Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
IRON STORM
őstag
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Legfrisebb firmware van rajta és a kompatibilis routerek listáján is ott van az enyém.
Nem értem.. -
rocket
nagyúr
Fibernet ellen szol az emeles, mondjuk nem kellett volna annyira kapkodnia a DIGI-nek, mert az, hogy elkezdtek a Fibertnetnel a lannet szolgaltatas az tulzas, hiaba vannak arak, nincs meg szolgaltatas, sot erdeklodesemet meg valaszra se meltattak, pedig irtam nekik 3x, es a weboldalukon is van lehetoseg informarciot kerni, azt is kitoltottem, es arra se valaszoltak....
Szoval a DIGI raert volna az emelesre, de nem biznak semmit se a veletlenre, eselyt se adnak a konkurencianak, ami persze nem baj, sot nagyon jo a felhasznaloknak, hogy vegre van egy ceg aki nem seggrepacsizik a tobbivel es tartjak alacsonyan a sebesseget, es magasan az arakat, a tobb eves husegszerzodesekrol nem is beszelve.
-
Tutivesztes
tag
válasz
IRON STORM
üzenetére
firmware frissítéssel próbálkozz mindenképpen. ha játszttál sokat vele és nem megy akkor sztem router csere
ha teheted TP-linket vegyél, ócsó is és nagyon jó is
) nekem 108-as van Tp linkből wirelessen és kábelen egyaránt hozza a 30/20-at sőt
-
IRON STORM
őstag
Edimax BR-6204Wg routerem van, és routeren keresztül érzésre is, és tesztelve is lassabb a net. Ha átdugom direktbe akkor megvan a 30/20 sebesség. Ezek szerint cserélnem kell a routerem?
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Kb két hete kábelezték be a házat(Budapest, 6. ker). Még csak kábelezés volt, az utcával nincs még össze kötve.
Szerintetek innentől nézve kb mikor tudunk majd szerződést kötni? -
Scrym
tag
Én úgy tudom, azért lett csomagváltás, mert ugye van egy-kettő szolgáltató aki szintén elkezdte a LAN-Netet! Hasonló árral, hasonló sávszéllel. Na! Nekik akartak odaverni ezzel! Hogy kicsit elcsitítsák a feltörekvő próbálkozásukat...

Amúgy valaki kérdezte Komlót.
-=Libria=-
Bocsi csak nem voltam net közelben. Szóval, elvileg most indul majd be ősszel a csillagpont kiépítés, az optika még arrébb van, szóval türelem!

Pontosabbat én sem tok!
coolmpi
Én is csak földi halandó vok, csak a Digi-nek melózunk. És sajna van olyan tényleg, hogy nagyon eltökölnek bizonyos területeken.
Higgyétek el néha nagyon sok érdekes tényező akadályozza a kiépítést és az élesztést!
Üdv! -
Tutivesztes
tag
ezen énis gondolkodtam
szerintem 4500 ft-ért a 20/20 is nevetségesen jó árnak számított a konkurenciához képest.szerintem az lehet ebben a "trükk" hogy aki 2500 ft-os csomagra fizetett elő mert soknak találta a 4500-at, lehet hogy átmászik 3500ft-ba mert azmár nemolyan sok neki
biztos csináltak előtt egy közvéleménykutatást 
-
FNZ
őstag
miért jó az, hogy a 3 csomagból 2 csomagot csinálnak és még olcsóbb is lesz?
könnyebb adminisztrálás? ennyi pízért is megéri nekeik ? -
Hunter2
addikt
válasz
Tutivesztes
üzenetére
nálam kicsit gyakrabban szakad mint napi 1, van hogy napi3-4 is .Kicsit elvagyok ettől szokva, otthon egy helyi kábelszolgáltatónál vagyok és ott maximum csak akkor szakadt a net ha nem volt áram.
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot azóta mintha kicsit stabilabb lenne.
Az lehet hogy a túl sok tcp kapcsolat miatt dob le a lépcsőházi swich?
-
beneszilo
tag
Milyen időközönként szokott a net szakadni és újrakapcsolódni?
-
olloczky
senior tag
na most voltam bent érdeklődni a miskolci üfsz-nál és azt mondták, hogy e hónapban már elérhető lesz a szolgáltatásuk..megeszem a kalapom ha igaz..(persze csak miután kiugrott a szívem a helyéről
) -
Tutivesztes
tag
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
nálam nemtudott belépni, ugyanis az üres lakásba vezette be a kábelt
2 héttel utána üzemeltem be saját magam a szerződés alapján. Amit akkor kaptam mikor megkötöttem a X. kerületben a szerződést.a szerelő rendes volt, leírta hogylehet az utp-t átalakítóval telefonvonallá meg cat5-é konvertálni, mert szóltam neki hogy kéne dugalj hozzá, de sajnos azt nem árultak:\ viszont mint mondtam leírta hogykéne bekötni
nagynehezen sikerült találnom Dugaljat is 
-
FNZ
őstag
válasz
Tutivesztes
üzenetére
nekem azt mondta az üzletkötő, hogy majd a szerelőknél lesz a belépési nevem és a jelszavam.
ezek után kíváncsi leszek, hogy honnan tudom meg (szerelő vagy telefonálgatás az üfsz-ra) -
Tutivesztes
tag
válasz
bossvico
üzenetére
Érdekes tapasztalataitok vannak
nálam a szerződésben bennevan a felhasználói név és a jelszó is
szépen nyomtatva ahogy kell. és nem aki beszerelte vagy bekötötte hagyta ott, hanem mikor megkötöttük a szerződést megkaptam szépen papíron ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másik, Belkin routerrel próbálkoztam felmenni a netre, teljesen reménytelen volt sajnos
így vettem egy TP-Linket, amit ezúton is mindenkinek ajánlok csak
nagyon olcsó és nagyonjó! 
Már ugye új csomagban vagyok az 30/20-at jelent 3500ft-ért az nemrossz
a letöltésem stabil 4000kb/s a feltöltésem stabil 3000kb/s körül van
szóval inkább nagyobb a sávszél mint kisebb.Reméljük hamarosan eljut mindenhova a Digi, és nem mellesleg bíírni fogja a terhelést
mert ebben nemvagyok biztos. 
-
bossvico
senior tag

Egyik lényeges dolog.
Ez pécsi helyzet, nálam stabil le fel, no szakadás.
Upc

-
Sh@dowMAN007
tag
Végre bekötötték!!!

Várpalota, Jókai út.
]Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 100, Received = 100, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 4ms, Maximum = 9ms, Average = 4ms -
PeterPH
senior tag
-
Hunter2
addikt
Nah a szakadások még mindig jelentkeznek ha full sávon töltök.A DNS szervereik is igen szarok néha feloldják a külföldi domain-eket néha meg nem.DNS.en segíteettem azzal hogy beadtam a sulinetes DNS szerverek címeit , a szakadások miatt meg felhívom az ügyfélszolgálatot és reménykedek hogy javul.Apropó mi a DIGI hiobabejelentő száma?
-
Gyufaaa
veterán
Dehogy is nem. Jó lesz az. Eleinte voltak problémák bizonyos routerekkel, hogy nem álltak fel a hálózaton, de már ilyenről nem igazán hallani. A Gál ltp még egy kicsit odébb lesz mire szolgáltatnak. A csillagpontos hálózat hamar kiépül a lépcsőházakban, de mire a földmunkákkal odaérnek az idő lesz. De azért nem évekre kell gondolni. Kb november környéke szerintem.

-
Laby
őstag
Gálon lakok

És még egy kérdés most van chello-s netünk, router-el el van osztva másik gépre de amikor vettem akkor valami upc meg adsl router-ről beszéltek ezek külön vannak? Tehát ez a router nem lesz jó diginet-hez? Corega Bar SD Allied Telesis ez a mostani ilyen fehér állított. -
Gyufaaa
veterán
Ezzel nem lesznek problémáid. Földkábelen (üvegszálon) viszik a jelet a lépcsőházakba és az ottani felszerelt elosztószekrényekből viszik a lakásodba RF illetve utp-n keresztül a szolgáltatást a lakásotokba! Eddigi tapasztalat az Tatabányán atomstabilnak bizonyul. Legalább is ahol én használom. Még nem volt vele gond. A sebességről meg ne is beszéljünk!!!!!

Bánhidai vagy gondolom. -
olloczky
senior tag
mivel ezeket már kábelre kötik nem fog..nekem néha szokott a TV beszaggatni meg ilyenek (max egy héten egyszer..) de csak azért, mert parabola antennával fogjuk az adást :-) az is kábelre lesz kötve..
-
Laby
őstag
Üdv, Tatabányán lakok és mostanában lesz itt is bekötve ez a diginet. Nem egészen értem hogy most ez digi lan lesz-e vagy mi is az pontosan, most chello 5 mbit-es van de ugye jóval olcsóbb diginet ára és jóval gyorsabb is ráadásul tv-be is sokkal több csatorna van és valószinűleg átállunk rá. Ez a net tényleg 3x gyorsann letöltésbe és biztosítják a feltöltést is kb hasonló sebességgel mint a letöltést? És még azt kérdezném hogy nem szokott-e elszállni, ha vihar van vagy akár ha nincs szóval alapból mennyire megbízható?
-
tempó
csendes tag
Sziasztok! Van egy nagy problémám! Amint elindítom az ytorrentet a net nemsokára megszakad, ha nem indítom el akkor nincs hiba! Tudtok segíteni? Előre is köszi!
-
Hunter2
addikt
Mi a digikábel hibabejelentő száma?
-
Dot
őstag
Kis info: Szfva'ron a Ga'z utca't most fejezte'k be, most a Jo'zsef A. utca't fogja'k azta'n a Semmelweis. Ez kb 2 ho'nap. Megla'ssuk.
-
Zola007
veterán
válasz
Genius007
üzenetére
erre már gondoltam, de nincs csillag, csak egy "kattintson ide a mentett jelszó..."
ezért nem mükszik a dolog, mert ha odakattintasz, akkor üres hely fogadAzért pedig, mert nem találják, nem akarnak új jelszót kérni, ami asszem pénzbe is kerül, vmi 1-2000 ft
De nem tudjátok véletlenül, hogy néz ki az a lap, amit adtak bekötéskor?
Szerződést megnéztük, meg ászf-t, de azon nem láttam semmi ilyesmit. -
Zola007
veterán
Valaki tudna segíteni, hogy a Diginethez kapott felhasználónév és jelszó milyen papíron található. Szomszédék újra akarják rakni a win-t, de a szerződésen nem találják, más papírra meg nem emlékeznek, hogy lett volan. A kapcsolatnál meg ugyi csak user van.
Ha mégis papíron átadott dolog lenne, akkor leírná a kedves válaszoló, hogyan is kell kinéznie.
Köszönöm -
coolmpi
aktív tag
Szia!
Már húzzák a gerinc vezetéket a házunk előtt. A lépcsőház már be van kábelezve. Kb. 3x jött már szórólap április óta, hogy hamarosan.
Most felhívtam a XIII. kerületi üszit, és azt mondta a csaj, hogy legkorábban 2009 tavasz!?!?!

Létezik, hogy ennyit szenvednek még? (Ahogy kivettem a szavaidból neked több közöd van a Digihez, mint egy földi halandónak
) -
FNZ
őstag
anno azt mondták, hogy az optika vége már a kábelezéskor bent volt a szomszéd lépcsőház pincéjében. ezért nem értettem, hogy mi tart ilyen sokáig.
az üfsz. azt mondta 4 hete, hogy egy eszközre kell várni ami 1 max. 2 hét (nehézkes a beszerzése állítólag), amire rákötik a végpontot.
a max 2 hét után eltelt még 2 hét és semmi mozgolódás. -
Hunter2
addikt
mikor lebax a hálózatról ezt írja a router a logjában:
26 0094: Invalid PADT packt received.
27 0429: DHCPS: 1:0x001d7d9dfea5, 192.168.1.110, ACK in request.
28 0863: DHCPS: 1:0x001d7d9dfea5, 192.168.1.110, ACK in request.
29 2610: LCP RX Terminate Req.
30 2610: LCP tx Terminate Ack.
31 2611: PPPoE: Automatically dialing.
32 2611: Standard authentication.
33 2612: PPPoE: Sending PADI.
34 2612: Invalid PADT packt received.
35 2612: PPPOE_TAG_SVC_NAME=null
36 2612: The first service name is accepted.
37 2612: PPPoE: Received PADO,AC-Name=HDSnet,AC-MAC=001A646F6CE6.
38 2612: PPPoE: Sending PADR.Mi ez?:
0094: Invalid PADT packt received.
-
Scrym
tag
Lehet valamilyen okból kifolyólag nem tudták rákötni még a gerincre (rossz helyen az akna, megtört PE-T cső, a ház megközelítésével akadtak gondok, stb.)
Itt Pécsen is sok helyen van ilyen, pl. most is olyan helyeket csinálunk ahol már hónapok óta él a rendszer, 1-2 ház kivételével, mert ott valami bibi volt!
Vagy netán az optika is bent van már?!?!?!?! -
FNZ
őstag
3 hónap után (és 4,5 hónapja az ajtó felett lógnak a kábelek) ismét írtam e-mailt az üfsz-nak, hátha mostmár tudnak valamit mondani, hogy minek kábeleztek, ha nincsen szolgáltatás.
kíváncsi leszek a válaszra.
előre sejtem a választ -> forduljon a kerületi ügyfélszolgálathoz illetve nézegesse a honlapot. -
Hunter2
addikt
a ku*va életbe!! elkezdek szedni valamit, jön 3,5 megával és kb 2 perc után leszakadok és újracsatlakozik.
-
Hunter2
addikt
nah bekötötték végre, az első órában szakadt 10 persenként. alapban csak a gép volt bekötve gondoltam berakom a routert is (az legalább autómatán csatlakozik).Azzal is szakadt, most vagy 1,5 órája megy normálisan (kopp, kopp). 3 Mbyte le 2Mbyte fel.
Ha fullon megy a feltöltés akkor ennél is lassú a web, de ennyi pénzért kit érdekel. -
Sh@dowMAN007
tag
Most kötöttem meg a szerződést a netre Várpalotán.
Márcsak azon kell izgulnom, hogy hívjanak a szerelők.
-
S*Tom*
aktív tag
[link]
3500ft
-
I_Am
veterán
válasz
olloczky
üzenetére
Eddig külföldi játékszervereken olyan pingel játszok, mint az adott ország játékosai. Szokták is kérdezni, honnan netezek.

És igen pölö magyar szerverre 4-8-as ping, ha játékról van szó, egyéb szerverekre 1-2 ms.
És ami még jó, hogy pölö megy a torrent le-fel szinkronban 10-10 Megával és nem változik a ping sehova és nem is loss-ol a net.

-
bbazsy
őstag
merre laktok Ti (akik várjátok?).
én is most költözök el innen oda, ahol nincs, de én aláírtam az 1 évet a UPChez.
nem fogok rájuk várni hónapokat, főleg úgy, h nem tudtak semmit mondani, h mikorra érnek oda (pedig nincsenek messze és erősen panelos a környék).mod: amúgy XI, Sáfrányba megyek. erről esetleg valaki valamit?
-
Konflikt
addikt
Mennyire stabilak ezek a digi lan netes csomagok? (szakadások, sávszél, stb) Most tervezek váltani rá, 6. ker-ben. Ill. a digi oldalán található címlista fedi a valós helyeket, ahol elérhető a szolgáltatás?
-
Hunter2
addikt
Nekem már van szerződésem kb 10 napja de a szerelők nemnagyon akarnak hívni.
Pedig már kiváncsi lennék a sebességre.Meg mostanában vettem egy 640-es Samsung F1-et és van rajta 570Gb szabad hely.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kobe
veterán
én tegnap újfent felhívtam őket, természetesen a nyár vége-augusztus vge már őszre - szeptemberre változott, csak kérdem én hogyan, ha még kábelezni sem voltak.....francnak plakátozzák ki áprilisban, ha ebben az évben még úgysem indítják el a szolgáltatást...
-
Kiskutya
veterán
Egyébként nagyon jól csinálják! Nálunk már a rádióban is reklámozták magukat, közbe meg 1 olyan utcát nemtok ahol már menne a szolgáltatás. Olyan áraik vannak, hogy úgy is megvárod! Én is legszívesebben már átmentem volna máshoz de mindenhol 1év hűséget alá kell írni. 8500Ft-ot fizetek most 8/512 netre a digihez képest pénzkidobás de mit tudok csinálni?
-
LJoE
senior tag
ma sikerült megkapni a levelet a csekkel (ami egy ezressel kevesebb), miszerint 4500 helyett 3500 pénzt kell szurkolnom ezután és 30/20-ra változik
most csekkoltam 3,4Mbyte/sec simán lefelé
remélik, hogy továbbra is ügyfelük leszek, hát simán
-
FNZ
őstag
válasz
olloczky
üzenetére
én már meg sem kérdezem az üfsz-ot, mert 3 hét után (azt mondták 3 héttel ezelőtt, hogy 1 hét, de max2 hét) sincs semmi jele, hogy jönni szeretnének az üzletkötők, vagy egy szórólap, hogy menjek szerződést kötni. nem akarom megint hallani, hogy max 2 hét, mert az már az első érdeklődéstől számítva lassan már 5*2 hét telt el.

-
olloczky
senior tag
Miskolcon még mindig nincs ahol én lakok..pedig már pár honapja bekötötték az optikát..most utoljára azt mondták, hogy augusztus végére lesz..hát ajánlom is..főleg, hogy emelték a sebességet..
-
PeterPH
senior tag
Továbbgondolva a hálókártyád kapott címet a szomszádtól, a PPPoE kacsolatod pedig a DIGI-től (magyarán 2 IP címed volt, csak nem vetted észre). A böngésződ pedig a hálókártya irányába akart kimenni, mert az előrrébb volt a TCP/IP binding-ban, és ezért nem láttál semmit az internetből. A lépcsőházi switch pedig a PPPoE kapcsolatod IP tartományában volt, ezért azt az egy címet arrafelé kereste, és meg is találta.
De ez mind csak feltételezés, nem fogom kipróbálni.
-
Snipee
csendes tag
válasz
PeterPH
üzenetére
vágom, de akkor nem valószínű hogy létrejött volna a PPoE kapcsolat, nem?
de nem hiszem hogy a szomszéd routerének is ugyanaz lenne az IPje mint a digi switchének!
De azért lehetséges
)Azt nem tudom hogy itt pécsen a ház bekábelezésétől mennyi idő a szerződésig, mert most költöztem egy olyan házba ahol már egy ideje bent van a digi,
én bementem a helyi irodába, címegyeztetés után szerződést kötöttünk, majd mondta hogy egy hét múlva van az első szabad idópont jó e nekem! és a megbeszélt időpontban jöttek szerelők és kb negyed óra alatt behúzták a kábelt. -
Hunter2
addikt
Pécsen mennyi idő szokott lenni a bekötés?Tud valaki valami infót mondani?
-
Snipee
csendes tag
Sziasztok!
1 hete van Digi BASEnet-em pécsett! hozza is a megadott sebességet!
Nekem inkább az ügyfélszolgálat hozzá nem értése nem tetszett.
1 napig működött a net, másnap már nem. csatlakozott, de weboldalak/msn nem jött be!
az üfis csórika mindenáron arról próbált meggyőzni hogy náluk minden rendben, valószínű hogy a routeremmel van a gond, hiába mondtam hogy 1 gépem van router nélkül! igazából gőze sincs hogy én miért látom a társasházi switch ip-jét és hogy voltam képes megpingelni, és kizárt dolognak tartotta, hogy a hálókártyám 192.168.x.x-es IP-t kapott!
Aztán végül is olyat hámozott ki hogy nem volt aktiválva a netem, és várjak, pár nap és aktiválják!
Erre megkérdeztem, hogy eddig miért volt netem! Hát a válasz az volt, biztos próbaüzem
másnapra megjavult a net, azóta hasít!
De azt mondom, tarthatnának egy tréninget ezeknek az üfiseknek arról, hogy is néz ki a digi hálózata
-
papa1
tag
ja,most olvastam felfelé,bocsi
-
papa1
tag
Hello mindenki.
A segítségeteket szeretném kérni.Kb 1 hete beszart az alaplapi hálókártya,mint a kedves digi-s szerelő mondta.Vettem egy hálókártyát(edimax) azóta bootolás után kb 1percig nem lehet semmit se csinálni,még ki nem jönnek az automatikusan induló ikonok,meg,hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott+az egész kicsit lassab lett,viszont a letöltési sebesség megduplázódott!!!!!!!!Ez mondjuk nem baj.kajakra 20-23 mbit.
Szóval valmi jó ötlet??? -
bougiemen
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a bizonyos emeléseket, ti honnan tudjátok, én a DIGI oldalán nem találom. Habár nekem is 10mbit van, most mértem 14 volt

Előre is köszi, bougi
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Renault, Dacia topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Gamer Egér RGB!!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha teheted TP-linket vegyél, ócsó is és nagyon jó is
) nekem 108-as van Tp linkből wirelessen és kábelen egyaránt hozza a 30/20-at sőt
és hasonló áron nyomja majd 

nálam a szerződésben bennevan a felhasználói név és a jelszó is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a letöltésem stabil 4000kb/s a feltöltésem stabil 3000kb/s körül van