Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zoltan6
addikt
Minek kellett ennyire kapkodni átírni a topik nevét 4ig-re? Ennyire be kell hódolni?Tudtommal a digihez fizetjük a számlákat.Elég akkor átírni majd ha jön a levél a digitől,hogy mostantól a 4ig-nek kell fizetni az előfizetéshez tartozó számlákat.Meg ha majd a digi.hu a 4ig-re irányít át.
-
-
zoltan6
addikt
Nem tudom volt-e már?
Digi most rakta facebookra:
iPhone-od van? Van egy jó hírünk! Most már Te is élvezheted a DIGIMobil kiváló hangszolgáltatását, a VoLTE-t, ha iPhone7 vagy annál modernebb készülékkel rendelkezel. Nincs más dolgod, mint beállítani a mobilon ezt a lehetőséget! Részletek itt👉 https://bit.ly/35049u6
[link] -
zoltan6
addikt
akinek UK sms van a számlán tuti hogy valami kétlépcsős azonosításos baromság lesz,microsoft,paypal,google,viber,facebook,stb,ezért nem kapcsolom én ezeket be sose,mert ingyen semmi nincs.
-
zoltan6
addikt
Ezt a vowifit én is kipróbálnám már,de fogalmam sincs hogy lehetne,telefon samsung galaxy s9 dual sim,független,legfrissebb rom,1-es simbe telekom sim,2-esbe digis.próbáltam ezt a repülő mód kikapcsolás dolgot amit irtatok,csak wifit visszakapcsolva,de én úgy nem tudtam telefonálni vele.

-
zoltan6
addikt
Én is csatlakoztam 3 kártyával,lenne 1-2 kérdésem,vezetékes digi telefonról digi mobil ingyen van? Illetve digi mobil digi vezetékesről is ingyen.a harmadik kérdésem: digionline vagyis a digi tv appja digimobilról vajon számol adatforgalmat?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest