- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
nihui u807 piros jst vezetékét le akarom cserélni sima 1S balance csatira, hogy a meglévő akksijaimmal tudjam használni. Van valami trükk benne vagy csak simán levágom a piros JST-t és beforrasztom a balance csatit?
-
Kiglerx
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Egy induló szettet keresnék, elfogadható árban. Első körben örülnék valami "fedélzeti" kis kamrának, aminek a képet lehet telefonról nézni, mivel így talán jobban rá lehet érezni az irányításra. Valamint nem lenne hátrány, ha később elbírna valamilyen akciókamerát.
Az se lenne hátrány, ha a cserealaktrész ellátottsága elfogadható lenne, mivel kezdőként biztos lesz egy-két rázós földetérése.
Az se gond, ha maganak kell összeszerelni, minden adott hozzá.A tanácsokat előre is köszönöm!
-
Zoty4
őstag
ilyet vett már valaki?
-
shaddam
aktív tag
Megint nézegetem a vázakat van-e valami pofás. Olyat használ valaki akinél a karok meg az alap egyben van?
-
Saccco
nagyúr
Rajta volt az ujjam a buy it now gombon, de fillérszeretkezni akartam. Ráadásul megláttam, hogy lesz az a pici kamera snapupban, ahol sikerült 1.400 Ft-ért megvenni. Nincs semmilyen FPV cuccom, ezzel a pici kamerával, egy 10mW-os adóval, RC832-vel és Easycap-pel nagyjából beleférek egy komplett kamera árába (pontokkal kuponokkal).
(#29791) szacsee:
Nem. A Turnigy 9X-hez csinálok egy Arduino+NRF24L01 alapú modult, ami egyébként a Taranis-hoz is jó.
Oscar Liang egyik cikke ültette a bogarat a fülembe. Azóta már megkérdeztem Goebish-t az alaplapról (csak a közdarab) 10€ lenne postával. A legolcsóbban komplett ki lehet hozni 2.000 Ft-ból, csak az nem lesz olyan szép, mint az övé. A firmware-t is ő írta, azt lehet szabadon használni. Most ott tartok, hogy a táprészt kell összeraknom, illetve a jelszint léptető részt. -
SpydeR3412
aktív tag
Kipróbáltam az oscarliang által javasolt tuningokat az e010-en.
PROPP - STICK
A proppok miatt hangosabb lett, üzemidőt még nem volt lehetőségem lemérni (elvileg +1 perc).
A stick viszont, nagyon sokat segített, a távirányító méret problémáján (szemléltetésnek: a bal oldali az eredeti, a jobb egy másikról van). -
Allien
veterán
válasz
_X10Dead_ #29776 üzenetére
Ok, köszi az infót! Akkor a Devo 7 kilőve, NEM veszek olyat.
Ami meg a Devo 7E-t illeti, a kieg modulok egy része erősített, azaz, ha nincsen meghekkelve a táv a nagyobb távra (hihihi), attól még a modul (persze papíron) elmegy 1000 méterig.Le kellene tesztelni ezt is, de, annyi időm sincsen, hogy megnézzem, mia gond a 7E távommal... Pedig, most már az X250-t is blindeltem vele...
-
Telda
addikt
CG035 unboxing Seby Docky-tól.
Nekem továbbra is nagyon szimpatikus ez a gép, viszont a hasa alatt csak 7cm van és azok a pilicka lábak nem igazán tetszenek, eléggé pattog leszállás közben. -
Zoty4
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz
SpydeR3412 #29771 üzenetére
Ezt a kamerát vettem. Kell még hozzá egy adó is.
Meg ugyebár a másik fele vevő+képernyő.(#29782) kojak27:
A felirat. Egyik a másiknak a rebrandje. -
kojak27
csendes tag
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
KaiotEch #29746 üzenetére
Mitől lenne gyengusz egy 150mm-es drón 2S-sel?
Nézz meg pár videót a YT-on, lehet, hogy változni fog a véleményed.Ha valaki komolyan akarja ekézni, akkor az a CE kompatibilis video transmitter körül nézzen szét.
Szerk.: Úgy tűnik, kibéreltem ezt az oldalt.... Mindenki alszik?... ÉÉÉBREEESZTŐŐŐ!!! Hasatokra süt a nap!
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
KaiotEch #29689 üzenetére
Nyílt placcon elég a 25mW és fele annyit eszik, mint a 200-as.
Ha a lakásban/irodában tolnád, akkor kell a 200.
Persze, most azokról a gépekről beszéltünk, amire ez való. Ha nagyobbra rakod, ahol a fogyasztás már nem oszt nem szoroz, nyilván nem érdemes a kicsivel pöcsölni.Ja igen, az EU-ban 25mW a megengedett max. kimenő. Remélem, mindenki betartja!
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #29607 üzenetére
A Devo7 nem támogatott. Elvileg megoldható lenne, de a grafikus menü hiányában nehéz lenne kezelni, így senki nem kínlódott vele.
Ugyan abban az árkategóriában ott a 7E, ami kisebb, kevesebb gombbal érkezik és gyengébb a teljesítménye.
A gyengébb teljesítmény csak a gyári CIRF modult érinti (és unlockolható), az utólagos CC2500-ra, nRF-re, A7105-re nincs kihatással. 2 db plusz kapcsoló beépítése nem komoly pénz, és nem kell túl ügyesnek sem lenni hozzá, egyedül a poti beszerelését nem lehet megoldani.
Ha a D7E túl kicsi lenne, akkor ott a Devo10, ami helyből 3 csatornával, 2 potival több, nincs butítva a CIRF kimenő teljesítménye, és nem kell utólag gombokat sem szerelni rá. Igaz, kétszer annyiba kerül. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #29603 üzenetére
Hát, teljes kiépítésben kb. ilyen.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #29596 üzenetére
Nem, ez a rádió modul
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #29593 üzenetére
Az okosított deviation fw-s távok biztosan viszik (Devo 7E / Devo 8 / Devo 10), és - gondolom - a Taranissal is össze lehet hozni
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #29764 üzenetére
Gratulálok az e010-hez!
Ha az megnyugtat, a cx-10nek még kisebb a távja.
Írtál a múltkor, hogy vettél valami kamerát is. Dobj egy linket róla légyszíves. -
Zoty4
őstag
Oktober elejen egy hetes kinai unnepely lesz, szoval a fu se no. Aki akar venni valamit az ezen a heten vegye
-
Arti1
aktív tag
válasz
DanDeR #29767 üzenetére
Lakáson belül főleg arra vigyázz, ha leszecskázod vele a szobanövényeket, akkor az asszony elő fogja venni a légycsapót, és utána már nem csak egy propvédőt kell ragasztani
Headless mód nekem is kimaradt az életemből, de nem bánom, sokkal nagyobb poén, ha balra nyomod és jobbra megy (ha jön szembe)
Ezekből az apróságokból érdemes venni még egyet, alkatrésznek, vagy csak úgy, ha nem akarsz szerelni, legyen másik, ne kelljen várni két hetet, mire megjön kínából, ha valami baja lesz (vagy valaki jószándékú ismerős, akinek kölcsönadod, elröpteti az örök vadászmezőkre)
-
DanDeR
csendes tag
Nagyon idegesített a csipogás ezert kenytelen voltam ugy meg tanulni hogy nincs headles mod. Mostanra furcsa lenne azzal. Pedig 2. Napja használom.. 8 és ½ percet repültem vele a lakásban. Nagyon meg lepődtem. Az egyik rotor védő eltört sajnos meg kell ragasszam. Kint sokkal könnyebb repülni.
-
qqzs
őstag
botot le kell utni kicsit szogben ezeket radugni es rakotni ha nagy a szel ha nem nagy akkor anelkul is jo csak kb olyan vagy picit vastagabb bot kell mint a belso atmero, egy videoban lattam de most nem talalom
PL ez mar tovabbfejlesztett [link] vagy muanyag vizcso de a polifoam szerintem jobb [link]Hogyne tudnad a satorpalcat, satorba sem egyenes
de az draga meg kemeny
Hobby king kuld fake szamlat?
-
-
Saccco
nagyúr
Megjött az Eachine E010, marha jól néz ki és csak ámulok és bámulok, hogy milyen stabilan repül.
-
qqzs
őstag
válasz
Klaymen #29741 üzenetére
Nem az a baj hogy nem megy a disarm hanem az hogy minden vegalasban disarmolt es az uj fwben mar csak lent.
(#29753) vandor01: kaput ebbol kell epiteni , jobban kimeli a dront es parszazas koltseg, van ketmeteresbe is
Ez most komoly osszahajthato dron, gimballal es kameraval ,taskaval, oraval? mi abibi vele??? ) 136GBP [Quanum FollowMe Aerial Action Camera Drone]
Ja ha jol latom csak az oraval lehet iranyitani, meg gps-t sem latok sehol irva, akkor hogy koveti?
-
Allien
veterán
Amúgy, tudtok ajánlani Falcon 180-hoz 3S akksit, ami tuti bele megy?
kifejezetten CSAK EU-s raktárból! Az mindegy, hogy GB-BG, vagy HK... -
Allien
veterán
válasz
KaiotEch #29746 üzenetére
Gyengusz? Me 2s? Ugyan má. Az X251-ből át rakom az akksit, oszt már jobb lenne.
kimista, ok, a falcon 180-t pakolod, de zet NME! Mert ez már tele van mindennel.
Meg más már nem bizti, hogy bele fér. De, mit is kellene bele rakni? Szecskavágót?
Ja, és a lényeg, hogy Devo 7 távval jön. Ergo, a gép alig 100 ojró. -
vandor01
senior tag
-
mobbo
senior tag
casey kapott egy mavicet, elég stabilnak tűnik outdoor is
viszont a végén a felvétel az konkrétan wtf
lehet casey b.ta el utómunkában amikor lenyomta 1080ra, de elég homályaz megvan, hogy az apple is árulni fogja a mavicet?
-
mobbo
senior tag
kaptam kölcsön egy p3 aksit, 33%-nál állt, felszálltam vele 1 méterre és dobta hogy critical low battery és szállt is le (ez ugye 10% alatt lenne nálam beállítás szerint)
simán földön alapjáraton az egyik cella piros néhaszerintetek ezzel repkedjek?
-
Allien
veterán
Ha valakit érdekel, Hobby King-n akciózás van megent. Persze, fenntartásokkal kezelni!
De, van ami megérheti, ha valaki pl: Walkera Rodeo 150 FPV Drone (RTF)-t szeretne. EU raktárból EU164.88+10,22 dolcsi szállítással.
(ugye erre TUTI nem jön rá semmi plusz, áfa meg ilyesmi!)
-
Teréz Atya
senior tag
-
DanDeR
csendes tag
De nagyon idegesítő ez a pittyeges. Akkor ebből hangszóró kiniktatás lesz. A gép rendkívül jó még a szabadban is. 1 napja használom ez az első quadcopterem de hamar bele lehet tanulni. Sajnos a finom hangolásra nem jöttem még rá hogy hogyan működik. 6 percet repül kb 150 mah aksival. Az aksit tölthetem 230 ról egy telefon adapterrel?
-
Klaymen
tag
Ma délután valaki Budaörs környékén?
-
DanDeR
csendes tag
Sziasztok!
Eachine h8 mininél a headles mod alatt miért csipog folyamatosan a táv? Vagy valamit nem jol csinálok? Nekem a jobb joy a gáz az teljesen jullára húzok megnyomom a joyt és előre tolom a bal joyt és el kezd pittyegni a táv. Elvileg a headles mod is működik , de a pittyegés nem marad abba. Mit tegyek tudtok segíteni? -
Allien
veterán
válasz
DJGABI #29726 üzenetére
Mennyit fizettél érte? No, és mit vártál, tálcán hozza egy szerecsen? Ez NEM Graphene akksi, ami egy mágnesen lezárós dobozban van, szivaccsal körül bélelve, egy kis zsákocskában.
A sima Turnigy is egy dobozban jön, pufi nejlonban. A GB-s saccra 5 dolcsiból elhozták a világ végéről, NEKED!
Ebből a termékre jut kb mennyi is lehet, 2-3 dollár?
-
BoSA001
újonc
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogyha csúszik helikopter főtengelye a műanyag fogaskerékben azt meglehet valamivel ragasztani? Gondolom ez akkor kopik el ha a propeller nekiütközik valaminek. Ha veszek egy új fogaskereket akkor abba elég beletolni a tengelyt vagy van ehhez valami spéci ragasztó?
-
molnigee
aktív tag
Mai finomság: Realacc-GX210]
-
kimista
aktív tag
válasz
faresz5 #29714 üzenetére
ha esik kel, akkor a propellerek nincsenek rajta jól. mind a 4-et nézd át, hogy megfelelő irányban vannak-e, elég 1 és máris rossz irányba megy.
Gyrot kalibráld CF-ben, esc kalibrációt szintén csináld meg.
Nekem olyan is volt, hogy az esc kábel fel volt cserélve másikkal, érdemes azt is megnézni.Utána elvileg fel kell szállnia.
Ha nem, csinálj képet a propellerekről, CF beállításokról és segítünk. -
mrrr74
aktív tag
GB-től esetleg? Nekem is pont akkor tűnt el egy csomagom
-
DJGABI
addikt
hát srácok megjött a júniusban rendelt -nem is ez a lényeg- x251 battéria, most figyelj: sima buborékos borítékba beledobva.
innentől mindenki döntse el maga mennyire bánik kesztyűs kézzel az akksikkal. vagy nem úgy volt, hogy ezek a lipo-k nem igazán szeretik ha dobálva, ütögetve, nyomogatva vannak?
-
kriszbon
őstag
válasz
vandor01 #29723 üzenetére
Ahogy nézem, az sokkal jobban kell hogy illeszkedjen mint amit vettem, mert körbe ki van fordítva a perem ami felfekszik aránylag rendesen.
Elég vastag szivacsot látni rajta, ezen csak egy vékony vacak van, és ha jól látom az orr résznél is eléggé illeszkedhet, mert nincs akkora hely kihagyva mint ennél, ráadásul szivacs nélkül.
Na meg automata keresés van annál az olcsónál, úgy mint nekem a másiknál(de manuálisan is állítható).
Tudod milyen kényelmes hogy se perc alatt megkeresi a csatornát?
A felbontásáról sajnos nem tudok sokat, így azt nem minősíthetem. -
mrrr74
aktív tag
Megjött tegnap végre a Gitup, Ti mit használtok vágásra?
-
kriszbon
őstag
Nah.. srácok megjött végre az [Eachine VR D2 5 Inches szemüveg].
Első nekifutásra [ehhez] képest hogy úgy mondjam, egy gagyi vacak csak szerintem.
Szűk keskeny, olyan gyerekméret, az orr résznél teljesen nyitott, a power gombra csak a kijelzőt kapcsolja ki, a vevő tovább üzemel.
Eddig nem jöttem rá hogy lehet áramtalanítani azon kívül hogy lehúzom az aksit.
Ja nincs freshnel lencse, csak valami gagyi műanyag lap ami picit nagyít, úgy kb semmit nem ér az állíthatóság.
Nincs automata csatorna keresés, az antennák töve meg melegszik mint a fene(jól illeszkednek).
Lehet hogy Diversity de amennyire vártam, ez egy óriási csalódás csak, egyenlőre biztos marad a másik szemüveg is. -
Zoty4
őstag
válasz
faresz5 #29714 üzenetére
Kaiotech is szopott vele rendesen, mire fel tudott vele szállni, azért ez már nem az a kicsomagolom és repükök kategória
Srácok, nihui piros jst-s csatiját valahogy át lehet forrasztani sima balancer csatira, vagy van valami átalakító, hogy a normál 1S akksikat tudjam használni hozzá?
-
Arti1
aktív tag
válasz
shaddam #29713 üzenetére
Nem tud caller ID-t, úgy emlékszem, ezért nekem nemgyerebe...
Két éves Vidonn X6 ugyanez, csak lehetett rajt sms-t, emailt nezni (annyira,hogy érdemes-e elővenni miatta a telefont), meg kiírta a callerID-t
Ha nem hullott volna darabjaira a sok nyúzástól, még mindig használnámJackal: és ha videoszerkesztőben lecserélnéd a hangot, csak az érintett részen?
Utószinkron -
faresz5
aktív tag
válasz
Teréz Atya #29700 üzenetére
Köszi, sp f3-s , hiába forgattam meg a propellereket, esett kelt, szar. Délután ránézek, köszi az infót.
Ready to fly ,jah, a hátára max -
vandor01
senior tag
gearbest 25,93 ejro meg 2napig.. pontozva SARC hatar alatt! [link]
-
Jackal2
senior tag
Igen, az lesz majd oda írom, hogy itt hülyeséget mondtam. Az a baj ezekkel a videókkal, hogy iszonyatosan hosszúak. 15-20 percig egyfolytában koncentrálni és beszélni durva. Főleg ha műszaki tartalomról van szó.
Igazából, ha ezt életben ténylegesen ki akartam volna tesztelni, akkor 2-3 napig állok egy mezőn. Az Expo megértése/kipróbálása önmagában fél nap, ez viszont sajnos nem fér bele (kivéve persze, ha ez lenne a főállásom és mondjuk meg tudnék belőle élni, de ez itthon egy utópia
).
Szóval sok a hiba benne, azért nem javítom őket, mert annyira pocsék a fény meg a hang, hogy amíg nem jobb sokkal, addig szerintem nincs értelme.
De remélhetőleg ez meg fog oldódni pár héten belül és akkor majd változtatunk, hogy normálisabb legyen.
Addig is, ha van benne hiba, szedjétek össze és felcimkézem.
Lesz majd Podcast, úgy hogy levágjuk a hangsávot és akkor lehet majd ezeket pl. buszon is hallgatni.
Molnigee: bakker, pedig direkt végig kapcsoltam a videóban, csak elfelejtettem, hogy én maxra raktam már az elején, ezért nem változott
-
jony77
tag
Phantom 3 tulajoktól kérdzeném !
A kamera fotózáshoz mennyire jó?
Mondjuk ,hogy esküvő fotózás fentről?Úgyhogy az arc is látszik,értékelhető?
Hány méterről érdemes embereket fotózni,hogy azért látszon ki van rajta?
Mert én amit találtam googliba az elég pixeles!
Érdemes erre a célra venni? -
-
Arti1
aktív tag
Prop balancernek ez jó? Semmi nagyméretű prop, csak normál méretűek. Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)