- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Geller72
üzenetére
Igen, mondjuk ha lehetne kommunikálni a drónt lelövővel, akkor tudnánk az ő álláspontját is. Az mondjuk nekem gyanús, hogy egy alaphangon 5000$ körüli inspire-ről van szó, amit leginkább munkára szoktak használni, nem a szomszédasszony bugyicseréjének kivizsgálására.
Az, hogy oldalt is vannak rajta lyukak, még nem bizonyíték az alacsony röppályára (a földön lévő, még egyik propellerjét mozgató madárba beleküldhetett még egy kört a tag), a repmagasság 168 láb = 50 méter, amennyiről azért minimális balszerencsével be lehet kapni pár szem sörétet - a fácánok se sokkal közelebbről kerülnek a kondérba
.Ami nekem nem világos, hogy miért tartózkodott 5másodpercnél tovább a telek fölött a drón? Ha valahova "dolgozni megy", akkor másodpercek alatt átrongyol a köztes területek felett, úgy, hogy a tulajok észre se veszik. Ahhoz, hogy mr. Redneck lerakja a sörét, bemenjen a nappaliba a sörétesért, megtöltse, leadjon egy hatásos lövést, minimum 20-30mp kell, ezalatt egy úton lévő (5-10m/sec közlekedő) drón 100-300 méterrel odéb lesz, amit nemhogy lelőni, de látni se nagyon fog emberünk.
A hétvégén jókat repültem, jellemzően 100m körüli magasságban (sasoltam is keményen, van-e helikopter a légtérben...), nagyon kellett mereszteni a szemem, hogy lássam a madarat. Igaz, a P4 kisebb az inspire-nál, de ha nem tudnám, hogy hol keressem, 100méterről észre se venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.