Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segítsetek, Urak! Ma kint voltunk terepen a Sparkkal, és úgy néz ki, begyűjtöttem egy technikai hibát. Két akkut eseménytelenül kirepültem, szépen leszálltam kézbe, majd a harmadik akkura való váltást követően engedtem volna el a drónt (szerencsére szintén kézből), majd ahogy felpörgette a motorokat, elkezdett tovább pörögni, folyamatosan gyorsult, alig bírtam fejre fordítva leállítani. A GO alatt annyit írt, hogy ellenőrizzem a propellereket. vagy motorhiba. Megtettem, nem látszott rajta sérülés. Akku ki, akku vissza, próba újra, eredmény ugyanez. Volt két tartalék propellerem (jelölés nélkül is jelölt is szerencsére), feltettem őket, semmi változás. Lecseréltem a másik párt is, szintén ugyanaz a hiba. Kipróbáltam másik akkuval, megint csak felbőg, aztán vagy lelövi magát, vagy szenved, ameddig fejre nem fordítom.
Az előzőek tükrében az a kérdésem, hogy van-e még valami, amit kipróbálhatok, vagy innentől szerviz?
Egyszerűen nem értem, soha nem zuhant, sport módot se nagyon látott, nem tudom, előjele semmi nem volt, nem tudom, mi a fene történt. Szó szerint egyik percben semmi baja nem volt (hangján se volt furcsa semmi), másik percben meg már fel sem szállt. Mázli, hogy kézből indítotttam, így meg tudtam fogni, nem tudom, ilyen esetekben a stop gombbal mit érek, le nem lövi a motorokat, szerintem elszállt volna a francba, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro - White Titanium - 128GB - Akku: 98% - Megkímélt Újszerű állapot!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs