- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Motaba78
addikt
sziasztok
délelött bekötötték a basenet csomagot (30/20), a speedtest oldalon hozza is az értéket, de olyan kérdésem lenne, hogy letöltés közben nem megy fizikálisan 2,4MB fölé, próbáltam több letöltést berakni hátha úgy eléri, de akkor a 2MB megoszlik a két letöltés között
a feltöltés pedig szintén 1,8-2M körül van de inkább kevesebb.
Ez lehet attól, hogy esetlegesen nem csatlakoznak annyian hozzám és az miatt nem megy feljebb vagy mi lehet a probléma ? -
Depression
veterán
Nem semmi a feltöltés.
Minden gond nélkül bekötötte nekünk 3 tévére is, rendes volt nagyon a szerelő. -
brd
nagyúr
válasz
Commonrail #1991 üzenetére
Megkérdezhetem, melyek azok a hátrányok? Én inkább a dinamikus IP miatt "szenvedek"...
-
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
Depression #1993 üzenetére
Szia!
Lakáson belül annyi fele osztod a net-et meg a tv-t ahány fele akarod akár 10 géped és 20 tv-d is lehet nem foglalkoznak vele. A router beállítást meg elvégzik ha szépen megkéred őket legalábbis nekem szó nélkül megcsinálták pedig nem is kértem őket. Több szobába is bevezetik a tv-t is ha kéred.
-
Depression
veterán
Ma jönnek elvileg hozzánk is beszerelni.
Több kérdésem lenne:
El kell rejtenem a routert?
Hány TV-t lehet rákötni hivatalosan (nálunk 3 szoba 3 TV lenne), ill. Kérhetem, hogy több szobába vezessék be a TV-t? (akár pénzért)
Routerben miket kell majd beállítani?
Sűrgős lenne, mert elvileg délre már itt is lesznek. -
Motaba78
addikt
válasz
Commonrail #1991 üzenetére
nem fix ip-s, de ha akarsz kérhetsz fix ip-t.
honlapon le van írva.Elméletileg ma jönnek és remélem sikerül bekötniük.Már nagyon várom.
-
Commonrail
csendes tag
Ez fix ip-vel megy, vagy kiosztással? Mert ugye a fix-nek vannak hátrányai... köszi
-
-
eisento
addikt
minden netszolgáltatónál vagy minden szolgáltatónál (pl áram) 3 nap van adva hibaelhárításra szoval nem tudom mit lepődsz meg rajta. ha 3 nap mulva se javul meg akkor lehet majd rklamálni hogy amig nem volt net annyival kevesebb legyen a számlád... magyarul kérhetsz jóváírást.
Nálam szolnokon tegnap kezdték el a lépcsőházban a kábelezést, a lakotelepet ugy megszállták a digisek mint a szél
egyidőben kábelezi ka lépcsőházat, ásnak turják a földet betonoznak huzzák a földbe a kábelt. Mondjuk kell is nekik mert a digis mukso azt mondta hogy decemberben már indítják a szolgáltatást
jöjjenek is legalább mondom lefelé a rohadt adsl-t
-
DjPremier
aktív tag
Nálunk is lassan kezdik befejezni a földmunkákat,a csövek levannak fektetve meg a szekrényeket csinálják gondolom a LAN-nak.Remélem minél elöbb lesz.
-
Motaba78
addikt
Szerdán délután online megrendeltem a basenetet (30/20) ma reggel 8óra két perckor hivott egy csajszi hogy hétfőn jönnének és jó nekem-e az az időpont, mondom persze várom öket.
Eddig tetszik a dolog kiváncsi leszek a lakásba hogyan vezetik el a kábelt a beépített szekrény miatt. Én semmi vezetéket nem akarok látni
Aztán ha sikerül a bekötés és hozza a sebességet akkor már kicsit jobban örülök majd.
Addig meg számolom a napokat a bekötésig, de mivel hétvége lesz hamar eltellik szerintem.
Remélem a szolgáltatás is ilyen zökkenőmentes lesz. -
Kobe
veterán
elkezdték nálunk is építeni a hálózatot, az utcában már ásogattak és Digi s szalaggal volt körbekerítve a gödör, gondolom ez már a lAn lesz akkor
mondju nem bántam meg hogy aláírtam egy évet még T nél mert ha szept től van engedélyük, és novemberben álltak neki, simán idén épphogy befejezik a szerelést, utána élesítés, körbejárkálás mennyien kérnék, pont lejár az 1 éves hűségem mire használható lesz -
Atti1112
aktív tag
Megjött ma a LAN netem !!! Hurrá
A Speedtest szerint : 20233 letöltés és 12489 a feltöltésem. kb/s . Ping=8 ms . 1/4 óra alatt lejött egy DVD
Kiváncsi leszek , lesznek-e problémáim vele. X. kerület Lenfonó utca. 2500 Ft. Ez igen !
-
Dot
őstag
válasz
juliabrilke #1951 üzenetére
Hali!
Ma hívtam fel őket hogy mivanmár...
Konkrétan a Semmelweis utcát kérdeztem válsz:
Várnak az engedélyre, hogy átjöjjenek a Rákoczin... 1-1,5hónap
Gondolom idén marad a dsl
Kül. minap suliból jövet Int.Spárral szemben a budin a 4esek mögött "szorgosan" betonoztak 100% hogy órabérbe vannak!tipikus mentalitás 2dolgozik 4 ellenőrzi a munkáját
Aztán lehet hogy csak ebédhez készülőttek.
Merrefele laksz? -
Hunter2
addikt
Nálam is volt ilyen,betelefonáltam hogy mivan felvették a munkalapot.Másnap hazamentem mert a digi az albérletben van erre hív 3-ad nap a szerelő hogy engedjem be.Megadtam neki a kapukódot és úgy megcsinálta a netet hogy be se ment a lakásba.
Állítólag állogattak vallamit és az én felhasználómat nem állították át az új szerverre vagy proxyra vagy mittudomén mire. -
Snipee
csendes tag
Nimda és FNZ!
Próbáljátok meg ti is a fentebb emlitett módot, hogy a TCP/IP kapcsolatok elől kiveszitek a pipát! Nekem is ez volt a gebasz! Hol korlátozott volt a kapcsolat, hol nem csatlakozott! ha meg volt is, iszonyat lassan jött be a windows, ha be volt dugva a kábel!
Aztán kipróbáltam ezt a megoldást, aztán azóta semmi gondom!
A gép hamar bebootol és szinte azonnal van net! -
pinker77
tag
Ez lemaradt: Pécs 20/10
-
pinker77
tag
Sziasztok
ma kötötték be a digit.
Hát upc minimum után pöpec!!!
Startnet 20/10
Pécs, kertváros -
FNZ
őstag
jelenleg nincsen rúúúterem (garanciális cserére várok), így amikor bekapcsolom a gépemet és elindul a winfos, kb 1 percet kell várni, míg rendesen feláll a rendszer, ha be van dugva a hálókábel.
ha kihúzom, akkor pillanatok alatt elindul a winfos, de ha bedugom a kábelt, akkor megint 1 percet kell várni, mire a sw kioszt valami kamu 169...... ip címet (elég lassan kapcsolódnak össze). EZ NORMÁLIS VAJON ?
ha már összekapcsolódtak és csatlakozok, akkor pillanatok alatt megy a net, csak a legelején nagyon lassú. -
Nimda
addikt
Nos a kovetkezo tortent:
Tegnap ismet telo,majd kozoltek,h megjavult es nem lat hibat a rendszerben.Mondom de nalam meg mindig nuku net.Erre ugye a szokasos kabel ki-be,letilt-engedelyez,uj profil stb...semmi...felveszi a hibalapot nalam is,mondvan itt mar nalam van a bibi.3 munkanap es jonnek,mondom kurvajo igy is vartam mar lassan egy hetet.
Kozben megkerdem a szomszedaimat,h naluk van e net,hat van!...csak tudnam micsinaltak eddig.lolA hiba a kovetkezo:
A switch nem oszt ki nekem IP-t.(nincs kapcsolat vagy korlatozott) igy hiaba is probalok csatlakozni.Mindenkinek muxik csak nekem nem.Lehet szar a port?A gepemmel tuti semmi baj mert 3 halokarival is detto kiprosza.A router is oszt ki cimet naturban,tehat a hiba az elosztoban lehet.Jel van mert villog a led,bar idonkent megszakad.Csak automatikus magancim jon.A kabel is jo mert probakepp behuztam az ajtotol egy masikat is,detto szar....varom a szereloket.Remelem meg a heten jonnek mert pipa vagyok...
-
OrangeBud
tag
Pécs, 30/20 // 3500 Ft...
-
DjPremier
aktív tag
Üdv.Annyi a változás nálunk,kiraktak egy papirt a kapura miszerint elkezdik a földmunkákat és ezért elnézést kérnek.Nov 24-25-ig csinálják.És ahogy járkáltam láttam is bobcat ami turta az utcában meg kábelek,meg a dobozokat betonozzák.Innentöl számitva mikorra várhato akinél már van? Köszi
-
Márton
nagyúr
Hát megtörtént amit nem szerettem volna:
tegnap kora du-tól nem volt netem, a telefon is süket volt.
mivel nem volt rá égető szükségem, hagytam a fenébe, gondoltam reggelre csak helyreáll, megcsinálják. A fenét! Másnap fél 10-kor telefonáltam a központi hibabejelentőbe, hogy lassan egy napja nincs szolgáltatás, a kedves hölggyel vagy 15 percet csevegtem amíg felvette a hibalapot.
Közben olyanokat kérdezett, hogy ugye van vírusírtóm, meg hogy tiltsam le a helyi hálót, reseteljem a routert (ami nincs is), hozzak létre új digis kapcsolatot és diktáljam be a hibakódot. Hiába mondtam, hogy tuti nem a géppel lesz baj, mert teló sincs, az nem érdekelte. Mikor aztán közölte, hogy jó akkor továbbítja a hibát az illetékeseknek és hogy a javításra 3 napjuk van (!) majdnem dobtam egy hátast. Azt hittem munkanap pár órán belül intézkednek. Mi lenne péntek délután?...
Szerencsére félelmem alaptalan volt, mert rá 2 órával már ment minden szépen.
Csak ne legyen ilyesmi gyakran, mert akkor már nem cseng olyan jól az a 2.500 Ft.. -
kalobarna
csendes tag
szasztok,
digivel kapcsolatban van valakinek valami ötlete, h miért szakad meg kb 2 hete, (szinte )minden nap? Nem állandóan csinálja, de ha elkezdi, órákon át próbál a gép ujracsatlakozni, ami sikerül is, de öt perc mulva megint megszakad... Aztán megint csatlakozás...
Debrecen, csemete utca, 20M.
Esetleg a diginek e-mailes elérhetősége is érdekel, a guglin keresem és nem találom.
Köszi:
B. -
janos1988
addikt
Nah vegre! Kb. marcius elejen volt bedobva Nyiregyhazan a Digi-s szorolap es most mar ugy nez ki, hogy december elejetol-kozepetol indulnak itt is
A Upc foghatja a fejet lassan, mert itt nyir1en is sok helyen lesz elerheto (vegre olcsobb lesz a tv es tobb csatorna lesz
). Mar csak arra vagyok kivancsi a mostani net szolgaltatom mit fog lepni.
Jaj de jo a konkurencia
-
Loretto
veterán
Lassan két hete nyúzom ezt a 20/10-et Pécsett, semmi, de semmi problémám sincs vele. Sőt az upload rendszerint 13-15Mbit a 10 helyett.
-
Motaba78
addikt
válasz
juliabrilke #1951 üzenetére
jelenleg itt [digi]
most adtam le online megrendelést netre, kiváncsi vagyok (biztonság kedvéért marad még az upc bekötve
)
-
juliabrilke
veterán
Hello mindenkinek!
Arról van információja valakinek, hogy Fehérváron hol tartanak a munkálatok?
-
Wallz
tag
válasz
unknownuser #1940 üzenetére
Sajnos még nincsenek olyan sok helyen.
-
Nimda
addikt
November 6.ota nincs a X. keruletben internet es mar tobbed magammal kezdunk kicsit duhosek lenni,ugyanis mar reg be kellett volna fejezniuk az allitolagos karbantartast.Az ugyfelszolgalaton azt az infot kaptam,hogy valami nem vart muszaki hiba keletkezett,ezert a csuszas...na de eddig?Probaljak megmagyarazni,hogy vasarnap-hetvegen is "dolgoznak az ugyon".Vagy ha valoban igaz,bar ketlem,akkor elegge arpadkori modszeruk lehet.
Az alairasom nagyon is illik ide...lol
-
Hunter2
addikt
válasz
winters123 #1921 üzenetére
Nekem TP-LINK TL-R460-am van vagy 2 hónapj a használom digivel de eddig semmi probléma nincs vele.Simán töltök vele 3,6Mb/s-el le és 2,4Mb/s-el fel ha éppen úgy adódik.
-
heno68
tag
válasz
Hali
A munkahelyemre kellett egy olcsó de nagy teljesítményű vezeték nélküli router és a TP-Link mellett döntöttünk. Mégpedig egy: TL-WR641G mellett. Megmondom őszintén nem váltotta be az elvárásainkat, kb hetente resetelni kell, mert összeomlik, vagy lefagy nam tudom miért.
Nem valami stabil... A beállítási lehetőségeknél is szegényes egy kicsit
DE, ez csak egy egyéni vélemény nem akarlak se le se rábeszélni semmire, de sztem az ár az valamilyen szinten tükrözi a minőséget...
Üdv
-
Overlocker
veterán
Budapest IV. ker.
Mindezt 2700FT-ért, thx Digi
-
Hunter2
addikt
feltünt valakinél hogy pécsen nemigazán megy a feltöltés? Vagy csak nálam van ilyen?
-
Wallz
tag
válasz
Linksys WRT54GL is jó amúgy.
-
winters123
tag
Sziasztok!
30/20-as digi LAN-hoz keresek megfelelő routert!
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat úgy vettem ki, hogy a TP LINK TL-WR542G és a WR642G képes kábelen(!) a 30/20-at biztosítani!
Valaki meg tudná erősíteni ezt, esetleg leírná a tapasztalatait is?
Az TP-LINK TL-R460-as is képes a 30/20-as net 100%-os továbbítására? (ha igen milyenek a tapasztalatok ezzel?)
Hétfőn jönnének bekötni és addigra szeretném eldönteni végre milyen routert is veszek!
Légyszi válaszoljatok amilyen gyorsan csak lehet! Előre is köszi!
Üdv,
-
bajnokpityu
félisten
úgy látszik,kellő mennyiségű korkolás hangzott el számból:mióta újracsatlakozott kb 1 hete,azóta csak a router által lekezelhető mennyiségben szakadozik.(log alapján az eredeti fél óránkénti újracsatlakozása most már napi 1 alkalom)
-
-
brd
nagyúr
Nincs. Szinkron, vagy ahhoz közeli kapcsolaton egyébként sincs sok értelme. Van, de nem sok. LAN esetében meg az ACK csomagok pláne olyan rövid idő alatt kijutnak, akárhogy terhelnéd le a vonalat, hogy többe kerül az (lassabb lesz tőle), hogy átzavarod egy software-en az összes csomagot, mint az a késlekedés, amit okoz egy kimenő csomag várakozása. Próbáld ki (cfosspeed nélkül), hogy elindítasz legalább 3 olyan letöltést, amivel egyenként is lefoglalnád a sávszélességet, aztán indíts el (a letöltés folytatása mellett) 3 feltöltést is, és nézd meg, hogy visszaesett-e a letöltés sebessége.
-
Wallz
tag
Azt szeretném kérdezni,hogy Lanra van-e értelme Cfost tenni? Mivel szinkron meg minden. Fogalmam sincs,de routerem van és arra is jó állítólag.
-
DjPremier
aktív tag
Van vki a 17 kerböl akinek bekötötték a Digi netet?
-
heno68
tag
Sziasztok
Nálam a router lekorlátozza a sávszélességet valami miatt 5/5 re a 30/20 helyett...
Valaki nem tudna segíteni, hogy miért lehet ez ?
Üdv
-
sto1911
veterán
Udv!
DD-WRT 24 SP1 + WRT54GL + debreceni DIGI PPPOE miert nem megy egyutt? Default settings, csak a user/pass-t allitaottam be.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest