Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Tegnap kirepültem 3 akkut a P4-el. "P"-ben indultam el, elmentem párom nagymamájának házához, kb 1.7 km, nézelődtem, aztán olyan 70%-os akkuval elindultam visszafele. Átkapcsoltam sport módba, hogy ne tököljek, majd nyomtam egy RTH-t. Gondoltam, ha majd fölém ér, úgy is észreveszem, aztán átveszem és repülöm másfelé. ~230m magasan lehettem, mert voltak közben dombok és más tereptárgyak is. Eltelt vagy 3 perc és nem jött a gép. Annyi idő alatt már ugye bőven vissza kellett volna érni, akár 2x is. Felvettem a szemüveget és látom ám, hogy laig vonszolja a seggét, "huszon"-al jön visszafele. Igaz, tetemes szembe szél volt, de sport módban ezt nagyon nem is kellett volna megéreznie. Egyértelmű volt, hogy nem sport módban, vagyis annak megfelelő sebességgel jön, akku 49%, magasság még mindig 223m. Lassal fölém ért, átvettem, és padlón kezdtem lehozni. Vagyis szerettem volna, mert lefele is olyan tetűn jött, hogy azon kezdtem aggódni, mielőtt leér, elfogy a szufla és leesik nekem 50-ről. A lényeg, hogy nagy neccesen, már sikítva de lejött. Én voltam a hülye. A kamera tartót nem szoktam levenni, csak megfordítani és kitolni a szélére. Most nem fordítottam meg, csak hátrébb toltam, aminek a következményeként valószínűleg beleért a szenzorok látóterébe és ezért volt az a tetű mozgása. Az ütő majd megállt bennem. Ennyit a figyelmetlenségről.
. Levettem és a másik akkuval már hasított is. Amúgy van valakinek gyári Dji szemüvege? Lenne kérdésem vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Levettem és a másik akkuval már hasított is. Amúgy van valakinek gyári Dji szemüvege? Lenne kérdésem vele kapcsolatban.