természetesen oszkártól.
-
Jackal2
senior tag
Ok, a JJRC H31 tényleg vízálló
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Teréz Atya
senior tag
válasz vandor01 #27264 üzenetére
Van ilyen okolszabaly, hogyha kimelni akarod az akkut, akkor repules utan a fesznek kb 3.72-3.75 V korul kene allnia.
Namost konkret feszt h mikor jelezzen a buzzered nem tudunk megadni, esetleg, ha valakinek ugyanilyen gepe van, mert repules kozben:
- ha jobban nyomod neki hamarabb esik be a fesz
- kisebb C-s akkun hamarabb esik be a fesz
- kisebb prop kevesbe effektiv, igy hamarabb esik be a fesz
- tobbcellas akkunal meg kesobb esik be a feszPl. nekem van egy 280-as NightHawk 6 colos propikkal. Ha a 2200-as 3S akkukkal csak feel-good repkedek, 3.4V-on oke a riasztas. Ha bukfenc is van, akkor 3.5V, mert 3.4V-nal mar foldet fog.
Falcon 180 - 4 colos propik - > 3S akku - feel good repkedes 3.5V ok, bukfenceknel 3.6V kell. 4S akku - 3.5V ok bukfencekkel. Ha viszont cca 600m-re megyek, akkor 3.6V, mert volt h mire 3.5V jelzesnel visszahoztam, mar csak 2.8V!!! volt cellankent a 4S 1500mAh Dinogyben. Ez egy 26 dolcsis akkunal nagyon faj!Lenyeg, ami lenyeg rakom fel az OSD-t amint megjon, mert stopperezni, meg kisujjbol kiszopni az akkufeszt nekem nem gyere be.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
vandor01
őstag
válasz Jackal2 #27363 üzenetére
asokcsokos
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #27360 üzenetére
Bazz én is ezt kapom
-
mobbo
senior tag
hogy néz ki? mi lesz 8án amire érdemes ráindulni? látszik már valami?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #27246 üzenetére
Elvileg ezt kuldik nekem tesztelesre. Meg nem adtak fel, igy megprobaltam lezsirozni, hogyha mar kiirtak h lesz flysky verzio, nem kaphatnek-e olyat valami elso szeriabol. Majd meglatjuk.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
üszök
őstag
válasz molnigee #27343 üzenetére
Ez megtartja a gépen az aksit?
Más.
Csak kivittem a H31-et kipróbálni csepergő esőben ha már vízállónak árulják.
Nem sok összehasonlítási alapom van,csak U807,és H101. Lelkes amatőr vagyok. Nekem a bazárinak titulált távja jobban bejön mint az U807-é,kisebb,jobban kézre esik,rövidebb úton járnak a karok. A gép is tetszik,halkabb,szerintem jobban fordul,és fürgébb. Ahol az U807 lezuhant volna földközelben, ez simán kiemelte magát. Sötétedett már,így alacsony magasságban alig láttam,viszont 5-6 méter magasságban egész látható volt. Az U807 előnye,hogy sötétben világít mint a karácsonyfa,meg ott villog a fenekén a bazi zöld led,látja az ember merre van az arra.
El akartam adni ezt a gépet,de nem fogom valszeg ezek után.Viszont az egyik rendelt aksi úgy néz ki sajna kuka. 0 Volt a fesz benne. 1x volt töltve,nem látom,hogy kitéptem volna a kábelt belőle.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
g0dl
addikt
Ismerkedés, bohóckodási céllel keresek valamilyen olcsó drónt.
A H8-ast láttam sok helyen, gondolom ilyen célra megfelelő.
Viszont láttam H8, és H8 3D modellt, illetve eachine, és jjrc gyártót.Mi ezek közt a különbség? ( annyit láttam, hogy a H8 3D kicsit drágább, és nagyobb az akksi)
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Vannak új híreim MJX ügyben. Brushless szekció, 5.8 FPV-s modellek, valamilyen intelligens drón stb. Európai részleg is lehet, hogy lesz.
-
kriszbon
őstag
Most volt OzoneNetwork csatornán kisfilm a drónok fejlődéséről és jövőjéről, sokan elég pozitívan támogatják ezt a technológiát, és nincsenek rossz véleménnyel róla(nem Magyarok).
-
kriszbon
őstag
válasz SpydeR3412 #27344 üzenetére
Rendben értem, csak ugye ott hova és hogyan, mert az szemüvegemen nincs semmi kivezetés.
(#27348) _X10Dead_ :
Akkor tehát a szemüvegre kell.
Dzsunka kamerám az lenne rá(rá is teszem majd) de az nem azt rögzíti amit én látok a kijelzőn, még ha nem is a legjobb minőségben.Ha szétkapom a szemüveget és csinálok a beléről képet meg tudja majd valaki mondani hogy hova is kössem?
[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
Komoly cikk.
"olyannyira, hogy az utóbbi már a polgári repülést is veszélyeztetik"
osztán hejjesen írni / fogalmazni tudol-e?"12 hónap alatt hét esetről számolt be, amikor a leszálló repülőgépek majdnem összeütköztek egy drónnal"
Nekem meg egy hónapja egy vércse elvitte a bal visszapillantómat, 2 éve egy galamb hitte azt, hogy keresztül tud menni a szélvédőn, az előtt meg egy fácánkakas kopogott be menet közben a jobb első ajtón úgy, hogy beletört a csőre. Ennek miért nincs hír-értéke?LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz kriszbon #27340 üzenetére
A gépre is fel lehet rakni, de nem jellemző, mert plusz súly, és ha hozzá számolod a kamera és a kanócok súlyát már nem vagy sokkal beljebb, mintha egy dzsunka akciókamerát tennél fel. Azoknak a képe meg sokkal jobb, mint ahogy ez fog rögzíteni.
Ezt a vevő mögé kötöd, hogy az FPV jelet tudd rögzíteniLiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Jackal2 #27335 üzenetére
3.5 kiegészítés a review-höz:
- DACOS: Deputy Assistant Chief of Staff
- Táv: Szerintem érdemes lenne beleírni, hogy nem jó hozzá a 250-es távja. Koppra ugyan úgy néznek ki, csak egy kiskörömnyi felirat a difi, de ez az X4 nem az az X4. (Ha kell, küldök képeket mindkettő beléről).
- Akku: nemcsak az üzemidő rövid, de LVC warning sincs. Vagyis van, de túl alacsonyra vették. Mire elkezd villogni már az erején is érzed és néhány másodpercen belül le is esik, mert 3 alá (nálam 2.5-2.7) üti az akkut. Ez, kombinálva az erős ledekkel igazi akku gyilkost jelent. Ha bekapcsolva felejted, alig fél óra után alulról szagolja a 2V-ot!
+0.5: Mivel az FHSS-t is meghekkelték, ezt is viszik a Deviation kompatibilis távok a megfelelő adóval. (A yaw kérdés sajnos ott sem változik)
Amúgy jó cikk.LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Allien
veterán
Amúgy, flash sale-ban:
XK X252 US$139.99
2Pcs BX100 Battery Voltage Tester Low Voltage Alarm BuzzerBattlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
mobbo
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
-
Jackal2
senior tag
válasz _X10Dead_ #27329 üzenetére
Ezeket én nem érzem igazán hibának, ellenben mondok olyat tapasztalatból, ami az: ha 3D-be rakod de nem veszed el a gázt, irdatlanul földhöz veri magát ÉS forgatja a földön a motort amivel simán le lehet égetni, de pl. nekem felfújta az akksit az erőlködéssel. Na ez hiba, a motorlötyögés (amit én nem tapasztaltam, szóval nem tudom megerősíteni) szerintem meg egy orvosolható valami.
A táv meg kb. nagyságrendekkel jobb mint bármi, ami 12K-ba kerül (kivéve talán az MJX modellek, mert azoknak igen faszagányos távjaik vannak).
-
üszök
őstag
válasz elszabi #27327 üzenetére
Ha kipróbálod szólj. A tépőzárat rá szoktátok ragasztani a gépre,aksira? Gondolom a varrógép nem nagyon viszi az aksit.
(#27332) [chelloZotya
Nekem is van ilyen,05,A jön ki áganként,ha van 2A tudó hálózati töltő fej azzal 4 mehet maxon egyszerre. A H101 akksiból 4 db 30 perc alatt kész.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Jackal2
senior tag
válasz SpydeR3412 #27330 üzenetére
ő mi a kérdés? Ez is egy portion veszi fel az áramot. Én egy Blitzwolf 5 portosra rakom fel őket mert ott az áram is kijön nem csak osztogatás van
Az USB portok 550mah t tudnak kiadni rakhatsz rá te 80 db akksit akkor is annyit tud (usb 3 900mah), szóval nem ettől függ.
De pl. egy jobb telefontöltő akár 2 A t is tud.
-
Zoty4
őstag
válasz SpydeR3412 #27330 üzenetére
én ezt vettem a kisebbekhez
powerbankra rádugod és vársz Vándor01 ajánlottaelszabi: 20$-ért átveszem ha bontatlan
[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Jackal2 #27319 üzenetére
A Fluorhoz is van acro-fw.
A méltán híres "Top Selling X6" egy ultra-no-name Hubsan X4 klónszerű valami.
A 720 vs 820 kérdést meg úgy képzeld el, mint a 2205 vs 1806-ot. Kisebb a nyomaték, de a fordulatszám u.a., vagy nagyobb, jóval kisebb tömeg mellett (5.5gr kontra 3gr). Kapásból 10 gramm előny egy 30gr körüli gépen.
(Én ha megettem a 820-asokat, biztosan teszek egy próbát az átépítéssel)Tényleg nem fikázni akarok, tényleg elragadó a gép, nekem konkrétan A kedvencem, sehova nem megyek nélküle.
De ne csak a pozitívumokat citáljuk, mert abból csalódás lehet. (Egy 40 dolláros micro-nál meg E.L.V.Á.R.O.M,., hogy ne lötyögjenek a motorok)LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
elszabi
tag
ha ilyen kapacitású kell mókolás nélkül, akkor nincsen olcsóbb/jobb. 750mAh-es syma akkut rá lehet rakni öntapadós tépőzárral a gép aljára. de ez még tesztelve nem volt részemről. a jjrc h31 akku 30c-s amúgy, a syma pedig max 25c. szóval nem fog annyira tépni vele feltételezhetően.
nekem úton van egy elég pocsék kijelzővel rendelkező fpv szett az x251-hez. ha megjön, kipróbálom a h31-gyel is
-
_X10Dead_
aktív tag
Neked is, másnak is, aki úgy érezte, hogy fikázom az X251-est.
Nem mondtam, hogy szart vettél. Azt sem mondom, hogy akinek tetszik ne ilyet vegyen.
Nekem első sorban az a bajom vele, hogy én NEM EZT RENDELTEM, mégis ezt kaptam. Gondolok itt az acro helyetti rattitude-ra, arra, hogy karbon helyett műanyag lábbal érkezett, illetve arra, hogy tapasztalatom szerint közel sem olyan elpusztíthatatlan, mint vártuk.
A ratitude-dal még ki is tudnék békülni, de az autoflipet azt személyes sértésnek veszem. A qrva anyjukért nem tudtak egy GOMBOT hozzárendelni, hamár... Szerintem nagyon nem mindegy, hogy akkor ugrik ha én akarom, nem pedig akkor, mikor kanyarodnék...Én egy "majdnem tökéletes" játékot rendeltem és kaptam helyette egy "tizenkettő-egy-tucatot". Innen kezdve, legyen bármilyen jó, nekem akkor is csalódás marad.
Akinek tetszik úgy ahogy van, az nem fog csalódni benne.A JJRC X1 meg pontosan az, aminek látszik, illetve hirdették. Gyorsabban fordul és nagyobbat billen. Standard motorok, standard propok, standard nut-ok. Nem egy kifinomult jószág de nem is akar annak látszani.
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
molnigee
aktív tag
Én is repültem vele úgy, ez a prob inkább hajlik mint törik.
Nagy duzzogva
http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Drone-WIFI-FPV-With-4K-30fps-1080P-Camera-3-Axis-Gimbal-RC-Quadcopter-p-1083668.html?utm_source=facebook&utm_medium=fb_direct&utm_campaign=mi099_sept05iix&utm_content=Aldo--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
válasz _X10Dead_ #27308 üzenetére
Ok, de azzal hogyan mész 3D-be, meg acroba? Sehogy. Én pont erre vettem. Ha meg már olyan jó minden XK gép, akkor így is, úgy is van távod hozzá.
A top selling X6 nem tudom melyik, de nem hiszem, hogy 720-al ugyan úgy megy, vagy akkor 10 gramm a gép
-
molnigee
aktív tag
válasz _X10Dead_ #27284 üzenetére
Az új acro mód a ratitude, de ezt nyilván te is tudod, bármelyik gépen ebbe kapcsolsz, úgy fog viselkedni mint az x251. Szóval akkor minden gépen szar ez a funkció.. Meg nem kell ész nélkül mindent átkapcsolni és nézni nagyokat hogy miért állsz földbe.
Dőlésszög növelésre nem is ezt kell kapcsolni, hanem a dual ratet, ott meg te állítod be mekkora legyen, 125%-on azért már nem nevezném kicsinek, és a yaw se rossz. Sebességet is ha maxra rakod, megy mit a rakéta, mi összenéztünk mrr74-el, közel eléri a falcon 180 sebességét 3s aksival, sőtt szerintem a punc nagyobb is, nyilván a kisebb súlyt hamarabb kilövi.Nyilván jobb egy igazi racer, de az x1-nél szerintem bőven jobb és megéri az árát is nagyon.
Szóval senki se féljen aki rendelt, nem szar a cucc
ui.: Nekem ma jött meg a 50%-os falcon 180 váz, van benne minden, lehet csinálok belőle egy felső rész nélküli verziót, hogy jobban elférjen az aksi meg a fpv adó.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
mobbo
senior tag
6. 6. § 4 bekezdésében a „Nincs szükség légiforgalmi irányítói engedélyre a légvédelmi készenléti repüléshez.” szövegrész helyébe a „Nincs szükség légiforgalmi irányítói engedélyre a légvédelmi készenléti repüléshez, valamint pilóta nélküli légijárművel végrehajtott repüléshez a pilóta nélküli légijárművekről szóló miniszteri rendeletben meghatározott feltételek megléte esetén.”
"A repülőmodellre az egységes szabályozás érdekében ugyanazok a szabályok fognak vonatkozni, mint a pilóta nélküli légijárművekre, így a pilóta nélküli légijármű fogalmának változtatásával a repülőmodell fogalma beolvad e fogalom alá."
uhh, ennek vagy mi fogunk örülni vagy a repmodellesek lesznek nagyon szomorúak"A pilóta nélküli légijárművek elterjedése miatt szükséges, hogy a légiközlekedési hatóság mellett a rendőrség is kezdeményezhessen bírságolási eljárást. A módosítás hatályba lépésével a pilóta nélküli légijárművekre vonatkozó szabályok megsértőivel szemben a rendőrség is jogosult a bírság kiszabására, amellyel a rendőrség és a légiközlekedési hatóság adminisztratív terhei csökkennek."
uhh"A kormányzati bürokráciacsökkentés jegyében a hatósági eljárások egyszerűsítése és az adminisztratív terhek csökkentése érdekében a cél, hogy a pilóta nélküli légijárművek üzemben tartói számára biztosítsuk az elektronikus ügyintézést. A készülő szabályozás értelmében a pilóta nélküli légijárművek, valamint az üzemben tartók kötelező nyilvántartásba vételekor a légiközlekedési hatóság ellenőrzi az eszközt is, amellyel a légiközlekedési tevékenységet végzik. A tevékenységi engedély kiállításához ugyanazok az adatok szükségesek, mint a nyilvántartásba vételhez, így a tevékenységi engedély a pilóta nélküli légijárművek esetében érdemét veszti. A tevékenység bejelentését a légiközlekedési hatóság felé az elektronikus úton történő nyilvántartásba vételkor kell bejelenteni."
ellenőrizni és lajstromozni fogják a gépeket"A pilóta nélküli légijárművek szabályos működtetésének feltétele, hogy a pilóta nélküli légijármű vezetők tudják, hogy melyek azok a légterek, illetve területek, ahová nem repülhetnek be. Ilyenek például a védett területek és objektumok fölötti repülések, valamint olyan területek fölött, amelyek térben és időben folyamatosan változnak (pl. védett személy mozgása, katasztrófa helyszíne, baleset, stb.). A törvényben foglalt alkalmazásba az arra jogosítást kapott személy szükség esetén a pilóta nélküli légijárművek számára tiltott légtérré
nyilvánítja az adott területet, így az alkalmazáson keresztül a felhasználók tudomást szereznek azokról a légterekről, ahol számukra a repülés végrehajtása nem megengedett."
lesz appEz a törvény 2017. január 1-jén lép hatályba.
[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
akinek van kedve bogarászni benne, itt a törv.terv [link]
érdekesség:
(A Társaság feladatai
,,p) a pilóta nélküli légijárművek használatát támogató, az aktuális légtér információkat és egyéb korlátozásokat tartalmazó honlap és mobilalkalmazás üzemeltetése.”
lesz app?[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
Isten bíz. ha lesz egy kis időm előkerítem rcgroups oldaláról azokat a képeket amin mutatják is.
Szerintem nem véletlenül tették be az oldalra utólag a figyelmeztetést.
Van amelyikbe mélyedést kalapált a csavar, kiverte belőle jó darabot, van amit össze is tört teljesen, ami ugye kuka akkor.Ha landoló lábak vannak erősen odaverve, vagy arra esik le nagy erővel, akkor simán előfordulhat.
Egy papírlapot nem tudtam alácsúsztatni a csavar és az alkatrész közé, annyira közel volt.
Megnyomva erősen a lábat, hozzá is ért teljesen, persze a burkolat merevít még valamennyit, de azért nem túl sokat.[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz mrrr74 #27303 üzenetére
[link]
De igaziból az a lényege, hogy ha leszednéd a tetejét, és benéznél a nyákok alá, a láb hátsó csavarja nagyon közel van az egyik áramköri elemhez. Volt, akinek annyira megsérült emiatt az esc (gondolom, rá ugrott örömében a kopterre), hogy kuka lett a nyák. Mindez azért, mert egy kicsit hosszabb az a két csavar. De ez szerintem ritka lehet. Viszont, könnyű orvosolni.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Jackal2 #27281 üzenetére
Az a full gázos beragadás nem tipushiba. Nálam pl. balra-le akad be :-)
Igen, én voltam az első aki hisztizett (az ócska töltő miatt).De, mint az X250-es, a Devo-val megtáltosodik. Konkrétan JOBB, mint az X100-as. (Persze, nyilván nem miatta vettem az extra távot).
Viszont, az X100 gyári távjával sem fogsz űberkedni. Nyilván jobb, mint a Katicáé, de X100-ast is az vesz, akinek VAN hozzá rendes cucca. Ennyi pénzért (BNF) a Nihui U807 / XK X250 egyszerűen jobb vétel.A méltán híres "Top Selling X6"-osomban 720-as motorok vannak. Semmivel nem gyengébb mint az X100-as és tovább marad a levegőben is. Ennek nyilván a súly az oka. A motorok fele annyiba kerülnek, és nem vered szét őket a kövön. Mondjuk a yaw-ja annak is gyenge...
Amiket felsoroltam én igenis hibának tartom, annak ellenére, hogy köztudottan XK fan vagyok.Nem agitálok az X100-as ellen, én is és és a fiam is imádjuk, de igenis vannak hibái, nem is kicsik,
Aki ultra-vicces, állatul kinéző gyöszt akar, ( és van hozzá rendes távja!!! ) az a toy-grade kategóriában nem talál jobbat.
Aki még viccesebbet akar, van Devo-ja és beéri egy kevésbé high-tech dizájnnal, annak ott a Fluorka.Mindenki másnak U807/X250
[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
kriszbon
őstag
Nekem [ennyi] dolgot jelez ki ami a cuccon van, talán több már zavaró is lenne(nem az én felvételem).
Szerintem kicsit lehet belőle információkat nyerni.Más.
Erről jut eszembe, [ezt] a DVR kütyüt rá tudnám kötni valamire a gépemen, és hogyan hova ha lehet?
Vagy ezt a vevő részen kell és nem a gépen?
Csak annyi kellene, hogy rögzítse amit látok, manuálisan lenne elindítva felszállás előtt.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
tibibi
őstag
bangood 15% kuponkódot mire és .hogy tudom beváltani? Eu raktár nem engedi 68 dollárnál .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.