Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
A DJI ARS-nél most akciós a FMC verzió - DJI Mavic Air Fly More Combo fehér (2 év garanciával)
Az az igazság hogy én nemrég adtam el a Mavic Air drónom, mert Mavic 2 Zoom fele nézelődök. Iszonyat módon bejön a smart controller. Nagyon jó dolog hogy nem kell semmilyen telefon hogy a drónt tudjad reptetni, és mellé kapsz egy aránylag jó képátlójú kijelzőt a távba építve, illetve egy jó fényerejűt. Csak sajnos durva felára van a smart controlleres verziónak.

Amit mindenképp szerezz be még a drónhoz ha megveszed, az egy tablet/telefon tartó. Én ilyet vettem: PGYTECH tablet rögzítő konzol távirányítóhoz
Sokkal kényelmesebb ebbe belerakni a telót mint beszenvedni tokkal együtt a gyári megoldásba. Nekem iPhone Xs van gyári bőrtokkal, de nem megy bele rendesen. Kivenni meg nem akartam mindig, így maradt ez a megoldás.
Ja meg ajánlott az alsó USB portot használni a telefon összeköttetésére a távval, viszont az a port csak kimenet. Tölteni a távot csak az oldalsó porton lehet a hozzá adott átalakítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest