Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Okés köszi a segítséget, akkor nem foglalkozok többet a témával.
Kicsit gondolkoztam rajta hogy az Air-ről váltani kellene a Pro-ra. Amit nyernék vele az a hosszabb repidő, meg a hatótáv, bár az csak félig meddig mivel nem szoktam túl messzire repülni Air-el sem, de az Ocusync miatt előnyöm van hogy a jel sokkal stabilabb 1km-en belül mint az Air-nél, illetve kevésbé kell attól tartani hogy megzavarja a drónt valamit az ocusync miatt.
Viszont ugye hátul nincs szenzor a Pro-nak, ebbe mondjuk hátralépés lenne, bár nagyon vigyázok azért.Ami az igazi lenne az egy Mavic 2 Zoom, ez ugye minden téren jobb a fenti kettőnél. Viszont az ára már annyira nem kellemes, de még emészthető azért.
Jól át kell gondolni ezt a váltást. Főleg úgy hogy ebbe az Air-be összvissz olyan 10 repülés van, 2 év gari van rá ami 2020 augusztusáig él, van rá care, plusz egy akksi ami még egyet sem repült. Szóval kezdő szettnek Care-el együtt hibátlan lenne bárkinek.
De mivel szerintem elég nagy bukóval tudnám csak eladni, ezért szerintem megtartom még és nem válok meg tőle. De ha lesz is majd akkor szerintem egy Zoom lesz a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest