- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
kw3v865 #47373 üzenetére
Én is azért váltottam, mert a Digi 2990 HUF volt, a Yetteles csomag pedig 2635 HUF. Sajnos csak 2 hónapig, mert jött a Yettelnél az inflációkövető áremelés. Visszaút már nincs, de nekem így is megéri. Ha lejár az egy év hűség, akkor elgondolkozok valami külföldi (pl. Sparks) esim-es megoldáson mobilnetre, hozzá voip megoldással. VOIP-t még a Digimobil előtt használtam. Itt nincs ingyen perc (mobil irányba), de 4-5 forintra jön ki a percdíj (a hívott fél a saját mobilszámomat látja). Ezzel a kombinációval 2500 forint körülire tudnám kihozni a havi díjamat úgy, hogy lenne benne 1-2 óra beszélgetés és 4-5 GB mobilnet. Pontosabban 5 GB net 45 napra 5 dollár 40 cent, igaz ez csak Magyarországon belül használható.
Nem tudom a havi 500 forint árkülönbség miatt érdemes-e így trükközni. -
zichie
senior tag
válasz
kw3v865 #47371 üzenetére
Én év elején a Yettelhez vittem át az 50-es számomat. Akkor még olcsóbb is volt: 2635 forint/hó. A digimobilos 15 GB netet nem használtam ki, így elég a Yetteles 5GB is. Sajnos az inflációkövető áremeléssel 49 forinttal drágább lett közben, mint a Digimobil Plusz csomag. Most 3039 forintot fizetek havonta, amiben van 5GB net (ez harmada, mint a diginél volt, de ezt sem használom ki teljesen), 200 perc duma (mint a Plusz csomagban) és 20 ingyen sms, ami a Diginél nem is volt. Sms-t nem sokat küldök, max. 6-8 sms/hó átlagban. Nem bántam meg a váltást.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kw3v865 #45656 üzenetére
Mégegyszer mondom, nekem tökéletes volt a lefedettség, mivel nem mászkáltam pusztákban meg farmokon, csakis városokban/közt, autópálya, stb mentén, és ott mindig tökéletes volt a térerő. Ha bementem beltéren valahová ott is. Most meg nem tölt be a szórólap, mert a vodafos sokkal kakibb minőségű lefedettséggel rendelkezik. Ahol volt digi térerő, ott az volt a jobb és pont.
-
atua
aktív tag
válasz
kw3v865 #45646 üzenetére
Neked ez lehet előrelépés, nekem nem. Nálam a kezdetektől fogva volt lefedettség és normális szolgáltatás fillérekért. Pont nem érdekelt, hogy a dunántúlon van vagy nincs.
Ehhez képest az ár nőtt, a szolgáltatás romlott.
De már többen leírták, hogy kinek, mi és hogyan éri meg, az felhasználásfüggő. Szóval hagyjuk az általánosításokat, mert azok itt sem igazak... -
-
-
DarkByte
addikt
válasz
kw3v865 #45607 üzenetére
Nyilván, mindent meg lehet oldani. Tech-savvy emberként gáz is lenne ha nem így lenne.
Ezt fent mind az átlag user szemszögéből írtam. Nem jó irányba megy ez az egész sajnos, ahogy az egész világ sem
Nem kell velem egyetérteni, én így gondolom. Inkább le is zárom, ennyire nem akartam off-olni.Amúgy az hogy alig néznek az emberek TV-t szerintem a tartalmon jól le lehet mérni. Szerintem leginkább azért van ez a sok reality és házi gyártású műsor a rendes filmek helyett, mert ennyi nézővel lehetetlenség reklámbevételből kitermelni a vetítési díjakat.
-
Zssom
tag
válasz
kw3v865 #45277 üzenetére
Én pl.KÜF aktív 4Gb-os csomagra hordoztam két számot is, a másik kettőt meg visszaadtam, meet nem használtuk, csak megvolt. Ez a csomag 2.884,- Ft, 275 perc és 4 Gb net van benne. 275 perc után pedig 5 Ft a percdij másodperc alapon. Ha kevés a 4Gb, akkor pl. a 13 Gb-os csomag 3.830,- ha jól emlékszem. Nekem nem az árral volt a gondom, hanem a kritikán aluli minőséggel, amióta a csodafon hálózatára kerültünk. A KüF -nél nincs korlátozás net terén, sőt 5G is van. Ég és föld a különbség
-
István89
tag
válasz
kw3v865 #45277 üzenetére
Nincs sok alternatíva, kb az összeset leírták már, ha csak ezt lehetne leírni, akkor a topicot zárhatnánk is, mert másról nem nagyon lehet itt már beszélgetni. Értem, hogy sokan beletörődtek, hogy ez van Magyarországon és ezt kell szeretni stb, de azért szerintem MÉG nem gond, ha valaki leírja, hogy máshol jobb helyzet van, mint itt. Ráadásul egy olyan országban, ami évekig a hátunk mögött volt mindenben.
-
zichie
senior tag
válasz
kw3v865 #44916 üzenetére
Én is ott fogom hagyni így a digit. Ami a legközelebb áll hozzá, az az agnatel flotta, ami olyan mint a KÜF, 200 percet ad és 5GB netet, közvetlen szerződés a yettellel. Diginél átlagban 100 perc körül beszéltem, így a KÜF 275 percét sem használnám ki, ellenben itt 5GB net van, míg a küf-nél csak 4. Így 2636 forintra jön ki a havi díj.
-
dethroner
veterán
válasz
kw3v865 #44867 üzenetére
Nekem is csak másodlagos kártya volt, megy a kukába. És miért csak másodlagos, amikor már országos a lefedettség? Egyszerű. Amikor indult, játékos lefedettség volt, nem vittem át a régi megszokott számom, gondoltam majd ha lesz országos lefedettség. Amikor ez megvalósult, megszűnt az új szerződéskötés, kb lábon lőtték magukat, ezzel is. Ennyiért inkább KÜF.
-
Sdi
addikt
válasz
kw3v865 #44672 üzenetére
"A mondat helyesen így hangzik: Még mindig remek alternatíva a kisebb pénzű embereknek (már aki nem mondta le, ugye...)."
Sajnos ez nem mindenkire igaz. Nekem is váltanom kellett, mert vodára váltással majdnem teljesen használhatatlan lett a munkahelyemen. Mind a net, mind a hálózat vállalhatatlanná vált , és mivel a napom nagy részét ott töltöm, váltani kellett még ha drágább is. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kw3v865 #44581 üzenetére
"Az nem számít hányszor emeltek...:"
csak én vélem felfedezni a mondandódban a "Lenin bácsi jó ember...." analógiátA tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:
- Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek elmesélek nektek egy történetet:
Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:
- Tudjátok gyerekek, tegnap csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.
És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket... -
zelikocc
senior tag
válasz
kw3v865 #44576 üzenetére
Pedig ez várható volt.
[link]
Majd most azon fognak itt aggódni, hogy akkor márciustól Vodafone árak lesznek.
De a múltkor is leírtam, hogy a reális az, hogy infláció követő emelés lesz és kész. Valószínűleg ugyanakkora mértékű 15,4% mint a Vodafone-nál (ha már egy cégcsoport és ha már ugyanúgy március).
Tehát várhatóan a listaár 1830-ról 2112 Ft körülre emelkedik amit lehet majd kerekítenek picit. -
gyulaszu
senior tag
válasz
kw3v865 #44537 üzenetére
A "legjobb mobil csomag" azért enyhén szólva is túlzás.
Esetleg a legolcsóbb...
Én egyébként azért vittem el, mert nem volt elég a Roaming lefedettség. Idén nyáron két országban is voltam , ahol nem tudtam használni.
Persze, ha majd ONE lesz, akkor jobb lesz, de akkor már az ára is annyi lesz, mint amit most kaptam a T-nél. -
-
törölt tag
válasz
kw3v865 #43382 üzenetére
Abból indulok ki, hogy telenor-yettel brand váltásakor kivezették pl. a hello datát és 30% kedvezményt adtak az aktuális (amúgy jól megemelt) yetteles tarifák díjaiból. És még az így adott kedvezénnyel is +30%-kal drágább lett ugyanaz a korlátlanság a hello datásoknak, mint ami a telenoros időben volt. Szóval én erre számítok a “one” esetében is.
Ez se nem károgás, se nem “varázsgömbbe nézés” hanem puszta analógia. -
dr9
tag
válasz
kw3v865 #43375 üzenetére
Ez a baj, hogy sokan mint te, nem érdekli, hogy esély lett volna egy olcsóbb szolgáltatóra.
Diginek meg Vodának hívni a kettőt már lassan szégyen a régi tulajdonosoknak.... Mindkettőnek a szolgáltatás minősége csökkenni fog lassan lassan. A Digit is tönkre tették már pár hónapra amint megkapták (instabil vowifi, lekapcsolt cellák). A 3G-t meg lekapcsolták, de sok helyen (nem azokról a helyekről beszélek, ahol még van 3G) még mindig csak 10-15MHz a 4G.
Ez csak a Voda, de a VoWifit is valószínűleg csak azért kapcsolták le, hogy roamingot mindenképp kelljen fizetni külföldön. A hálózatváltást is meg lehetett volna oldani roaming nélkül, nem is olyan nehezen, de arra úgy is azt mondod, hogy "fapados szolgáltató".
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kw3v865 #43363 üzenetére
Ha neked az tetszik hogy BÁRMIKOR megsz0pathatnak akkor hajrá. Ha neked az tetszik hogy BÁRMIKOR csökkenthetnek a szolgáltatás minőségén akkor hajrá.
De ne gyere ide igét hirdetni és védeni a védhetetlent mert baromira idegesítő pláne az ahogy próbálod ezt csinálni. Nem a hisztizés megy itt hanem a kőkemény tények, a szemünk előtt tesznek tönkre valamit ami végre versenyt hozhatott volna és a monopóliumot megtöri....te meg asszisztálsz hozzá és mosolyogva veszed le torokra a nagy nemzettthhiiyyyiiyyi khmmm biliárddákót.
A sebesség nálam is jobb lett de kit érdekel mert az adatkeret nem változott, max hamarabb elfogy és eddig se volt kevés amivel jött. De helyette lettek olyan kiesések full térerőnél hogy csak pislogok mikor fél percig villog hogy kuldené az adatot de nem kap választ a hálózattól (olvass vezetékes voda topikot...az is egy kalap *****) Cserébe jobban merül roaming miatt a teló, nincs Volte kijelzés és egyeseknek volte sem, VoWifi megszűnt. -
riki
senior tag
válasz
kw3v865 #43334 üzenetére
Szia.
Te ilyen könnyen veszed, ha egy szolgáltatás, amit megszoktál hírtelen kritikán aluli lesz ? Beadják neked ,hogy most ezáltal mennyivel jobban jártál ? Az ügyfélszolgálat a kíválóból a futottak még kategóriába került ? Kimondod a varázsszót, VoLte Roming és zavar támad az erőben ? Nem tudnak ajánlani ,olyan készüléket ,ami biztosan működni fog a megszokott színvonalon. És te ezen nem háborodsz fel ? Az ember gsm fronton egyre jobb és színvonalas szolgáltatást vár ,erre kap 2G ,és G feliratott a telefonjára, és ehhez még tapsoljak is ? " Ez sokat segít a Családoknak" . Köszönjük. -
so_ha
senior tag
válasz
kw3v865 #43332 üzenetére
"Jó lenne tudni, hogy valójában a felhasználók hány %-áról van szó, akiknél lényegesen rosszabb lett a szolgáltatás minősége."
Többnyire a hangos kisebbség hőbörög a fórumokon (valószínűleg bőven statisztikai hibahatáron belül van az, akinek rosszabb lett a minőség a Voda hálón). Az értelmesebb lejelenti hibára a problémát, amit vagy megold a szolgáltató, vagy nem. Ez utóbbi esetben csak egy primitíven egyszerű eldöntendő kérdés, hogy milyen más alternatívája van a felhasználónak. Ha van más alternatíva (minőségben/árban) akkor váltani kell (nem itt hőzöngeni), ha nincs értelmes alternatíva akkor marad a beletörődés a helyzetbe. Nálam 3 mobilkártya van megyeszékhelyen, amiből egy majdnem kukázva lett, mert a belvárosban használhatatlan volt (ahol a Digi tökéletesen működött), amit addig jelentettem hibára, amíg valamit reszeltek rajta, mert alaphangon jó lett, legalábbis ár/érték arányban (ha nem oldódott volna meg az egy kártya, akkor szívbaj nélkül ment volna másik szolgáltatóhoz), a másik kettő meg a kezdetektő jó volt ... de én nem itt toporzékoltam, meg vertem a fejem a falba, mint egyesek. -
CirrMee
addikt
válasz
kw3v865 #43312 üzenetére
Akkor itt mondanám el neked, hogy bárkit akit ismerek (50 -es júzer), egyetértett velem abban, hogy amint kitörnek ebből az ársávból, mondjuk is fel a mobilos szerződést. Minden ismerősömnél másodlagos kártyaként funkcionál, és nem vagyunk hajlandóak fizetni annyit. És mivel engem ez tartott még a szolgáltatónál, esetemben a net is menni fog (mint ahogy a telepen is sorra mondák fel, és szívja fel őket a Flip).
-
dr9
tag
válasz
kw3v865 #43311 üzenetére
A mobil ár is viszont csak kényszerből maradt így. Meg akartak szabadulni a digi hálózattól minél hamarabb, hogy azzal ne kelljen foglalkozzanak többet. Ezért átengedték a digiseket a voda hálózatára egy fél évre mert más választásuk nem volt. Rengetegen kötöttek velük hűséget és nem emelhetnek hirtelen voda szintre árakat, mert akkor az a 200K ügyfél elmenne. Ha a digi mobil hálózat is maradt volna, akkor addig emeltek volna kis lépésekben, amíg az ügyfelek rájönnek, hogy annyit nem éri meg kiadni egy max. 30mbps hálózatért
.
De decembertől voda árak lesznek a digiseknek is. Ha rajtuk múlt volna a digi hálózat sose létezett volna.
-
válasz
kw3v865 #43303 üzenetére
Volte keptelen a telefonom.
fenntebb leirtam hogy az atallas ota a telefon szolgaltatas minosege kiritikan aluli.
Kb. a 3. tarcsazasra 15-20 masodperc mulva csong a hivottnal
Ha engem hivnak, 10-bol 5x nem csorog hanem 1 perc-1 ora mulva sms jon hogy nem fogadott hivasom volt.
Hasznalhatatlan. -
törölt tag
válasz
kw3v865 #43303 üzenetére
Most én kérdezem: Miről beszélsz? A jelenlegi díjcsomagot Teszáriék vezették be, nem a 4ig. Az, hogy fél évig roamingolhat a digimobilos a voda hálón, az egy kényszerhelyzet járulékos pozitív következménye, annak hogy eladták a digimobil hálózatot. Nem is rejtik véka alá a 4ig-sek, hogy jövőtől vége a “digis árszinvonalnak”
A hozzászólásodban ezt úgy tálalni, mintha nem is a Teszáriék hagyatéka lenne a még fél évig az alacsony tarifa, hanem a 4ig “jófejsége”…..hát… -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
CirrMee
addikt
válasz
kw3v865 #43303 üzenetére
Miről beszélsz? 1480 Ft-ot fizetek (akinek nincs más digis előfizetése, annak is csak 1830 Ft), ami tartalmaz 200 perc lebeszélhetőséget (utána 4 Ft) és 15 Gb mobilnetet, ma már a Vodafone hálózatán, lényegében országos lefedettséggel.
Gondolom arról nem akarsz beszélni, hogy ez a fél év átmeneti, mert még nem találták ki, mit kezdjenek velünk. Év végén majd jön az a bizonyos ajánlat, és végignézve az eddigi tevékenységüket, okkal aggódik a többségünk az ajánlat tartalmát illetően...
-
zelikocc
senior tag
válasz
kw3v865 #43225 üzenetére
Ha eSIM képes a telefonod, akkor: esims.io
Beírod a célországot és rengeteg féle lehetőséget felsorol különböző cégektől...
Ha kocsival utazol és több nem európai országot is érintesz, akkor célszerű világra érvényes adatjegyet venni.Érdekességképpen: a román Digivel kb 1 euró/GB-ra jön ki a forgalmi díj Macedóniában, ami nagyjából annyi mint az EU-ban. Ők nagyon ráfeküdtek a kedvező világszintű roamingra.
-
dzf007
aktív tag
válasz
kw3v865 #42890 üzenetére
Nekem is sokkal jobb, Nyíregyháza, Debrecen olyan sebességeket mérek mint még soha..50-100-200 Mbps is..Nekem talán jobban merül a telefon, egy hete vettem A53 5G ,de az is talán jobban merül. A52 4G már 2 éves, annál is érezhető, bár ott az akksi is használódik elfele..De ennyi pénzért év végéig tökéletes!
-
zelikocc
senior tag
válasz
kw3v865 #41016 üzenetére
Szentesen és Csongrádon pl. össze lehet hasonlítani a CellMapper segítségével, hogy mennyivel jobb lefedettséget biztosít a DIGI a sokkal több bázisállomásnak köszönhetően.
A két városban összesen 4 Vodafone vs 11 DigiMobil bázisállomás van.Sok ilyen hely van az országban, ahol nem, ott csak azért, mert nem készült el a hálózat végleges terv szerint (pl. Budapesten sem).
Az ilyen helyeken jó lett volna a "szinergiák" jobb kihasználása, de nekik csak az számít, hogy a teljes hálózatot lehúzni a rolón több pénz a zsebbe (már ha találnak valaha is vevőt rá).
-
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
kw3v865 #40737 üzenetére
Kelet-Magyarországon jobb a helyzet mindenképpen, mint itt Nyugaton (Keszthely és környéke). Átlagfelhasználó vagyok én is, a telefonom a voWifit szintén nem támogatja, de hála istennek itt a településen (Balatongyörök) van rendes térerő mindenütt. Amerre járok, sosem volt gondom.
Nyilván vannak ellenvélemények is, amiket én teljesen megértek. Nekem az 1800 Ft körüli összeg egy vicc kategória továbbra is. -
válasz
kw3v865 #39913 üzenetére
Az a baj, hogy a tények makacs dolgok és bár tényleg egy részlet van kiemelve, de az az áremelés attól még tényleg megtörtént.
A románok sem voltak tökéletesek (persze kormányunk mindent megtett, hogy ellehetetlenítse őket), de évekig nem emeltek árat, ezzel szemben fejlesztettek. Amint nemzethy magyar kézbe került, leálltak a mobil fejlesztéssel, a tv csatornák minősége pedig romlott. Talán a net az egyetlen, ami még olyan, mint volt. Mindezzel szemben pedig kétszer emeltek árat és most nagyjából 25-30%-al fizetek többet. Ezt eléggé nehéz másképpen tálalni, minthogy ami nemzethy ner kézbe kerül, sz$rabb lesz és drágább.
Én ezzel befejeztem a politikát, csak gondoltam felhívom a figyelmet pár tényre. Főleg, hogy mindez szorosan összefügg az ország politikájával, amit 13 éve korlátlanul a fidesz csinál és semmi köze semmilyen létezni sem létező ellenzékhez minden híreszteléssel és propagandával ellentétben. -
Kronos3000
senior tag
válasz
kw3v865 #39879 üzenetére
[link] A kiszámíthatósághoz. Aki nem ért hozzá, (sokan vannak), nem bújja a netet kedvezményekért, sokak papír alapon kapott számlát fizetnek, azt jól lehúzzák. Az ilyen trógerságoktól való tàvolsàgtartàs, amíg lehetséges, valóban érzelmi alap is lehet. Csak amennyire van igény az emberbe, egy valamennyire normális világ iránt.
-
Diák66
őstag
válasz
kw3v865 #36616 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt átlag felhaszmálóként másképp látom. Részemről elvárás a megfelelő lefedettség és 2022-ben már minimum gyakorlati 30/10 Mbit/s. Ez az olcsó mobilszolgáltatás arra jó, hogy a gyereknek a mobiljába beleteheted városon és amíg az iskolában van, fel tud hívni, ha gond van, meg tudja nézni neten mikor jön a busz stb.... kimész vele a városon kívülre és vadászod a jelet, vagy free wifi hálózatot keresel (cseppet sem biztonságos), hogy wowifizhess. Szóval kell egy városi magasabb frekvencia és egy vidéki alacsony frekvencia. Utánna már csak a sebességgel lesz gond, de azt az olcsó fapados user kibírja.
-
zelikocc
senior tag
válasz
kw3v865 #35818 üzenetére
Milyen készülék?
Android esetében a hívásbeállításokban van átirányítási és feltételes átirányítási beállítás, nem kell kódokkal vacakolni.
iPhone esetében kellenek kódok, amiket itt találsz.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest