Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Estét!
Létezik olyan, h átveszik az irányítást egy Mavic Air felett?
Ma megpróbáltam felszállni egy nagyobb város központjában egy rendezvényen - a szervezők engedélyével. Viszont no fly zone miatt ez hamvában született ötlet volt.
Történt viszont, h mikor kikapcsoltam a távost, a madár váratlanul felszállást kezdeményezett. Olyan egy másodperc alatt döntöttem úgy, hogy megfogom kézzel felülről. Ez egy-két sebbel gazdagított, miközben a motorok szinte azonnal megálltak. A rotor lapátokon nem látszik sérülés. Kell-e cserélnem a rotorokat?Nem értem mi történt. Felszállást vagy a telefonról lehet indítani, vagy a joystick-ról. Instabil fél kezes fogásban is tisztán emlékszem, h lefelé sikerült tolni a gázkart. És a motorok álltak épp, amik beindításához mindkét joystick kell. És nem fél másodperces művelet. Egyszerűen nem értem miért szállt fel.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest