- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ma kint voltunk repülni, közösen használtunk egy légteret, és egy ismerősöm is megjelent egy Mini 2-vel. Nekem mintha úgy tűnne, a kettő lábai egy kicsit jobbak, mint az egy volt, mert az nagyon papír volt. Ez talán jobban térhálósított, vagy talán egy kicsit merevebb anyagból van. Ja és ez vissza is jött RTH-ból.
. Nem dobta a jelet a semmi közepén sem 20m-nél fej felett. A táv nekem is egy kicsit fura, annak ellenére, hogy én a racerekhez használok nagyobb távot is az X-lite mellett. Én a MP gyári távján is kihajtom a karokat akkor is, ha nem teszek bele telefont, mert így nagyon kézre áll. De az X-lite talán az eddigi legkényelmesebb. Vagy már csak megszoktam.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autószerelők, autószerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Macska topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- 58.5 mm full fém tamper
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem dobta a jelet a semmi közepén sem 20m-nél fej felett. A táv nekem is egy kicsit fura, annak ellenére, hogy én a racerekhez használok nagyobb távot is az X-lite mellett. Én a MP gyári távján is kihajtom a karokat akkor is, ha nem teszek bele telefont, mert így nagyon kézre áll. De az X-lite talán az eddigi legkényelmesebb. Vagy már csak megszoktam.