- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomjack
tag
Szia, Saját tapasztalat. Én 6 hónapja használom a Minit. Soha nem használom autómat csatorna választáson. Felszállás elött én választok a jelviszonyok lapján.
Egy lakótelep közepén nekem 850 M megy így jelvesztés nélkül, felfelé 200 M mentem simán. Itt bőven van zavaró jel.
Kint a kertböl indítva, külterületen 1 km mentem tovább nem mertem küldeni. Itt is jelvesztés nélkül. Magasságot itt kipróbálta és ment az 500 M. -
DIEGO15
őstag
Mint Mini tulaj írom a véleménye. A hatótáv 60-4000m között van függően a környezettől, a választott repülési magasságtól és a helyes beállítások ill. tájolás függvényében. Nekem 2,2km a rekordom vidéken lakott területen.
Ajánlott valamilyen hatótáv növelő képződmény használata. Én egy yagi antennát használok és nagyon jól működik.
Hozzátenném, hogy kicsit túlzásnak érzem a Mini lenézését ami megy mostanában. Szerintem egy tökéletes kirándulós hobbigép. Még pont jó az fmc tömege ahhoz, hogy hegyre feltúrázzak vele és méretéhez képest remek tulajdonságai vannak.
-
Geller72
veterán
Sok mindentől függ. Ha nagyon dinoman akarok fogalmazni, akkor azt írnám, hogy elég instabil a dolog. Én sűrű "helyeken", interferencia övezte részeken nem használnám. Nekem 10 méteren weak signál volt, többször is, lakott területen, konkrétan az udvaromon. Mivel ez is wifin alapul, fizikai ráláthatóság alap. Ha ez megvan és a körülmények optimálisak, akkor nem nagyon vannak anomáliák, ebből is látszik, hogy érzékeny gép. Érzékeny a szélre is. Vannak viszont rendszer szintű anomáliák is, ezeket talán később részben orvosolni fogják. De ezek általában határeseteknél jöhetnek elő, legtöbbször és a legtöbb tulaj nem találkozik vele. Ha főleg külterületen, vidéken használod és nem tervezed, hogy 50 méternél messzebbre repülnél vele és kb ilyen magasra is, akkor nyugodtan megveheted. Elmegy messzebbre és magasabbra is, de ezt a gépet nem erre tervezték. Ahogy többször írtam ezt is, a helyén kezelve egy jó gép lesz, elégedett tulajjal.
A sűrű, városi dolgot szerintem amúgy is engedd el, alapból illegál, morálisan is. Hogy mit jelent ésszel repülni, előttem is sokan és én is jó néhányszor leírtuk, kb. mit jelent, de pontosan tudja mindenki, hogy mikor van "tilosban", mire enne a válasz egy kbszott nagy atyai pofon. Úgy kell repülni, hogy a morális/legális részén kívül a drónos társadalmat is képviseled, az általad képviselt formula a mi egész társadalmunkra is egy lenyomat, ami a külső szemlélő hozzáállását is befolyásolja pozitívan, vagy negatívan. De mondom, ezt mindenki pontosan tudja. A határokat. A törvényeink szarok. Valszeg azok is maradnak. Éppen ezért a szürke zónát kell megtalálni. Ha ésszel repülsz, nem lesz gond. A mini pont egy olyan gép, ami kezdésnek jó lesz. Ha nem jön be és nem törted össze, kis értékvesztéssel el tudod adni. De támpontnak mindenképpen jó lesz.
-
NvidiaRTX
őstag
Nyílt terepen akár 1km-t is el tudsz repülni vele, de erősen wi-fi szennyezett helyen ne számíts sok jóra.
Volt olyan videó ahol a csávó felszáll pár méterre a feje fölé aztán már elvesztette a jelet.
De ez környezet függő. Ezt majd akkor tapasztalod ki hogyha ott lesz a kezedben.
De most tényleg a megfélemlítő drón törvények miatt kezd el majd mindenki ész nélkül Mini-t venni?
Az csak ám egy kis játékszer amit elég szépen dobál a szél. Nem arra lett kitalálva mint egy P4 vagy Mavic 2.
Tényleg igaz lesz, hogy Magyarország egy Mini temető lesz. Főleg azok fogják a drónjukat elveszíteni akik tapasztalatlanok és csak úgy nekimennek majd a világnak vele.
Arra egy kínai olcsó drón is ugyan olyan jó.
De nem baj legalább a DJI bevételét felpörgeti majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Házimozi haladó szinten
- Hardcore café
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest