-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazo
aktív tag
Sziasztok, vettem egy jjrc h20 mini drónt. Kezdő vagyok gondoltam kipróbálom ha megy és tetszik veszek nagyobbat. Szobában egész jól ment már gondoltam kipróbálom az udvaron. Azt tudni kell hogy egy 160 lakásos társasházban lakom aminek egy szép nagy belső udvara van. Letettem a piciket az udvar közepére és felszaltam, de ami történt arra nem számítottam. A drón mint ha nyilpuskabol lőttek volna ki elindult felfelé. Hiába húztam le csak ment fel, fel fel. A végén valahol a tető felett eltűnt. (5 emelet). Szerintetek mi történhetett? Arra gondoltam hogy majdnem mindenhol van 2.4ghz wifi, az zavarhatta meg? Köszönöm
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók