- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Duo-t már nem gyártanak, de a Duo Pro az elég jó. A felbontása is nagyobb. Persze a fizikai mérete is nagyobb sajna. A régi Duoban még az tetszett, hogy GoPro méretű. Úgy is reklámozták. Persze a valóság az volt, hogy fél miliméterrel nagyobb, így a GoPro helyére csak kicsit ferdén fért be, de azért ott van

Az ár.... hát igen. Én is csak idézőjelesen értettem, hogy egy "olcsó" hőkamerát akartam. Akkoriban annak az ára csak kicsivel volt több, mint az új P2-esé

Látom azért szépen kialakítottad a munkaeszközödet
Én is egy kemény bőröndöt vettem a FLIR-es P2-eshez és szépen bele tettem mindent ami azzal kacsolatosan kellhet. Azóta is jó szolgálatot tesz, mert ha azzal kell valamit csinálnom tuti, hogy a kofferban mindent meg fogok találni hozzá. No és nem utolsó sorban mikor kivonul az ember a tetthelyre máris a profi benyomását kelti 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- WELOCK ToucA51 Pro
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest