Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stinky14
csendes tag
Megrendeltem életem első tanuló drónját. Sokáig gondolkoztam rajta, hogy mindjárt építéssel kezdem, de ez a síma x5c-1 szemtelenűl olcsó. Párszor lezuhanni tökéletes lesz.
Kamera nélkül rendeltem, mert a gyári kamerát gagyinak gondolom, de szeretnék rá, egy FPV kamerát, amit késöbbiekben rá tudok rakni komolyabb gépre is, de nem tudom mekkora súlyt bír el.
Sok videókban láttam akciókamerákat rajta. Itt viszont azt olvastam, hogy a WIFI jel megzavarja az irányítást.
Szerintetek maradjak a gyári megoldásnál, vagy elbir akciókamerát 5,8ghz-es adóval?
Tudom ez a gép nem éppen erre való.. -
stinky14
csendes tag
Ha mar a vám a téma. Dronokat általában megfogják mi? :S akkor 1-2 héttel tobbet kell várnom ra :S
-
stinky14
csendes tag
válasz SpydeR3412 #6665 üzenetére
Neten csomo helyen irnak róluk pedig. :S
Facebookon meg mindig szembe jön valami hirdetésük. Az tény hogy ennyiért épp eszű ember a 4 motort árulná.
Keresek egy olcsó terméket aztán megrendelem.
https://www.facebook.com/wish/[ Szerkesztve ]
-
stinky14
csendes tag
válasz Jackal2 #6678 üzenetére
Neem. Nem arról van szó, hogy elhiszem. azt mondtam, hogy magáról az oldalról nem panaszkodnak sehol. Legtöbb termék normál áron van. Vagy ugy működhet, mint az ali, hogy kereskedők vannak fent, es egy-kettő átbaszós, vagy ha megrendelsz egy ilyet, akkor írnak hogy sorry elfogyott.
(Attól függetlenül 2 dollárnál többért nem vennék innen semmit.)[ Szerkesztve ]
-
stinky14
csendes tag
válasz Jackal2 #6682 üzenetére
Igen végülis pont ezért nem rendeltem semmit
Nem hiszem hogy lehuznának a pénzzel. Biztos lenne valami indok miert nem küldik. Ranéztem telos alkalmazásukra. 1,3 millió 5os értékelés. Panaszkat amiket talaltam azok a ruhák minőségéről szóltak.
Nagyon érdekel mi lenne belölle[ Szerkesztve ]
-
stinky14
csendes tag
Hol volt 2 dolláros akció?
-
stinky14
csendes tag
Banggoodon mit takar az "expedited Shipping service" ? 3-7 szállítási időt ígérnek rá 8 dollárért.
-
stinky14
csendes tag
Dinydeal, banggood, Gearbest. Ezeken kívül van webáruház ahol van EU raktár? Kikészit már, hogy 3 hete úton van a SYMA x5, úgyhogy beszerzek addig egy nano koptert. (H8-at ezekbe nem talaltam)
-
stinky14
csendes tag
Ma végre megérkezett a SYMA x5öm több mint 1 hónap alatt. Első dron. Eddig csak Mini helikopterrel játszottam. Hát rohadt jo. azert az irányítást szokni kell. Csak nekem lett volna úgy egyértelmű, hogy a piros ledek hátul vannak nem elöl?
-
stinky14
csendes tag
Sikerült leparkolnom 8 méter magasan egy fán... Esélyem csak holnap lesz leszedni. Villog gondolom amíg lemerul. Akksi kuka lesz? Vagy számíthatok másra is?
-
stinky14
csendes tag
Kb semmi
Dront igazából tanulni vettem, komolyabbat ne törjem majd össze. Kamerát pedig fpv irányítás gyakorlásához. Ahoz még megfelel.
Elmúlt két repülésnél megszakadt a jel, a gép meg elrepült. Sokkal kisebb távolságnál, mint amit bír.
Ez mitől lehet szerintetek?
Wi-fi antenna van a távirányítón. -
stinky14
csendes tag
válasz DougButabi #8828 üzenetére
Az én syma x5-öm ha jelet veszt nem csak két másodpercig teszik.. Múltkor fejem felett 10 méterre történt. Kb 300 méterrel arébb találtuk meg.
Eddigi tapasztalatok szerint ezt csak bekapcsolt WiFi-s kameránál teszi. -
stinky14
csendes tag
Mire kijön a jó idő, szeretném ha lenne egy komolyabb dronom is x5 után.
Az elvárásaim, hogy FPVs legyen. És ne egy lomha dög. Hatótáv minimum 1km.
Jobban járok ha épitek egyet, vagy jo lehet egy Eachine Racer 250? Természetesen megfelelő adóval és vevővel. A gyári FPV adót is cserélném kéne?
Adó-vevő és kamera nélkül max 200 dollárt szánnék rá. -
stinky14
csendes tag
Mehet itt a vita, de kihangsúlyoztam hogy adó-vevő és kamera nélkül. A 200 dollár egyáltanán nem elrugaszkodott ár. Elvégre a racer 250 is 150 dollár adó és vevő nélkül.
De inkább nem is kérdeztem semmit... -
stinky14
csendes tag
Fogalmam sincs. Nem értek az FPVhez. De nem hiszem hogy megoldhatatlan lenne monitor tal együtt 60-70 ezerből.
Épületek közé nem mennék. Nem használnám emberek kozott.
Multikopterhez nem értek. És nem tudom hogy pl az a racing 250 jo alap lenne-e, vagy építés mindenképp.
Táv kell máshoz is, azert azt nem számoltam az árhoz.[ Szerkesztve ]
-
stinky14
csendes tag
válasz dudicukrasz #8944 üzenetére
Csak városon kívűl használnám. Valószínű nem repülnék vele meszebbre, de jobb felkészülni, mint kicentizni a hatótávot.
-
stinky14
csendes tag
Azert vannak durva dolgok.. Akkor a 1km télleg nem nagy kívánság..
Kétlem hogy bármi kárt okozna egy erősítés.. Tiltott.. Na bumm. Jelenleg a dron röptetése is, ha nem kértél előtte "felszállási" engedélyt. -
stinky14
csendes tag
Ez azért elég durva...
[ Szerkesztve ]
-
stinky14
csendes tag
xt-xinte.com-os pénzt visszakapta már valaki?
-
stinky14
csendes tag
Egyre jobban érzem a kéztetést, hogy vegyek/ építsek egy racert.
Egyszeűbb lenne egy kész gépet venni, de ha alkatrészenként rendelem, gondolom olcsóbbra jön ki. Már csak a vám miatt is.
Kész gépből a Kingkong 210GT-vel szemezgetek. Építeni is hasonló alkatrészekből építenék. Csak tartok tőle, hogy túl kicsi gép.
Ez a Flysky i6 táv amit adnak hozzá használható? -
stinky14
csendes tag
Valaki szimulátorozott már Flysky fsi6-al? Az istenért se akar jól müködni
-
stinky14
csendes tag
Smartpropo szerint fordítva működik :S Játékokba meg össze vissza.
http://www.banggood.com/Flight-Simulator-Wiring-Cable-Plug-For-Flysky-I6-Esky-Transmitter-p-999562.html
Sajnos én ilyet vettem... -
stinky14
csendes tag
MIlyen FPV vevőt lenne érdemes venni Eachine ET600R adóhoz? tanulás alatt inkább monitort használni. Legtöbb vevőnél azt irják, hogy 12V. képeken pedig 2-3S akksik vannak rákötve? Elég neki az is?
-
stinky14
csendes tag
Áldom az eget, hogy ma felnéztem ide. Falcon 180 megrendelve. Ennyiért ajándék volt.
-
stinky14
csendes tag
Nagyon el akarják adni az összeset
-
stinky14
csendes tag
A 19-ei akció alatt vásárolt falcon 180 és hasonlók elindult már valakinek kinából?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest