Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Lassan engedjük el a kgfb-hez hasonlítgatást, mert félre vezető. Nekem 2 autóm és egy motorom van, de mióta a gyerekeimnek is van jogsija, az autókat 4-en vezetjük.. ennek ellenére az egyik autóba csak évi 2e km megy. Akkor én most mazsola vagyok azzal az autóval?
Ha elárulom, hogy több mint 1,5 millió km-t vezettem már összesen, akkor mégse?A drónokra visszatérve, egy mavic mini fmc 120e forintos árához nézve IS rengeteg az évi 20e forint, mintha egy 5 milliós autóra, évi 1 misi lenne a biztosítás. Ugyanakkor van 100 millióba kerülő autó, aminél az évi 1 millió nem is lenne elvetemült összeg.
Sajnos az ilyen vélemények alapján kalkulált valaki a Groupamánál is, hogy akinek nincs erre évi 20e forintja az ne röpködjön.., mert ugye mi manapság egy huszas? De ez tévút..., nem azért nem fizetik meg majd sokan, mert nem tudják, hanem mert nem akarják.
Ráadásnak összemérhető az egyszeri büntetéssel ! Ezzel nem azt szeretném javasolni, hogy emeljük meg a büntetéseket, sőt. De ha évente 5x repülök és 20x megúszom, akkor 4 évente olcsóbb egyszer kifizetni a szabálysértés 30-40e forintját.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha elárulom, hogy több mint 1,5 millió km-t vezettem már összesen, akkor mégse?