- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsee75
tag
Kedves vagy köszi, de az most messze van nekem
nem tudom mi van az enyémmel. egy kis esés után el kezdett jobbra húzni. (giro kal. megcsináltam) a trimmerrel sikerült egyenesbe hozni, repkedtem vele pár percet nem volt semmi baja, klasszul repült aztán egyszer csak elkezdett megint eléggé jobbra félrehúzni. igencsak küzdöttem mire visszahoztam és leszálltam vele. felraktam tölteni az aksit, gyereket lefektettük majd este 11 körül bekapcsolom, felszállok vele a szobába és szinte egyhelyben lebeg
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Synology NAS
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN