- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Fs i6 hoz mi a jó vevő? Mit érdemes venni?
-
üszök
őstag
Van még valakinek működő XK X251-e? Esetleg próbálta e 3 cellával?
-
üszök
őstag
Került hozzám egy FS i6. Kéne hozzá kábel tudjak szimulátorozni. Mi kell hozzá?
Ha van valakinek elfekvőben az is érdekelhet.
-
üszök
őstag
A Bugs 6-ot próbálta már valaki?
-
üszök
őstag
válasz
KaiotEch #49183 üzenetére
Pár napja az 1,8 buggy-m 4 cellával majd padló gázon megakadt az aszfaltban, és repült a comb középig érő vizesárokba,néhány talaj érintéssel közben. Azt hittem minimum darabjaira tört,de pár kötegelő szakadt csak el,meg egy kaszni szög repült el. A gép súlya olyan 4 kiló lehet.
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #48954 üzenetére
Van benne kis elektronika. Az szabályoz.
-
üszök
őstag
válasz
Darthforce92 #48947 üzenetére
18650 cellával nem fogsz repülni. Nem jön belőle az áram,és nehéz. Legalábbis nekem nem sikerült. 1/10 RC autó még el megy vele,de drónba karcsú.
-
üszök
őstag
Nincs valakinek fölösbe JJRC H31 motor fogaskereke?
-
üszök
őstag
Vennék Kylin-t.
-
üszök
őstag
válasz
koko 959 #47340 üzenetére
Media player Classic Mindent megeszik emlékeim szerint.
-
üszök
őstag
Vett valaki a virág mintás XK K110-ből?
-
üszök
őstag
válasz
koko 959 #47295 üzenetére
Hiba volt. A BG EU raktára egy kaki. Kínából hamarabb megjönnek néha cuccok mint onnan. Én nem is veszek semmit már onnét,mióta 3 hét alatt ért ide valami a nyár közepén. Meg fog jönni valszeg, B@sztasd kicsit őket mi van vele,meg a postán is megnézheted,mert emlékeim szerint sima levél volt amit rendeltem.
Nagy valószínűséggel a kamera Kínából is megjött volna gond nélkül. -
üszök
őstag
-
üszök
őstag
válasz
lalapapa55 #46522 üzenetére
Mekkora aksik ezek? Ha tényleg csak tavasszal fogod használni,én eladnám őket,februárban meg vennék helyettük. Nekem nemrég durván 2 hónap állás után hatból kettő felpuffadt.
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #45123 üzenetére
2nap. Akció nélkül se gyorsabbak.
-
üszök
őstag
válasz
freezer922 #44703 üzenetére
Van Hobbyking-en olyan 3S aksi ami pont belefér,de nem mondom meg melyik,mert a privátomra annyit sem voltál hajlandó írni,hogy bikmakk.
-
üszök
őstag
válasz
Teréz Atya #44569 üzenetére
No ez sem tartott sokáig.
Lesz jófogáson pár darab 2 hét múlva biztos. -
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #44337 üzenetére
Beton van alatta.
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #44335 üzenetére
Egy kis fém lábassal letakarva aminek a tején egy kisméretű tégla van súlynak,az okos tárolás?
-
üszök
őstag
válasz
Peaceliker #44333 üzenetére
Lehet. Az egyik gyári x251 akksi a másik noname kék színű. Kicsit megpuffadt a csomagolás,de működnek,csak azóta már nem bent laknak. Van egy durván felfúvódott autó akksim is,azt is szoktam használni néha.
-
üszök
őstag
válasz
freezer922 #44240 üzenetére
Neked is tudom ajánlani a Bugs3 am megvételre. Nem nagyon használom teljesen új állapotú.
-
üszök
őstag
válasz
varadigabor #43817 üzenetére
A prop nem lenne drága,csak a 10$ posta nem vicces.
-
üszök
őstag
Nem tervez valaki dalpropot venni mostanában?
-
üszök
őstag
válasz
Clown-corp #43315 üzenetére
Vedd ki az egyik motort,mérd meg az átmérőt meg a hosszát, úgy könnyebb lesz találni.
-
üszök
őstag
HK-n vannak akciós akksik ha valakit esetleg érdekel.
-
üszök
őstag
Sarló? Nem az őskorban élünk.
Van akkumlátoros fűkasza is.
-
üszök
őstag
válasz
varadigabor #41193 üzenetére
Ezek tartanak vissza engem is a dologtól. Lehet nem is lesz semmi belőle.
-
üszök
őstag
Van arra esély,hogy egy T-rex 450-et irányítsak az x7 távval,ha teszek bele egy S-fhss vevőt?
-
üszök
őstag
válasz
varadigabor #41086 üzenetére
Nemrég még volt EU raktárban is,gondolom ennyiért azért viszik rendesen.
-
üszök
őstag
válasz
m4rk.89 #41084 üzenetére
Ránézésre az EC2 csatinak tűnik az aksi végén. A töltő képén meg T deans csatikat látni. Ezek közül kell venned valamelyiket, és tudod tölteni az akut egyesével. (De,hogy ebből melyik a male,és a female azt meg nem mondom) Ha több akut szeretnél majd egyszerre tölteni (és akarni fogsz)
akkor én úgy csinálnám,hogy vennék egy ilyet kicsit büdös Kínai műanyag szaga van,de teszi a dolgát. Az xt60 később még jól jöhet,
ebbe pedig kellebből annyi darab amennyi aksid van.
-
üszök
őstag
Volt szó itt a télen egy karácsonyfa ként világító repülőről 100$ környékén volt az ára ha jól emlékszem.
-
üszök
őstag
válasz
Teréz Atya #40707 üzenetére
Ezt a tolómérőt évek óta árulja a Lidl 3k körül,csak sosincs mikor az évi 3-4 alkalom valamelyikén bemegyek.
-
üszök
őstag
Az alsó második képen látszik az aksi tató,abba kell bele tolni a kam tartót. Látszik a 4 csavarból 2. Azok qva pici és rövid csavarok amik az aksitartót tartják. Egy közdarabba vagy távtartóba mennek bele aminek a másik oldalára az alaplap van. Na most kérdés mekkora sújt lehet arra 4 pici csavarra bízni.
-
üszök
őstag
Vettem egy újnak mondott XK K100 koptert jófogásról.
A bódé levétele után ez fogadott.
Az,hogy a hátsó motor burkolata hiányzik meg az aksitartó le van törve a leszálló talpról talán még elmegy, de a motor... ami ráadásul a második aksinál megadta magát,fel sem emeli a gépet. a takony meg 2 perc repülés után kiolvad elsőre a motor hőjétől.
-
üszök
őstag
Nincs valakinek egy fölös 0820 motorja? Az sem baj ha chaoli vagy méginkább U807-be való.
-
üszök
őstag
válasz
Jackal2 #40075 üzenetére
Nézegettem még közben videókat,6045 háromágú propokkal mintha nem jönne elő ez a remegés. Találtam itthon CX20 3 ágú propot,de sehol nem találom a méretét. Hogyan kell ezt számolni? Mit jelentenek pontosan a számok? Nem jut eszembe.
Rendelek legfeljebb 6045 propot,csak megint 3 hét mire ideér.
-
üszök
őstag
Megreptettem a bogarat 3S aksival,de nagyon gázul megy. Az tény,hogy jóval gyorsabb mint az eredetivel,meg a ledek vakítanak mint állat,de gázadásra remegnek a karok,reszket az egész. Ebben a videóban is lehet hallani 0:36 környékétől mikor oda ver neki elég hülye hangja van. több videóban is hallani,hogy így megy,nem tudom jó e ez neki.
-
üszök
őstag
Másnak is nagyon eszi az elemeket az X7 táv? 3 hete tettem bele új elemeket,most meg csipog,hogy le van merülve. Van erre valami megoldás? Olvastam múltkor valahol,hogy a sima cerka elemeket is fel lehet tölteni. Ez valós?
Próbált már valaki XK K100 helikoptert?
-
üszök
őstag
Volt valami Hubsan gép gps-el 20k körüli áron,mintha valakinek lett is volna itt olyan. Talán az jó lehet kamerázni,nem tudom van e magasság és pozíció tartás. Volt olyan is a kérdésben,hogy 40-50 km/ h mellett kell kamerázni. Na ezt a kefés gépek k.b. erős hátszélben tudják.
-
üszök
őstag
Volt a múltkor itt usb páka. Melyik volt az? Leszakadt egy vezeték a puszta közepén így abba maradt a buli.
Kösz az i6 tippeket. -
üszök
őstag
válasz
syler123 #39609 üzenetére
(#39610) SpydeR3412
Én semmilyennel mert nincs hozzá távom.
Bár lehet veszek egyet csak nem tudom melyiket kéne. Kell e az i6x vagy elég sima i6.
Az a vicc,hogy nézegettem jófogás.face csoportokban,drábábban adják használtan mint úonnan.
58 $ GB EU talán ez a legjobb ajánlat i6 távra. -
-
-
üszök
őstag
válasz
Allien #39455 üzenetére
Neked ez köll. (Nekem is kéne). Vagy ha pesti vagy,bemész modell boltba veszel pár száz forintért 2 dugót,és megforrasztod.
-
üszök
őstag
válasz
Halihólaci #39359 üzenetére
Nem jó a link.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet