- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Nem is tudom mit írjak. Tele vagyok feszültséggel. Nem akartam beléd gázolni csak nem értem hogyan tovább. Nincs aki segítsen!
Még pár nappal ezelőtt rizikóztam és rendeltem egy Ilyet úgy pénzt kidobva az ablakon ha esetleg nem segítene. Az írásod után elgondolkoztam. Talán nem tettem rosszul, habár az EC(C) nagyon alacsony nálam, ezzel történhet valami olyan amit észreveszek pozitíve.Akkor lehet hagyom az FCC-t és bízom a vásárolt kütyümben. Mindenhol azt olvasom hogy állítsd FCC-re.......az antennáim a legjobbak amik lehetnek mégis szarok így is. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bestbuy játékok
- Napelem
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Futás, futópályák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest