Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Én is hasonlókon gondolkodtam. Meg azon is, hogy ha odatéved egy közeg az honnan tudja, hogy milyen drón van nálam? Pluszban még digitális mérleggel is fognak mászkálni?

Egyébként nekem senki ne mondja, hogy ha egy ember egy bizonyos szinten tart már drónozásban (legyen az eszköz és tudás is), akkor azok után visszatér egy ilyen drónra. Mert valljuk be, ez nem egy nagy durranás. És kérdés még az is, hogy milyen lesz a repülése rosszabb körülmények között ezzel a könnyű súllyal stb. Második drónnak meg minek egy ilyen ha az ember jobbhoz van szokva, megvannak már az elvárásai. A spark helyett oké, de egyébként...
Kicsit nagy itt a hype. Persze ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Formula-1
- Villanyszerelés
- League of Legends
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- weiss: Autó költségek
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- World of Warships
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest