- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz Lajosnagy17 #35698 üzenetére
Jakabszállás végre!
Ágasegyháza és Kiskőrös teljes lefedése hiányzik még számomra a mozgási területemen.
-
Terentius
őstag
Lehet láma kérdés de felteszem. Ha egy előfizető 4 sim kártyát hozhat ki akkor az azt jelenti hogy az egy darab digimobil Max előfizetésem mellé még tudok 3 SIM kártyát amin mindegyiken van 30 GB net?
OnePlus 12 16/512
-
Lajosnagy17
senior tag
Október 10 és 15 közötti fejlesztések.
Balatonszemes, Jakabszállás, Bucsa, Gyomaendrőd és Körös-Maros Nemzeti Park
-
beller
aktív tag
Szerintetek mi lenne a legegyszerűbb megoldás, hogy a telkemen (ahol csak egy-két helyen, de van jel) egy SIM kártyás eszközzel beterítsem a területet a család számára elérhető wifivel? (Elég bonyolultan írtam, de remélem azért érthető). Milyen eszközt, eszközöket szerezzek be?
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz fornettisuti #35685 üzenetére
Ez a jobbik eset, amikor a szolgáltató előrébb jár, mint a felhasználók többsége.
Mobilnet terén sajnos pont az ellenkezője látszik. Hiába tud már rengeteg mobil 300-1000 Mbps sebességet, a hálózaton nagyon sok helyen 5-10-20 Mbps a max, ami átjön.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Renwick
őstag
válasz fornettisuti #35685 üzenetére
Ez 2014-ben is így volt, amikor elindultak az 1 Gbps-sel.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
fornettisuti
veterán
válasz Lajosnagy17 #35682 üzenetére
Szép és jó, csak éppen kihasználni nem tudja a lakosság azt a sebességet, oda olyan hardver is kell a usernek.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zelikocc
senior tag
válasz Renwick #35683 üzenetére
Hogy érted?
Romániában pár hete vezették be a 10G-t, azt hittem itt nem lesz, pont a felvásárlás miatt.
De ha már mégis elhozzák ide is, akkor hogy egyeztethető össze az eladással a hosszú távú tervezés (majd decembertől lehet előfizetni Budapesten és majd 2022 tavaszán több megyeszékhelyen is)Nyilván valóban ugyanazzal a technológiával és eszközökkel és mérnökökkel dolgoznak itt is, mint ott.
Az is érdekes hogy már le kellett volna zárulnia a felvásárlásnak, mégis csend van mindkét fél részéről, s közben a DIGI úgy tesz (fejlesztések stb tekintetében) mintha semmi se történt volna. (Ezt korábban is nyilatkozták, hogy nincs lezárva az ügy és amíg nem kapnak számukra elfogadható ajánlatot, addig úgy csinálnak mindent mintha mi sem történt volna)Ebből kifolyólag a legvalószínűbb hogy még mindig nem kaptak olyan ajánlatot amit elfogadnának - ez nyilván nem jelenti azt hogy még nem kaphatnak olyat amit elfogadnak - de az idő csak telik és telik
-
Renwick
őstag
válasz Lajosnagy17 #35682 üzenetére
Esküdni mernék, hogy ez már valamilyen formában a deal része.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
zelikocc
senior tag
Nem ide tartozik, de biztosan itt is sokakat érdekel és felvet némi kérdést a felvásárlással kapcsolatban is..
link”A sajtótájékoztatón Dragos Spataru, a Digi ügyvezetője kitérő választ adott a HWSW azon kérdésére, hogy a szolgáltatás bevezetése hogyan hozható összhangba azzal, hogy a cég jelenleg felvásárlási célpontja a 4iG Nyrt-nek, a felek közti tárgyalás pedig minden bizonnyal már a végső szakaszban jár.”
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz viktorhu #35678 üzenetére
Igen már látom.
De igazából ha mindkét sim roamingban lenne, és esetleg működne ez a funkció. Az miért lenne problémás?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz viktorhu #35676 üzenetére
Fordítva. Csak a digi roamingolt, voda nem.
És azért csak az, mert melohelyen (Komárom ipari park) diginél már nagyon gyenge a jelerőssége, annyira hogy O2 SK és Telekom SK is erősebb sokkal nála, Voda pedig -90db körüli stabil 4G még.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
viktorhu
veterán
válasz 4Grider #35672 üzenetére
Gondolom itt csak a másik sim roamingolt, a digis nem. Persze ha elvesztette a térerőt, akkor kérdés, hogy miért nem. Lehet, hogy a digisre nincs is bekapcsolva a roaming?
Szerk: figyelmetlen voltam, már látom a 216-70 -et a screenshoton. Akkor viszont lehet, hogy pont az a lényeg, hogy ha az egyik sim honos hálózaton van, a másik roamingolna, akkor még kikerüli a roamingot? Ezt még nemigen fogják a roaming kijátszásának venni, mert magyar hálózaton tereli a nem elérhető magyar szolgáltató forgalmát.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 4Grider #35672 üzenetére
Nem tudom. Őszintén szólva azt se vágom ezt most ki szabályozza. Telefon vagy Digi. Szolgáltatók örülnek e vagy sem 🤷 Digi örül mert spórol, user megintcsak, mert ő is.
Viszont ez nem éppen életszerű helyzet. Hisz csak digi roamingolt át a szomszédba. Ha mindkét sim roamingban lenne, nem biztos hogy így működne. Ha valamelyik nap lesz több időm megpróbálom manuális halozátválasztassal vodát is roamingra bírni.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz 4Grider #35668 üzenetére
Roaming? Erre én is kíváncsi lennék
Határ mellett dolgozom.
A jelzés ugyanúgy ott van + roaming.
Hívás felépülés villámgyors, így valószínűleg VoAkármit használja.
.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #35666 üzenetére
Ha a másik telefonon megosztott netet használod, az ugyanaz, mint ha bárhol wifire csatlakoznál.
Az Android 12 újítása pont az, hogy nem kell második telefon/4G router a VoWiFi-hez, csak egy két kártyás androidos mobil, amiben az egyik sim mobilnetes, a másik VoWiFi képes előfizetés, és máris nem kell a másodikhoz a szolgáltató jelenléte.
Itt még az lehet a kérdés, hogy pl. roaming közben ez hogy fog működni. Mert ezzel esetleg ki lehet húzni a Telekom VoWiFi méregfogát... -
pjen
félisten
válasz Lajosnagy17 #35666 üzenetére
Erre én is gondoltam, de téged még mindíg nem tudnak hívni.igaz a vodást tudják.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz 4Grider #35665 üzenetére
Akkor mi történik, ha két telefonod van. A Vodafone telefon megosztja az internetet a digis mobilodnak. Akkor függetlenül, hogy hol vagy az országban minden hívásod VoWifi-n keresztül fog menni függetlenül, hogy van DIGIs hálózat van vagy nincs? Ilyenkor is a DIGI-nek fizetsz a ki és a bemenő hívasokért és a Vodafonnak az internetért? Persze csak hívásokra gondoltam és nem adatra.
Két telefonnal megtudod oldani, hogy a mobiladatot preferálja a WIFI helyett és kapcsoljon WIFI-re, ha nincs mobiladat?
-
4Grider
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #35664 üzenetére
Nem tehetik meg, hogy letiltanak egy adott ip cím felé menő ipsec vpn csatornát, mert ezért nagyon komolyan megbüntetnék őket. Maximum a Telekom teheti meg, hogy "véletlenül" a THM ROM-ból kihagyja a Digi VoWiFi támogatását.
-
Kronos3000
senior tag
A 4iG-s dologról semmi hír?
Wasabi...
-
rin33
senior tag
Szlovákiában jó a roaming. Telekom SK-ra ráállt, B7 és olyan 120 mbit/s. (Itt sok helyen, kisebb városokban is van B7)
O2-ra is felenged, elvileg az Orange-ra is de nem próbáltam. -
veterán
válasz Lajosnagy17 #35654 üzenetére
Nem.
Samsung Galaxy S21 Ultrán fut nálam a OneUI 4.0 (Droid 12) béta 2Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz 4Grider #35650 üzenetére
Így van. Mondjuk diginél digis szám hívása VoWifivel ingyenes. Azt mondjuk nem tudom ez vonatkozik e erre a mobilnetes változatra is.
-
veterán
válasz Lajosnagy17 #35649 üzenetére
Nem. Maraton az egyenleg érvényességéig használható. Azaz ha a 364. napon rátöltesz újra minimum 2500Ft, 1 évvel meghosszabbodik egyenleg felhasználási idővel együtt maraton felhasználási ideje.
-
veterán
Nem.
Ugyanúgy a digi számláz.
Igazából ugyanaz mint a VoWifi csak nem otthoni hanem mobilneten hozza létre a szükséges VPN csatornát.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz zelikocc #35645 üzenetére
Nincs mit.
Bár a probléma ott kezdődik hogy Android 12 vel jelent meg, Google-t ismerve pedig nem fogja visszamenőleg 11, 10,9,8 stb belepakolni funkciót. Így pedig nem túl sok ember fogja tudni használni még 1-2 évig.Lajosnagy17 , igen, jól érted. Nem tudom digi milyen kodekkel dolgozik, de 5Gb szerintem pár évre elegendő (feltéve ha maratonra gondoltál).
-
zelikocc
senior tag
válasz MadMancs #35642 üzenetére
Köszönjük az észrevételt, szerintem ez egy nagyon hasznos újítás az androidtól. Gyakorlatilag teljesértékűvé teszi a DIGI-t egy ilyen dualsimes használattal.
Bár én már nem fogom tudni ezt kipróbálni, mert egyéb okoból iOS-re váltottam, ezért meg nem fogok vissza váltani
-
veterán
válasz 4Grider #35643 üzenetére
Nekem eddig fogalmam se volt róla hogy ez mi a nyavaja lehet és hogy kelt életre 😅
Digire tippeltem.
De ha jól értelmezem kell hozzá aktív VoWifi (ezt megerősíti hogy amikor kikapcsoltam akkor ez a szolgáltatás is eltűnt).
Szóval ez jelenleg csak Digi és Telekom előfizetőknek szóló dolog. De diginél nagyon nagyon hasznos. Voda H+ hálón is kiválóan működik.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz gabor9991 #35608 üzenetére
Na ha valakit érdekel, sikerült megfejteni "VoMobilnet rejtélyt". Nem digi hanem Android 12 feature (samsung). Megtaláltam a rá vonatkozó beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz Lajosnagy17 #35639 üzenetére
Ma bekapcsolták a nagyszénási állomást is
-
leo81
aktív tag
válasz fornettisuti #35628 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy most milyen a hálózat még az új bázis nélkül.
-
Lajosnagy17
senior tag
Október 4-től Október 10-ig történő fejlesztések
Dunabogdány(11-es út), Kócsújfalu(33-as út), Kisoroszi(nem teljes lefedetség), Rácalmás(részleges lefedettség), Budapest lefedettséget javító állomások.
A települések, amelyek voltak már említve
Zsámbék, Darvas, Taksony(teljes lefedettség) és Siófok(Balatonszepesd -ezüstpart) és Rúzsa
Source: Bakos Gábor térképei(köszönöm)
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Nincs nálam a SIM.
Ma pakolták össze, nem hiszem, hogy már működik.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
leo81
aktív tag
válasz fornettisuti #35621 üzenetére
Ez közel lesz a 18621-hez. Sűrítik szépen a bázisokat és ez is 6 cellás lesz.
Jelenleg milyen sebességet tudsz elérni? -
-
bociusz
aktív tag
válasz MadMancs #35597 üzenetére
Ilyenkor csak a dual-SIM-et kezelő modem reportol hülyeségeket az Android felé, sajnos ez gyakran megesik, gyártótól függetlenül. A 3202-es TAC-t és a 1374-es EARFCN-t is a Vodafone használja.
Emiatt keverednek rá néha más szolgáltatók tornyai is Cellmapperen.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz fornettisuti #35594 üzenetére
-
viktorhu
veterán
A digis accountból kideríthető a pin kód, mint a nagyoknál? Én nem találom. Új sim kártyám van, és ügyesen otthon hagytam a pin kódot.
-
4Grider
nagyúr
válasz p.riky22 #35615 üzenetére
Az NMHH oldalán. A Digi 2014 októberében kapta meg a 10 MHz-nyi 1800 MHz-es blokkot. 15 évre vette meg a használat jogát 10 milliárd Ft-ért.
Szerk.:
Ez alapján 2029.06.15 a koncesszió vége.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DevKiller #35612 üzenetére
Fogalmam sincs megy e fizikai simmel. Jelenleg digin kívül csak egy voda eSIM em van. De technikailag eSIM és fizikai tök ugyanaz.
Ha gondolod holnap megnézem Netfone fizikai simmel, az most nincs nálam. Lakhelyemen meg kiváló digi így nem vált át.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz DevKiller #35609 üzenetére
Én a mai nap fedeztem fel a dolgot. De igen tetszik a dolog.
Ha nincs lefedettség akkor igen, csak segélyhívás, ha gyenge a lefedettség akkor ugyanúgy létrejön a hívás.
Ahogy nézem -115db nél vált át backup módba vagy minek nevezzem, és a rendes hálót -130db nél dobja el (persze backup marad).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gabor9991
őstag
válasz MadMancs #35604 üzenetére
Szóval ha nincs digi térerő de dual simes telefonban használsz másik szolgáltatói simet amin van térerő akkor a digis hívás a másik szolgáltató netjén keresztül mégiscsak létrejön?
Ezt mondjuk meg lehetett eddig is csinálni csak kellett hozzá egy wifi hotspot de azért így jóval egyszerűbb lenne a történet[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gabor9991 #35602 üzenetére
Ha nincs/gyenge térerő, megjelenik az a fura ikon, a szolgáltató neve a backup callingos digi hu lesz, tarcsazóban megjelenik az a VoWifi szerű ikon, és működik rendesen hívás.
Azt most kipróbáltam ha kikapcsolom mobilnet/digire állítom mobilnet, akkor eltűnik az a fura ikon fent, és csak segélyhívásra vált a hálózatnév. Ha kikapcsolom Wifi hívást akkor se működik.
Szóval ez akkor VoMobilnet (nem tudom mi a neve) ez 100%.
Hogy most ez digi vagy Android 12 feature, azt nem tudom.
leo81 , akkor a frekvencia jelzés valóban bug. Mert én nem kényszerítem sehova, azt se tudom hogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 4Grider #35598 üzenetére
Nem tudom. Ma reggel óta jelentkezik a dolog.
dethroner, nem, azt nem jelzi sehogy.
Ezzel az ikonnal még soha nem találkoztam. Backup call hálózati névvel meg pláne. Egyébként akkor jelentkezik ha olyan helyre tévedek ahol nincs vagy nagyon gyenge digi normál térerő. Ha hívni akarok akkor ez az ikon kerül elé:Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest