- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
válasz trec12 #36393 üzenetére
A DIGI legyünk őszinték már csak ittvan, de tudjuk milyen formában.
A helyükben minnél több hasznot húznék be ez idő alatt, annyit, amennyit csak tudok.
De lehet, hogy én gondolkodom csak így...A Telenor sem csinált mást a Hello Datával...
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
dzf007
senior tag
Sajnos nincs benne gyári tárcsázó, viszont a VoLte a szolgáltatást aktiválhatom rá..
-
-
veterán
válasz DevKiller #36388 üzenetére
Mindenki korlátlan volt a Diginél?
Amiről te beszélsz, az a tesztüzem volt pár tízezer kártyával olyan userek esetében, akiknek volt digis más szolgáltatásuk. Tehát ezt a Mindenki korlátlan volt egészen mást jelentett akkor (kevés sim és az is mind eleve digis vezetékes előfizető volt) és mást jelentene most.
Az igaz, hogy sokkal több a torony, nagyobb a lefedettség, de a használható sávszél mit sem változott.[ Szerkesztve ]
-
-
borges7
aktív tag
Diginél csak havidíjas mobil előfizetés van ugye, nincs feltöltőkártyás?
-
dzf007
senior tag
Lenovo M10 FullHD plus- ba használható a digi mobil max csomag? Sim kártyás, LTE data only. Jól jönne a 30GB.
-
zelikocc
senior tag
Én arra is számítok, hogy lesz még variáció az áprilisban induló új 900/1800 MHz felosztásban. Egy kis kötelező érvényű frekvencia bérbeadás a nemzeti érdekeket kiszolgálva. A Telenornak feltűnően sok jutott a 900-ból, mivel állami tulajdonrész is van benne, lehetséges hogy nem véletlenül alakult így.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz Lajosnagy17 #36370 üzenetére
A Mobilos építési engedélyek is még mind a mai napig vannak.
Sőt kábelesek is.
Gyorsan lesz freki, mert meg lett mondva,
Nemzetstragéai Jelentőségű!!!
GVH házon belül miért is vizsgálódna?
Na majd jövőre meglátjuk.
Kiváncsian várom!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #36370 üzenetére
Eddig termett nekik bőven. Persze ez egy kicsit komplexebb dolog, hogy egy oldalról nézzük...
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Ez egy dolgot világossá tette számomra, hogy a mobilt nem adják el, hanem csak most kezdik erősebben állami segítséggel fejleszteni. Egy kis frekvencia, egy kicsit nagyobb bírság a három nagynak, új tenderek, amin csak olyan cég indulhat ami "4"-gyel kezdődik. A versenyt erősíteni kell Magyarországon címszó alatt a többiek nem is indulhatnak. A lehetőség tárháza határtalan. Nem tudom a három nagy mire vár, mert itt sok babér számukra nem fog teremni.
-
n00n
őstag
válasz #76055552 #36356 üzenetére
Őőő, már többször emelt árat szerintem, csak az lehet hogy nem érvényes a meglévő előfizetőkre? Mert én pl pár éve költöztem saját lakásba és ezért nem tudtam tovább vinni az internetet is, így pár száz forinttal drágább lett, mint anno volt. Plusz ahogy nézem, ha most kötném újra, megint drágább lenne valamennyivel. Most 5750-et fizetek a TV + internet-ért (Plusz 2 ezer forint kettő DIGI-s SIMért de ez mellékes.)
Ja, megnéztem, így is szerepel a számlán:
DIGITV 2019 2 850 Ft
DIGINET 1000 - FTTH 2019 2 900 Ft
Ugyanaz most 3100 + 3100 forint lenne. -
törölt tag
-
veterán
válasz Beniii06 #36364 üzenetére
Ahhoz azért még kellene frekvencia is, meg további biztosabb lefedettség. Mármint a flottás ajánlatokhoz. Mert az nem megy, hogy a Dunántúlon két település között gyakorlatilag nincs lefedettség. Márpedig a cégek bárhol el akarják érni a dolgozóikat, nem csak a lakott területeken.
-
Beniii06
addikt
válasz rothfb #36362 üzenetére
"mert semmi értelme az árérzékeny magyar felhasználókat egy komolyabb áremeléssel pl a Telekom felé irányítani."
Innentől kezdve a lakossági előfizetők csak grátisz, lesz elég állami/önkormányzati cég mint megrendelő, amik 100% biztosan maradnak hosszútávon és nem érdekli őket az ár, mert ki lesz adva, hogy kivel kell szerződni. Flotta ajánlatok kialakítása lesz az első lépés szerintem cégek szamára az új Digi mobil részéről.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Renwick
őstag
válasz rothfb #36362 üzenetére
Átgondoltam, szerintem ez szimplán időnyerés, illetve ezzel biztosítják, hogy a korábbi Invitech ügyletből fakadóan ne legyen valami kötelező kondícióhoz kötve az engedélyeztetés, mert mondjuk valahol van valami átfedés a gerinceknél.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
veterán
válasz trec12 #36351 üzenetére
Súlya semmilyen szinten nincs a cikket kiváltó "lépésnek", csak a kommunikáció miatt kellett ez a "semmi", mert az együgyű, egyszeri mádzsár ember hülyesé... akarom mondani "büszkeségére" hatással van egy olyan kifejezés, hogy nemzethy.
Megfigyelhető az elmúlt közel 12 évben, hogy amit ellehetetlenítenek, "megvesznek", ellopnak tisztes mádzsár "üzletemberek", azokat a "tranzakciókat" azzal legalizálják, magyarázzák meg, hogy gyerekek, legalább mádzsár kézbe kerül, nem gonosz, rosszindulatú soro..., khm külföldi nemzethellehetetlenítő kezekben van egy meghatározó, magyar szempontból kritikusan fontos cég, vállalat. Az egyszeri magyar nemzethy érzelmű, trianon gyűlölő, trikolorista, revízionista álmodozó überungrische választópógár pedig bekajálja ezt a baromságot. Most is ez történik.
Nagyon kifinomult módon vágják át a palánkon a megvezethető polgárokat. Már akit lehet.
Amúgy ebből még azért nem következik automatikusan az áremelés, mert vannak azért pozitív példák is manapság, pl az energiaárak tekintetében, amik most ugye bizonyos országokban igen komoly magasságokba emelkednek, míg itthon egyelőre sikerül viszonylag alacsonyan tartani. Bízzunk benne, hogy a Digi tekintetében is így lesz, mert semmi értelme az árérzékeny magyar felhasználókat egy komolyabb áremeléssel pl a Telekom felé irányítani.
Elnézést a kitérő, helyenként a téma határait feszegető hozzászólásért, de a Digi tekintetében mostmár szinte lehetetlen eltekinteni a politikai vonatkozásoktól. -
törölt tag
Imádtam ezt a filmet.... [link]
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #36354 üzenetére
Egyelőre nem tudok semmiféle áremelésről. Új csomagok, árak kialakítása lesz-e avagy nem, ezek szerintem még korai dolgok egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #36354 üzenetére
A digi 10 éve nem emelt árat. Majd azt mondják, hogy így nem gazdaságos a működtetés...stb-stb...meg hogy 10 évi infláció mértékét azért jó lenne mostmár realizálni a szolgáltatások áraiban.
-
rin33
senior tag
válasz #23310336 #36347 üzenetére
Van köze mert valamennyi (minimális) jel beszivárog, amíg kevesebb volt a bázis a környéken addig hol volt hol nem volt jel (általában nem), amikor volt akkor sokszor maradt a harmatos 2G-n, nem állt rá a -125dBm 4G-re magától.
Most mindenhol megy az épületben és működik. (Poco F1)[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
vajon még hányszor kell leírni, hogy a bevásárlóközpontokban, mélygarázsokban lévő térerő milyenségének semmi köze a "kinti világhoz", mivel ezeknek olyan az anyaga hogy oda a jel 90%-ban nem jut be, ezért belső állomásokkal van lefedve.
emiatt egyértelmű, hogy a Diginek csak 4G van ezeken a helyeken is (mi más lenne?), amelyiknek meg nincs 4G, annak régi a bent lévő technikája
-
gabor9991
őstag
Épp az üveggyári tornyot tartja stabilan a telefon majdnem ameddig hazaérek ami közel 8km miközben a "saját" már csak közel 3 km és gyakorlatilag mindkettőre tökéletes a rálátás mégis az orosházi jele az erősebb. [innen]
Működik rendesen csak ez nekem érdekes hogy ilyen.[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
válasz gabor9991 #36343 üzenetére
A jelerősség számít. Orosháza nyugati részein sokszor Székkutasi adóra állt a telefon amíg nem volt a kórházon bázis, pedig a városban már akkor 5 bázis volt, most 6 van, munkahelyem 5 bázistól van kb. egyforma távolságra így vannak bőven cellaváltások, csak pár métert kell sétálnom
-
csernak75
senior tag
válasz gabor9991 #36341 üzenetére
A telefon cella választása nagyjából az adott jelszint szerint történik. Ha hasonló a jel akkor simán válthat távolabbira is. Pl. tőlem 700m re van a városi torony.
De ha kimegyek az ellentétes oldalon lévő teraszra akkor az egész panel épület árnyékolása miatt erősebb lesz a 6-7km re szinte rálátással lévő torony jele. -
gabor9991
őstag
2G hálón az Alföldön a falu központjában 1900 méterre lévő torony helyett a szomszédos település 4900 méterre lévő toronyához kapcsolódik a telefon a másik szektorban pedig a 3100 méterre lévő helyi torony helyett a 8000 méterre lévő város egyik tornyára.Ez szándékos lehet vagy a kb 2 hónapja bekapcsolt rendszert kellene még finomhangolni?
Ja és cellmalpert nézve a váltáskor a 3000 és a 8000 méterre lévő tornyot is hasonló jelszinttel jelzi. -
chatran
őstag
válasz chatran #35451 üzenetére
Kicsit felfrissíteném ezt a témát. Szóval ma felhívtam az üfsz-t, ahol az ügyintéző nem tudott semmilyen változásról, ami azt idézte volna elő, hogy a régebbi 4g képes telefonokon nem működne a net.
Aztán tartatta a vonalat és hivatkozni kezdett erre a dokumentum-ra. Eszerint minimum iPhone7 és iOS 13 kell a szolgáltatás működéséhez.
Jó nagy kamunak tűnik, tekintve, hogy vodás kártyával tökéletesen működik minden az iPhone5-ön.
Valakinek esetleg ötlet, hogy mi lehet a konkrét probléma? Egy hálózatfrissítéssel le tudják tiltani a régebbi iOS-szel rendelkező telefonokat? Androidnál is van ilyen megkötés?
Van rá valami megoldás, hogy mégis működjön iPhone5 alatt a net? -
Kronos3000
senior tag
-
padi68
senior tag
Sziasztok, gondolom az nem gond 1 előfizetésnél, ha csak a net részét használom és telefonálásra nem... vagy?
DIGIMOBIL MAX
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
p2pp
őstag
válasz djsunstealer #36331 üzenetére
Köszi szépen!
A 2.képen a középső a Digi sztem.
A 2 szélső az talán Telekom.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Watson25
tag
Digi mobil plusz tarifám van. Letelefonáltam a 200 percet és már azon túl is 16 percet. 80 Ft ot számol. Ez 5 forintra jön ki percenként. De nem úgy van hogy 4 Ft percenként?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ákinard
aktív tag
Viszont a két torony nem ugyanaz. 2011-ben valóban csúcsos volt az alja, most már rendesen négyzetes végig. A 18 júniusi képen már az új torony van. Persze ettől még nem Digi
Viszont érdekes, hogy a közelben van a Telenor miskolci MSC-je, ami a Cellmapper szerint meglehetősen felmért Digi LTE sávon. És oda nem a laikusok járkáltak be
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz sfdrakex #36321 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat , megoldódott .
" Idegen " hívása tökéletes és a nejem és a család is. Névjegyzékben átállítottam .
Lehet valóban az okozta a galibát , hogy ( utólag mintha ez okozta volna ) rendeztem a kedvencek névjegyzéket .
Mindegy , működik .
Köszi még 1x !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Köszi a tanácsokat !
Megnézem , amit javasoltatok .
Érdekessége , hogy fél évig rendesen működött és nem mókoltam azóta ezen beállításokkal . Rámegyek a Névjegyzéken belüli dolgokra .
Eredetileg , csak a fő beállításnál volt a két SIM csengőhang kiválasztva
Nem isbértem mi nyúlhatott hozzá . Ott ugyanúgy szerepelnek . Igaz egyedi hangok , de működtek .
No , mind1 , megnézem .
Köszönöm !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
veterán
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Egy érdekes találóskérdés . . . . . .
Két SIM van a telcsimben , más más csengőhang van beállítva . T.kom 1 es - DIGI 2-es .Ma vettem észre , hogy a nejem hívott a DIGI-re és az 1 - es SIM csengőhangján csörgött , holott a 2 - es nek kellett volna megszólalni .
Most rakosgattam a csengőhangot ( 2 ) ide-oda . Hívom magam a nejem telefonjáról a 2 re és ugyanúgy az 1 es hang szól . 100x is u.a.
Fogtam kínomban a vezetékes telefonunkat - hívom a 2-es kártyám és rendesen a beállított csengőhang szólalt meg .
Zavaros egy picit . ( ? )
Mi a gond szerintetek ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Diák66
őstag
válasz #76055552 #36315 üzenetére
Erről az adótoronyról tökéletesen lehet fogni a Dankó Rádiót az AM sávban az 1116 kHz-en . Szóval aligha lesznek rajta DIGI antennák, mert üzem közben sem érdemes megérinteni. Látszik, hogy az alja karcsú, a földtől egy szigetelő (talán kerámia?) gömb választja el és konkrétan maga az egész szerkezet az antenna. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
Ez nem DIGI torony
(szerk: #36315 -re válasz)
[ Szerkesztve ]
-
pomy
csendes tag
válasz #76055552 #36315 üzenetére
Ez a "torony" már 2011-ben is ott volt:
https://www.google.com/maps/place/Miskolc,+Fonoda+u.+34-36,+3527/@48.0993134,20.8314577,3a,41.9y,326.23h,101.88t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHwEkN4Jy5AH3rLXKuLbCNg!2e0!7i13312!8i6656!4m8!1m2!2m1!1s3527+Miskolc,+Fonoda+utca+34-36.+%C3%9ATVONALTERV.!3m4!1s0x4740a075db8fb895:0x9d810fd4ff2b82a1!8m2!3d48.0994108!4d20.8332545 -
törölt tag
Miskolc, ziptech. [kép]
-
veterán
válasz Protonmail #36313 üzenetére
Nem.
Ugyanazon ember nevén kell lennie vezetékes és mobilnak is.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Protonmail
csendes tag
Tudjátok-e esetleg, hogy akkor is jár-e az 500 Ft havidíj kedvezmény a Digi Mobilra, ha azonos szolgáltatási címen, de más előfizető nevén van Digi vagy Invitel vezetékes szolgáltatásunk?
Ha K&H Bank vagy CIB Bank ajánlókódot szeretnél, írj üzenetet!
-
ACE-
addikt
válasz tutikatuti #36311 üzenetére
A leírás alapján neki valamilyen Samsung-ja van, nyilván csak úgy van VoWifi ha aktiválod a funkciót...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
gillka
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
-
-
ACE-
addikt
válasz gillka #36304 üzenetére
Én azt vettem észre hogy a DIGI-nél nem lehet azt állítani, hogy mi legyen az elsődleges, ha bekapcsolod a Wifi hívást akkor az lesz, ha nincs Wifi, akkor pedig a mobilhálózat. Telekomnál beállíthatod, hogy bekapcsolt Wifi hívásnál, wifi elérhetőségénél is az elérhető VoLTE hálózatot használja, és ha csak az nincs, akkor használja a Wifit.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
veterán
válasz gillka #36304 üzenetére
Nálam sim1 telekom domino, sim2 digi. A telekomnál kapcsolható a wifi hívásnál, hogy mi legyen az elsődleges, a vowifi vagy az lte. A digis kártyánál nincs ilyen beállítási lehetőség, kapcsoló.
Ezen kívül, ha gyenge a wifi jel, persze, hogy mindkettő esetében vowifiről hálózatra váltanak a kártyák, ez nem hiba.
Ezen kívül a telekomnál köztudott, hogy nincs volte kijelzés a fenti sávban, csak a vowifit jelzi ki, ha aktív. Diginél kijelzi a voltét, vowifit, attól függően, hogy min van éppen.
Mindez s10+ készüléken.
Remélem segítettem... -
gillka
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A telefonomban (Samsung A52 4G) a SIM1 DIGI kártya (ez korábban vodafone-os volt) a SIM2 Dominó. A SIM2-nél a beállításokban megjelenik a VOLTE és a WIFI Hang kapcsoló, a SIM1-nél nem, illetve a WIFI Hívásoknál csak a SIM2-nél kapcsolható, hogy elsődlegesen WIFI-t használjon.
Viszont mindkét kártya WIFI Híváson van (a SIM1-nél a VOLTE1 látszik WIFI hiányában), de gyengébb WIFI esetén a SIM1 lekapcsolódik és a VOLTE látszik. (Már megcseréltem a kártyákat, akkor fordítva, de ugyan ez a helyzet.)Kérdésem: ez normális, vagy valami bug? esetleg van valahol egy kapcsoló, amit nem veszek észre? Jól gondolom, hogy mindkét kártyánál ugyan azokat a beállításokat kellene látnom?
-
lovi27
addikt
válasz Digger #36301 üzenetére
Szia! Beszaladhat egy plusz karakter, valószínűleg egy space valahová, amit nem is látsz. Nem Telekom függő. A másik SIM nekem az és simán működnek együtt.
Elég sokszor telepítek ROM-ot és így a Digi APN-t is. Csak ezeket állítom:
Név: Digi internet
APN: internet
APN típusa: default
Majd a következő kettőnél kiválasztom:
Hozzáférési pont protokollja: IPv4/IPv6
Hozzáférési pont roaming protokollja: IPv4
A többihez nem nyúlok. Elmentem és működik.Vegyél mély levegőt, töröld ki az APN-t és kezdd újra.
[ Szerkesztve ]
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Kamaszlányom összetörte a Xiaomi MI8 telefonját és most hirtelen kellene megoldást találni. Egy Samsung S6 telefon van kéznél.
Sajnos nem sikerül a mobilnetet beállítani.
A profilt létrehozom, nevet adok neki, az APN internet, mindent beállítok, de az MNC paraméterrel bajom van.
Azt írjátok az összefoglalóban, hogy az érték 3, vagy 03 legyen.
Sima 3-at nem enged, legalább két karakternek kell lennie.
Nekem a default értéke 30. Ha így elmentem, létrejön a profil. Kiválasztom, de nem megy a net. Ha kijavítom 03-ra az mnc értékét és elmentem, akkor eltűnik a profil és csak a Telekom profil marad.
Létezik, hogy Telekom függő és azért nem engedi?
Már az őrületbe kerget!
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest