Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
AlienM
tag
Sziasztok,
Valaki próbált már NAT-olt cím helyett publikus IP-t kérni a Digitől (Digi Mobil kapcsán)?
Más kérdés: Diginet aktív 50-nél is nat-olt címeket osztanak ki?
Köszi. -
Prien
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Bár számot nem lehetett választani, de így is elég jó számot kaptam, nem szívesen adnám vissza.
Más kérdés, hogy a Telekom flottámmal még sokáig nem tud versenyezni szerintem, max.internet forgalomban...Szerettem volna egy Digi Net Aktív 50 kártyát is, de abból ki voltak fogyva...
-
denko
senior tag
Sziasztok!
Mai napon nem volt senkinek problémája sms fogadàssal?
Ma valahogy nem jönnek át -
the.odzsy
aktív tag
-
DarkByte
addikt
válasz
dchard
üzenetére
Tele van a net hogy az emberek sírnak, hogy egyes dolgokért elkezdtek díjat felszámítani (vagyis, szerintem inkább a bankjuk ahonnan utalnak a Revolut-ra, de nyilván a Revolut a szemét). Majd itt is ez lesz, hogy az emberek fel lesznek háborodva, hogy hogyan képzeli a Digi hogy pénzt kell fizetni valamiért?
Igen, értem hogy egyelőre a lefedettséggel lehet takarózni, de technikailag most is kapsz szolgáltatást, még ha eléggé helyhez kötött is és nem lennének kötelesek ingyen adni, és akkor se érhetné szó a ház elejét. Legalább is ez az én személyes véleményem. -
Kenderice
senior tag
válasz
the.odzsy
üzenetére
Mármint gyomán?
Ott még nincs torony.
Csárdaszálláson kapcsoltak be egyet pár hete a digi térképe szerint (nem jártam arra tesztelni), de a cellmapper nem mutatja hol van ott a torony.
Nagylaposig elvileg "ellát" a mezőtúri torony, de valami gond volt vele mert ugyan felcsatlakozott rá a telefon, de adatforgalom nem volt. Telefonálni sem lehetett ha jól emlékszem. Bejelentettem hibára.
Nem tudom azóta csekkolták-e a digisek... -
DarkByte
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Csak nehogy pofára esés legyen, mint a Revolut-nál
Egy szavunk se lehetett volna ha ez a szolgáltatás indulástól kezdve mondjuk ezer forint havidíjért megy (én így is készültem, és gondot se okozott volna). Akinek nem kell, nem fizet előre rá, ilyen egyszerű.
Semmi sincs ingyen. -
Prien
addikt
Mától tesztelek én is, fiókból elővett Samsung J7 2016-al szépen megy a (korlátlan) net. Kíváncsi leszek a június 30. utáni árazásra.
-
Janusz001
őstag
Ahogy nézem, ide esélytelen a digi mobilnet : https://www.google.hu/maps/@46.9384957,20.8898443,16z
-
dchard
veterán
válasz
Gyurka6
üzenetére
Nem néztem össze a PCI-t, de elég valószínű, mert a közelben nincs egyéb torony, ami kellően domináns tudna leni egy 10/5-ös sebességhez. Ha nem lenne aktív Galya tető, akkor is működne a dolog mert pár távolabbi torony odalát, de biztosan nem 10/5-tel. Ha meg hozzáadnom, hogy az egyik szektor pont a falu irányába néz, kissé meg is van döntve, és így csak alig 1.5km a távolság majdnem rálátással, szinte biztos, hogy ez a galyai torony. Fent a kilátó környékén is jó volt a lefedetség, de olyan metsző szél fújt, hogy komoly mérést nem végeztem.
anglegrab: amit leírtál nyilvánvaló, a tanulság itt inkbb az, hogy se DT eredmény nincs, a modell is csiszolásra szorul, de lehet adat hiba is ami alapján a predikciót végezték. Oda akarok kilyukadni, hogy nem csak a hálózat, de a lefedettségi térkép is teszt jellegűnek tűnik. És tudok még mutatni olyan helyet például a Zemplénben, ahol hegytetőről, nagyon közelről, rálátás mellett a Digi lefedettségi térképe nem, vagy alig jelöl lefedettséget, ami a helyszínt ismerve nem tűnik reálisnak. Nincs ebben semmi tragédia, de azért nem árt tudni

-
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
nem vagyunk mi a delphoi jósda... senki se tudja egyelőre. elvileg 2019 végén szűnt volna meg a teszt, akkor hosszabbítottak fél évet.
-
gilimbgalamb
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, ezért is megy OFF-ban, de...
Milyen lehetőségek vannak ha lejár a teszt időszak idén? Van DiGi szolgáltatásom, így ingyenesen kaphatom, de mi lesz utána?
Bocsánat ha "vótmá"
-
anglergab
addikt
válasz
dchard
üzenetére
Ilyen sok helyen van. Azaz ott is van lefedettség, ahol nem kellene lennie a térkép szerint.
Nem neked írom
: ugye itt egy trade-off is van: ha többet kékítenek mint a valóság az a baj, ha kevesebbet, akkor az. Illetve elég kiszámíthatatlanok sokszor a valós viszonyok: elég egy apró eltérés/zavar és van / nincs jel.
Ilyeneket nem nagyon lehet figyelembe venni.
Illetve a jelerősségnél többet mond/fontosabb a SINR.
Arról nem is beszélve hogy készülékek között is nagy különbségek lehetnek.
Sőt, az is számít hogy fognak egy adott készüléket, mikor mérnek, stb. -
dchard
veterán
Csak hogy legyen ellenpélda is: Mátraalmás a lefedetttségi térkép szerint nem lefedett, a valóságban a Galya-tetői torony szépen kiszolgálja, dual-simmel is tudtam 10/5-öt mérni. Itt valami komoly hiba lehet a modellben, mert a településről konkrétan látszik a torony, ennek ellenére sem látszik semmi, csak egy-két foltocska. A kiszolgáló állomás maga pedig fent van a lefedettségi térképen.
-
pjen
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Csak kíváncsi voltam,semmi gondom vele,ha Neked fontos.
-
bksgbr
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szívesen.
Én annyit tudok tenni, hogy vasárnaponként készítek képet a lefedettségi térképről és azt a mellékelt linken elérhetővé teszem. Sajnos GIF-et már nem tudok szerkeszteni belőle, azt meghagyom másnak.
A mai kép már elérhető a linken. (Érdemes elmenteni azt, ha kíváncsi vagy te, vagy bárki más a további képekre.)
[link] -
Siriusb
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Sajnos ebben a régi gif-ben még tovább van csonkolva kis országunk. Össze lehetne valahogy passzítani, de nekem ilyenekre mostanában nincs időm.

-
Lajosnagy17
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Így szoktuk, 20677 es hszben ott van november végéig.
-
Lajosnagy17
senior tag
#20677 hozzászolás tartalmazza november végéig.
-
Lackooo84
nagyúr
Bírom ezt a lefedettség térképet, főleg amikor eltűnik egy kék terület.

-
bksgbr
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
No itt a link, minden vasárnap új lefedettségi térképet teszek fel. December eleje óta csinálom, bár csak képek, nem tudok GIF-et szerkeszteni belőle, mert elég nagy felbontásúak.
Használjátok egészséggel...
[link] -
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Frekvenciát ÉS állomásokat.
Amúgy nem tudom mennyire vagy otthon a témában, pl. azt tudod, hogy a legutóbbi (5 évvel ezelőtti) licitáláson 800MHz-re nem licitált a digi, az államnak 1db blokkot nem sikerült értékesítenie (ott 6*2*5Mhz volt pályáztatva), 900 MHz-en csak 1 blokkra licitáltak, és 1800-on szintén nem licitáltak.A lényeg: onnan indultunk ki, hogy azt állítottad : "Annak ellenére, hogy csak a 3. Legnagyobb szolgáltató 2-szer annyi tornyuk van mint a Telekomnak Romániában.".
erre válaszoltam azt, hogy nem kellene a cellmapperen szereplő adatokból ilyen következtetést levonni. A cellmapperből csak annyit látsz, hogy a digis ügyfelek "térerővadászata" nem jellemző a másik táborra (orange, vodafone, telekom).Ezt az alábbi képpel alá is tudom támasztani: a 10 millió orange ügyfél még fele annyi "datapoint"-ot sem regisztrált, mint az 5 milliós digi ügyfél. Magyarán nem érdekli őket ez a fajta tevékenység.

Ugyanez a helyzet Magyarországon is: itt sem az 5 milliós telekom ügyfél a legnagyobb "térerővadász" társulat:

Voda lefedettsége: saját térképük vs. cellmapper. A piros foltok mindegyikében egy állomás van, a cellmapperen nem szerepelnek.

Hogy mi következik mindebből? Az, hogy nagyon sok olyan telekom/telenor/vodafone állomás van, ami nincs "cellmapperezve". Ugyanígy a románoknál is hasonlóan azért van több állomása a diginek, mert az a tábor a legnagyobb "cellmapperező".
Zárszónak pedig itt a szlovák "térerővadász" társulat: úgy látszik ott a kutyát sem érdekli ez a téma:

-
Xray-1
tag
Sziasztok! Használ vki CAT S60 (61?) készülékkel DIGI-t?
LTE képes, annyit tudok.
VoLTE is megy vele? -
snooze
veterán
hol lehet onlinen nyomon követni a forgalmazást,mennyi a kimenö hivás,sms,stb?
-
DevKiller
senior tag
válasz
üzenetére
Mert mint írtad hasonó a helyzet mint itthon.
A Román DIGI 4G-t 2100, 2600 MHz-en szolgáltat. Ugyebár ez még gyengébben terjed mint az itteni 1800-as. A többieknek ott a 800, amivel flottul el vannak. A DIGI-nek is van egy kis szelet 900 MHz-es 4G-je(amit az UMTS újrahasznosításából nyertek), de erre adni nem lehet mert kb ugyanazzal az értékekkel dolgozik mint ami nálunk volt a gyorsítás előtt (Megközelítőleg 22.1/7.5 mbps +-10%) Értelmes sebességet csak a 2100-as frekijük nyújt (75/25) mbps.Én elhiszem, hogy kell nekik mert akkor nagyon sok helyen lenne + tornyuk.
Továbbá a napokban megláttam, hogy bővült a DIGIMobil(Román) roaming lista Magyarországra. Így már DIGIMobil Hungary, Telenor, Magyar Telekom a roaming partner Magyarországon. Eddig csak a Telenor és a DIGI volt. Szóval valami mozgás van a háttérben és én kíváncsi vagyok, hogy miaz.
Mindesetre, ha valakit érdekel akkor még írok ezzel kapcsolatban. A családban van több Román DIGI szám is, úgyhogy tudok a fejleményekről.
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ebből nem vonnék le következtetést. Amúgy nézz át a román "mobilarena" fórumra (softpedia): a digis felhasználóktól "az itt láttam egy új tornyot-fotóval" hsz-ek születnek, míg a többi szolgáltató (vodafone, orange) fórumrészlegén a szolgáltatásokról megy a diskurzus.
Ugyanez van itt, minálunk is.
Ebből pedig én azt a következtetést vonom le, hogy a digis ügyfelek cellmappereznek, a többieket (telekom, telenor, voda) pedig már nem érdekli annyira ez a "térerő vadászat", cellanaplózás.Ha több állomása lenne a román diginek, akkor miért akarják megvenni a román telekom állomásait?

-
bksgbr
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
December első vasárnapja óta készítek képet minden vasárnap, este ideteszem a linket.
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Honnan szedted az adatokat?
-
Lajosnagy17
senior tag
Digi.Mobil - Romania 4,798
Orange - Romania 3519
Telekom - Romania 2302
Vodafone - Romania 2,469Annak ellenére, hogy csak a 3. Legnagyobb szolgáltató 2-szer annyi tornyuk van mint a Telekomnak Romániában.
Szerintem Magyarországon is több tornyuk lesz, gondolom az 1800-as freki miatt főleg, de most már látható, hogy közelebb építik őket egymáshoz. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ahhoz kellenének képek a térképről sűrűn. Egy időben valaki csinálta, de abba maradt.
-
Lajosnagy17
senior tag
DIGI lefedettség montázst nem tudna valaki készíteni?
-
dethroner
veterán
Vége február első hetének és még most se lehet semmi infót találni a bíró döntéséről, se az árverés helyzetéről. Megy a kussolás nagyon.
-
badabum
tag
Sziasztok! Jász-Nagykun-Szolnok megyében vasúton utazva mennyire stabil a telefonálás illetve a internet?
-
DevKiller
senior tag
Újabb országokban elérhető a DIGIMobil roaming:
-Észak-Macedónia
-Moldova
-TörökországAzt viszont nem tudom, hogy sikerült kivitelezni, hogy a 3. díjzonában olcsóbb a mobilnet, mint az 1-esben. Érdekes minden esetre így tovább DIGI!
A Mobilnet ára így alakul:
1. díjzona: 0,488 FT/MB
2. díjzona: 4 FT/MB
3. díjzona: 0,4 FT/MB
4. díjzona: 36 FT/MBForrás: DIGI.HU
-
Serpiko
addikt
A digi SIM kártya bármilyen USB sticket-el működik vagy csak azzal amit a digi ad?
-
techmen58
újonc
Ingyen van probáld ki
-
-
fecke78
senior tag
köszönöm a válaszokat. nekem egy meizu m6 note van(csere érett),aszonnynak xiaomi readmi 8pro, gyermekemnek meg xiaomi redmi7 . számhordozás problémákat én is olvastam ..
-
jgreg
csendes tag
válasz
fecke78
üzenetére
Helló! Bp viszonylatban elég jó a kültéri lefedettség de kiemelném hogy kültéri. Bár sajnos vannak még kültéren is igen csak nagy foltok ahol nincs. Pl Sváb hegy, Széchenyi hegy, Normafa egyes részei. Amúgy a 4 es és 1 es metró még nincs lefedve. Én dual simes telóban használom utazás közbe csak netre. Jó ha tudja a telód a VoWiFi-t meg a VoLTE-t ha telefonálni is akarsz mert 2 G n a többi szolgáltatóhoz képest elég rossz a hangminőség.
-
fecke78
senior tag
Szép reggelt uraim !
M i a vélemény digi mobil hálozatról Budapest viszonylatban , mennyire életképes ? mobil net az van normálissan ?
tkomos koma vagyok , de mindenre nyitott
(persze nem ugy) -
snooze
veterán
sziasztok.
azt hol lehet letiltani,hogy ne küldjön sms-t ha határ közelében vagy,és átáll a román digire?elvileg alapbol tiltva van a roaming ha jol tudom..a kézi hálozatválasztás megoldhatja ezt? -
bebeago
tag
válasz
Gyurka6
üzenetére
Ha az Alcatel onetouch W800-ra gondoltál, én úgy olvasom, hogy az Telekom függő, az eladót kérdezd meg a függetlenítésről, esetleg az eredeti szolgáltatója meg tudja oldani!
Az utóbbiakról én is csak annyit tudok, amit ott leírnak. Kattints a kiválasztott eszközre, és a menj az új oldal alsó részére, ott általában van részletes ismertetés.
Az árakat is látod, te döntesz! -
bebeago
tag
válasz
Gyurka6
üzenetére
Üdv!
Én használtam telenorral is, és most digivel használom. Ha most szeretnék vásárolni, pl itt keresgélnék: 4g usb wireless router
De feltétlen olvasd el a topic összefoglalót, különös tekintettel arra, hogy tudja a megvásárolandó eszköz azt a frekvenciát, amit a digi használ, valamint tudj arról, hogy az ÁSZF alapján csak a Diginet Aktív 50. kártyával használhatod szabályosan! -
bebeago
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem ajánlottam semmit! Neked meg biztosan nem! Tapasztalatot osztottam meg!
Egyébként milyen évet írunk? Mintha ez jelenleg is élő hirdetés lenne: Alcatel onetouch W800
Azt pláne nem értem, miért szólsz bele, mikor az eredeti kérdező köszönettel vette a választ! Na, ezt meg én tartom!
Ja, mielőtt felmerülne, nem én árulom!
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest