Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem tegnapelőtt átállították telefonos ügyfélszolgálaton, nagyon kedves, és segítőkész volt a hölgy. Hozzáteszem, én is IT supportban dolgoztam, németül és angolul, van fogalmam arról, hogyan működik a történet: akinek nem tetszett a viselkedése, vagy tök hülye volt, azokat én is el szoktam hajtani a halál f@szára; aki kedves, és udvarias volt, annak azonnal megoldottam az ügyét, nem küldözgettem sehová.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nagyon gyors volt a Digi Support, a voLTE és voWIFI miatt másnap visszahívtak; arra sikerült megoldanom, okulás miatt a megoldás:
Xiaomi weekly-n 12.02.-ig megy, a 12.9-esen nem, sem a voLTE, sem a voWIFI. visszatettem a 12.2-t és megy rendben.
@ Közben a telefonos ÜFSZ módosította 2 simemen a Plust Maxra.
Szóval az is kamu, hogy be kell menni személyesen, azonnal megtörtént a módosítás.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem másfél éve Digi Aktív sim van a vidéki routeremben (Huawei B535), megy hibátlanul, okoskonnektor, 3 kamera, cloud feltöltés, 4 hőmérő. Előtte Telenoros volt a sim, de a Digi simmel stabilabb a kapcsolat, a Telenoros hiába volt elméletileg gyorsabb, ha állandóan eldobálta magát.
@Prien: amit én láttam, hogy Digvel is megy, azok nem routerek, hanem mifik, abból is 1 típus, ex telenoros firmware-rel. Amilyen független routerrel eddig próbáltam, ment mindegyikkel. -
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
A pályázattól történő visszalépés szerintem teljesen érthető, IQ 60 felett, és pártállami vakhit nélkül. Az pedig, hogy mi mozgatja a politikát, az Annelesek óta eléggé nyilvánvaló, ~2000 éve.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem a mikróm nem netes, csak a tv, klíma, rádió, kamerák, és hőmérők.

-
törölt tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Mobilra gondoltam, mert ott még cinikusabb lenne a dolog. De mondjuk nálunk nincs kábel, akkor kell húzni a szolgáltatóknak kábelt? Mert iskolás gyerekek vannak......
Legtisztább az lenne, hogy adjanak vezetéket netet mindenkinek, ingyen, és fizessenek MB-onként egy jelképes, mondjuk 10 forintos adót is.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A legnagyobb visszatartó erő sokak számára az 1000.- Ft. De ez így jól is van szerintem.

-
-
törölt tag
válasz
Zolibaba24
üzenetére
Modemet nem, max. usb sticket.
-
törölt tag
válasz
dethroner
üzenetére
Attól függ, hogy miben van a sim: routerben szignifikánsan gyorsabb, mint telefonban, ha a torony messzebb van: a toronytól 200 méterre már egyforma.
Sebessegben az aktív sim és a teszt sim is ugyanannyit tud, 4 mbps felfele, lefele 18. (torony mellett), illetve 6/4 (toronytól 3 km.-re, 4/4 5 km-re 10-ből 9szer) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Hosssszu
üzenetére
Az nem lehet, hogy a Soros a Digi hálózatán akarja terjeszteni a koronavírust, és azért nem kap frekvenciát, mert így védenek bennünket?

Az is gyanús, hogy a Dunától keletre jobb a Digi lefedettsége; ugye azt mindenki tudja, hogy Ceausescu utolsó kívánsága az volt, hogy egy kis román faluban legyen eltemetve, Gödöllő mellett.
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Mi Note 10, Huawei P30 Pro, Samsung S10, Oneplus 5, és Iphone XS van kéznél, ezeknél ez a maximum, sajnos mással nem tudom lemérni. Meg persze nem is érdekel, hogy a többi mit tud, nem hiszem, hogy azok négyszer jobbak lennének. Routernél a B593 is ugyanannyit tud, mint a B535.
-
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ha 43 millárdot adtak az Invitelért, akkor kell lenni profitnak, nem hiszem, hogy olyan emberek lennének ott, akik nincsenek tisztában a matematika elemi számaival.
Olyan, hogy 2400 év alatt megtérülő befektetések, vagy 300 milliárdért, háromszoros feláron vásárolt lelegeztetőgépek, vagy tízszeres áron a Mátrai Erőmű, csak olyannak éri meg, aki nem a saját pénzét költi, illetve mellette ezeknek a különbözeteknek a nagyrészét el tudja lopni. -
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
A Motorola éppen a kínai államé.
-
törölt tag
Van köze, óriásiak a különbségek a telefonok (és egyéb eszközök) antennái, és egyéb, releváns hardverösszetevői között. Ugyanott, ugyanakkor az egyik telefonon nincs hálózat, a másikon 03/01 mbps, a harmadikon 2/1 mbps a sebesség. Aki azt mondja, hogy minden telefon egyforma, az annyit ért hozzá, hogy sötétben minden tehén fekete.

A sticknek sincs méretéből adódóan megfelelő antennája, viszont asztali routereknek már igen, arról nem is veszélve, hogy az asztali routert máshova is el tudod helyezni, mint pl. padlás. -
törölt tag
válasz
anglergab
üzenetére
Szerintem engedjük el ezt a kérdést; nem kételkedek abban, amit mondasz, és abban sem vagyok biztos, hogy a bitrate nem megy lejjebb menet közben, legfeljebb nem veszem észre a fullhd-s laptop képét az öreg, sima hd-s lcd tv-re kitéve hdmin. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Telenor kártyával, ~90/50-nel sem jobb a kép, és akadozik, mint az állat, az meg havi 6900 lenne, 1 TB adatforgalommal.
-
törölt tag
válasz
anglergab
üzenetére
Végül a kint hagyott tv-m úgyis csak 720p, bentről a nagy fhd-set és boxot nincs kedvem ki-becipelni. Annyi a lényeg, hogy a laptopról hdmi-n rátegyem a meccseket, vagy a youtube-ot, és ezek ne akadjanak. Filmet úgyis letöltöm Pesten, vagy digi 500-on, vagy upc 500-on (már amennyit nézek, max havi 1-et),.
Amire ki akartam lyukadni, és gondolom közérdekű, hogy a Digi, 15.85 km távolságból vidéken ennyit tud, megfelelő eszközzel, és korántsem mindegy, hogy milyen eszközt használ az ember.
A másik tanulság, hogy az adott Huawei B593-mal a külső antenna nem emel annyit a jelminőségen, mintha beltéren a prizma effektet kihasználom.
Valamint a direkt és akadálymentes torony, alacsony kihasználtsággal jobb, mint a direkt rálátásos, terheltebb 7 km-ről; a szikla árnyékban lévő, 3 km.-ről csak akkor kapcsolódik, ha a másik 3 kiesik. Arra még nincs magyarázatom, hogy 2 egymás melletti eszköz esetén a telefon, vagy a mifi miért a gyengébb, de közelebbi tornyot választja, a Dell beépített modemje és a B593 miért a távolabbit, pedig a távolság alaphangon a duplája. Talán azért, mert ennyivel jobb a Dell belső és Huawei belső antenna? A dellét kivettem, az gyakorlatilag egy ~5x3 cm.-es alufólia, a routeré két rézlemez, MIMO állásban. Fizikailag ezek sem telefonba, sem mifibe nem férnek bele. -
törölt tag
válasz
anglergab
üzenetére
A telefon (mi Note 10 pro) sebességben a Dell belső modem alatt van valamivel mindig. A router saját belső antennájával forgalmaz, beltéren van, az asztaltól ~1 méterre, ahol a telefon és a laptop is. Beltér/kültér a telefonon és a laptopon kb. ugyanaz, a router beltéren jobb valamivel, mint kültéren. Most rendeltem egy újabb Huawei B535-öst, arra még kíváncsi vagyok. De ami nekem fontos, a Bundesliga meccseket HD-ben tudom nézni a laptop belső modemjével, vagy a router wlan jelével, az alcatel mifivel nem.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(naív rácsodálkozás gifem nincsen)