Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
Egy kis remény: Tegnap felkerült 3 antenna a Bp.18.ker rendőrség udvarán álló régi rácsos toronyra. Múlt héten már volt a tornyon két ember, késő este a sötétben flekszeltek, hegesztettek. Tegnap délután már rakták fel az antennákat. A másik 3 szolgáltató egy 30 méterre található tornyon található, így ez úgy néz ki, hogy Digi lesz.
-
dementor
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Sajnos még vidéki kisvárosban is vannak gondok bőven. Kültéri lefedettség még rendben, de az, hogy a bázisállomástól 4-500 méterre már nincs beltéri lefedettség azért az gáz. Nyilván a vowifi megoldás, de nálunk a családban is van aki nem hajlandó vásárolni arra képes eszközt.
-
-
dementor
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Állami hátszéllel nem lehetetlen a dolog. Ellenkező esetben a meglévő hálózati eszközök a részükre értéktelenné válnak, konkurens szolgáltatok viszont a meglévő hálózati térképükbe nehezen tudnák alkalmazni a Digi bázisállomásait, igazából számukra értéktelen, gondolom én. Új tornyok terén sem lehetetlen a helyzet, mivel divattá vált a közös használat, egy bázison több szolgáltató antennái.
Igen, sajnos a mobil részleg első perctől a széllel szemben ment, de talán majd most... -
4Grider
félisten
válasz
dementor
üzenetére
A Digit kitúrták Magyarországról, így egyben volt kénytelen eladni a teljes kócerájt. Én úgy gondolom, hogy az új tulajdonos jó vételt csinált, de hogy mit kezd a mobil részleggel, azt még homály fedi. Egy biztos, a meglévő frekvenciakészlet országos mobilszolgáltatás nyújtásához kevés. Az 5G frekvenciájukkal a tornyok kb. 300 méteres sugarú körét tudják megfelelő térerővel lefedni, a bázisállomásaik viszont ettől jóval nagyobb távolságra vannak egymástól. Ráadásul nem valószínű, hogy a bázisokon olyan eszközeik vannak, amik az 5G-t ki tudnák szolgálni, 5G infrastruktúra ui. 2-3000 bázisállomáson sok 10 milliárdos beruházás.
-
domper2015
senior tag
Samsung Galaxy A52 5G a telefonom Android 12-vel, így pontosabb.
-
domper2015
senior tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Kapcsolatok / Sim-kártya kezelő
Internet automatikus átkapcsolása -
gillka
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
"Gyenge térerő esetén is előnyben részesíti a Backup Calling módot"
Szia! Nekem is A52-m van, de a DIGI kártyánál nem ajánl fel ilyen opciót, csak a Telekomnál (és VOLTE kapcsolót se). Neked alapból van, vagy van valami beállítás rá?
-
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam S10+-nál működik.
Akkor biztos ingyenes ez a backup calling digi hálózaton belül? -
-
Lenne egy érdekes kérdésem. Van ez a lehetőség A12-ben, hogy ha nincs Digi és wifi sincs a közelben (tehát nem tudok vowifit használni), akkor ha van másik szolgáltatónál simem, magyarul két sim kártya van a telefonban, mondjuk Digi és Telekom, akkor, ha van Telekomom és azon mobilnet, igénybe tudom venni a digis kártyával. Magyarul, úgy mint a vowifi, csak a Telekom mobilnetjét használom a digis kártyámmal. Olyankor Digi Backup Calling-ot ír ki, nem Digi HU-t.
Működik ez a felállás, a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor az vowifis telefonálásnak minősül? Magyarul ha így hívok másik digis számot, az ingyenes lesz?
Mert ugye digis vowifin hívni digis számot ingyenes. -
w751230
tag
válasz
borges7
üzenetére
A Sony XA2 az nehéz ügy. Nekem H3113 volt, és egy ismerősöm is használt ilyet. Egyszerűen csak megszűnt létezni a 4G, de csak digi hálózaton. SIM csere sem segített. Viszont állítólag segít a normál vagy roaming+ mód váltása. Nem teszteltem, csak utólag olvastam. Már nincs meg a Sony. Szerettem, de digi-n szenvedés volt...
-
MDanny
senior tag
válasz
borges7
üzenetére
Nekem a digis kártyám a Redmi 7-esemben tavaly májusban az első kártya helyen csak 2G-n működött (addig nem volt gond), azóta a másik foglalatban van. Az elsőben egy másik digis kártya hibátlanul megy 4G-n, valamiért megutálták egymást. Már nem cseréltetem ki a digis kártyát, kíváncsian várom, hogy mi lesz itt...
-
borges7
aktív tag
-
Bossi
őstag
Sziasztok, Google Pixel telefonba használni szeretnéma digi SIM kártyát de ...
A problémám a következő, telekom sim ok, telenor sim ok, Digi nem megy, elfogadja a sim-et, de nincs hálózat.
A digi sim másik két készülékben próbálva tökéletesen megy.
Elég érdekes, valaki találkozott hasonló hibával?
köszi -
-
borges7
aktív tag
Átvittem a Vodás számomat a Digihez, a hívás, sms működik is, viszont a mobilnet még nem, mi lehet az oka?
Az ügyfélkapu pedig csak 3,4 GB adatkeretet, és 45 perc kedvezményt ír, ezt sem értem. -
Pille99
tag
Se híre, se hamva a Digi szupergyors optikai internetének.
Kacsa volt? -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
erdei figura
üzenetére
Előző tulaj, újak nincsenek.
-
dementor
senior tag
válasz
erdei figura
üzenetére
Figyelgetem egy ideje és remélem lesznek még engedélyezések. Bizom benne, hogy a mostaniak már közös megegyezéssel kerültek beadásra. Az pedig csak jót jelenthet.
-
erdei figura
újonc
-
p2pp
őstag
Volt egy érdekes beszélgetés (Hws média1 podcast) amelyben azt jósolták, h a 4ig elengedi a mobil ágazat kezét. Érdemes végighallgatni.
De ha az enyém lenne, bérelnék frekvenciát, de van is még szabad freki tudtommal.
Cserébe kapna a Telenor 1 kis Vezetékes Száloptikai rendszert. Bár vhol olvastam, h ők a 140MHz 3500-al is szeretnének TV és Net szolg adni.
Kellene még vagy 800.000 Digi. Mobil előfizető minimális díjemeléssel és máris nyereséges lenne.
Nemtom mi a terv.
De remélem nem akarják a kukába dobni a Digi. Mobilt! -
sukattika
csendes tag
Én is telekomtól hordoztam, semmi ilyen jellegű probléma.
Viszont hátha érdekes lehet, mikor Telekomnál előfizettem kb. 10 éve, a lakcímemben a kerület (Budapest IX.) római számmal volt írva, az új lakcím kártyán pedig már arab (Budapest 09.) számmal, ezzel pluszt kört kellett futni a Telekomhoz, hogy átírják arabra számhordozás előtt. Még jó, hogy egymás mellett voltak az üzleteik.
-
dzf007
senior tag
Telenyomortól hordoztam én is, nem volt gond vele.. Percdíj 25FT ---->4FT + 15Gb net 1500Ft-ért ajándék..
-
Lacarr1
csendes tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Szépek ezek a számok, de akiktől elvették a túlóra pénzt "kábelesek" nagyon nem hatja meg elhiheted pontosan anyagi okokra hivatkozva húztak a féken...
-
ACE-
addikt
Valaki akinek van tapasztalata, Telekom-tól hordoznék számot a DIGI-hez. Nincsenek gondok az SMS-ek fogadásával? Főleg banki és egyéb azonosítók küldésére gondolok, akár Facebook azonosítás, vagy Viber, egyéb.
-
slice14
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Ricardo szavajárásával élve "NEM LOPOTT"
-
dementor
senior tag
A link szerint dolgoznak a Digi hálózat építésén: [link]
-
Nah ma voltam a Digi-nél nincs még és nem is tudják mikor lesz 2,5/10-mbites net.
Azt tudom, hogyha a saját Xiaomi ax3600-os wifiroutert akarom használni, Bridge módba kell kérni a szerelőtől. Azonkívül van még valami dolgom, vagy onnan felismeri és megy tovább a mostani adatokkal? Most T-s net van.
-
EnemyEnergy
csendes tag
Sziasztok!
Ha -51 dBm jelerősséget láttok folyamatosan, az hibás. Az Exynos processzorral felszerelt telefonok (Samsung A21s, A50) modem API-ja folyamatosan bug-ol, ha 2G-re csatlakozik a telefon (ebből olvassa ki a CellMapper a jelerősséget). 3G és 4G mérésekkel viszont nincs gond
Szerintem érdemesebb NetMonster appal megnézni a jelerősséget, ők saját API-t használnak -
dzf007
senior tag
Az első negyedévet meg kell várni, utána lehet változás...
-
Lajosnagy17
senior tag
Nem volt semmilyen változás a lefedettségi térképen. Valószínűleg az új tulajdonos átgondolja, hogyan folytatja tovább.
-
válasz
gabor9991
üzenetére
Csak te LTE-vel nézed, ő pedig GSM-en. Ezért a különbség. Én azt tapasztaltam, hogy cellmapperen GSM-en teljesen más jelerősségek vannak, mint LTE-vel ugyanazon frekvencián.
A látottakból ítélve én biztos vagyok benne hogy menni fog a Digi. De nincs rá hűség szóval ki lehet próbálni veszteni való nélkül.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de gondolom 4G-t akartál írni. Ez mostanában ugrott meg ennyire??