Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
Dragon3000 #103546 üzenetére
Nekem is van szerelési díj az első számlán, pedig hűségidő van, net+tv+telefon.
Borisz76 így van sajnos.
Dragon3000 igen, az 500ft- ot elengedték.
-
-
Nimda
addikt
Nos, köszi mindenkinek. Nem kellett semmilyen meghatalmazás. Az ügyintéző elmondása szerint, már régóta nem kérnek, kizárólag névre szóló a szerződés. Viszont már kérnek bekötési díjat 6000Ft -ot (tv/net)
Sajnos ahova kértem XVIII. ker, csak 100 -as net van, illetve igényeltem az 500 -ast, mert nem voltak biztosak benne, hogy erre képes e a kiépített rendszer. Optikáról egyelőre álmodni se merjek. -
Nimda
addikt
A digi szolgáltatás keresője mennyire naprakész? Megadva a címemet ahová szeretném beköttetni, azt írja, az ön címén nem elérhető a vezetékes internet szolgáltatás. Viszont ha új igényt adnék le a szolgáltatásra, akkor már elfogadja a címet. Vagy inkább személyesen érdeklődjek?
4Grider ok, köszi!
-
Nimda
addikt
Ide is beírom hátha találkozott valaki hasonló jelenséggel:
TL-WR1043N router, földgömb led narancssárga. Net van, minden működik, (sebesség rendben) de valamiért állandóan hibát jelez. Újraindítás után zöldre vált, de egy idő után megint narancs. Próbáltam a DNS címet átírni a google szervereire, de egy idő után ugyanaz a jelenség. Ipv6 kikapcsolva. Ötlet?
ONT ZTE bridge módban. Optika. Nem jelez hibát.
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
Pár hete random, illetve kb. óránként megszakad a net pár pillanatra.Az online játékok során ez elég kellemetlen, mert kiléptet.Van valakinek tippje, hogy ez mitől lehet?A routerem TPLink WR841N típusú és a firmware frissítés sem segített.A windows tálcán lévő wifi szignálon látszik egy felkiáltójel, ha éppen nincs internet elérés, tehát nem a gép és a router között, hanem a kapcsolat szakad meg a szolgáltatóval.
-
Nimda
addikt
válasz
pempellini #2392 üzenetére
Csak nem Nforce?Nálam ez okozta a galibát.
Ja nem Intel,ha az adataid alatt lévö lapot nézzük
-
Nimda
addikt
Nálam is alvállakozók kötötték.Meg is látszott a minöségen.Az ürge amikor konfigurálni akarta a gépemen a netet,azt sem tudta mi az a "1394 hálózati adapter".Kérdezte az minek oda?
Az UTP kábelek végét többször is krimpelték mert elkötötték.Aztán egyszer csak nem volt netem és vártam 2 hetet hogy megcsinálják.Kijött egy digis csávó aki végre normálisan megcsinálta.De nem vennék mérget rá hogy a házunkban nincsenek hibaforrások.
-
Nimda
addikt
Sikerult lankartya cserevel megoldani a problemat.Az Nforce ugylatszik nem szereti a lannetet,vagy azt a sw-et amin keresztul hozzam jon.A routerem ettol fuggetlenul szar.
-
Nimda
addikt
Milyen halokarit ajanlotok markaban?
-
Nimda
addikt
Viszont még annyit hozzátennék,hogy ha routeren keresztül csatlakozom,akkor is megszakad (még sürübben mint direktben) de akkor nem a net szakad (gondolom a router automatice visszacsatlakozik és nem veszem észre) hanem a hálózat.Vagyis vagy a router sem százas,vagy azzal sem "kompatibilis".Bár mint irtam kábelnettel nem volt igy routeren keresztül sem probléma azelött.
Kipróbáltam közben egy régebbi géppel,azzal nincs ilyen probléma.Marad a egyelöre a hálózati kártya "csere".
-
Nimda
addikt
Igen ez volt az elsö gondolatom nekem is.Az egyetlen megoldás,hogy veszek egy különálló lankártyát és kipróbálom vele.Remélem nem fogok ki olyan tipust,ami hasonló gondokkal küszködik
A sajátomat egyébként 2 féle driverrel próbáltam és ugyanaz az eredmény.Az egyik természetesen a legújabb letölthetö (Nforce 570) idei termés.
-
Nimda
addikt
válasz
cannyon #2330 üzenetére
Nem az a baj hogy megszakad,hanem hogy nem tud újracsatlakozni.De a kérdés az,hogy miért szakad meg és miért nem tudok manuálisan is újracsatlakozni?Az ablak ahol ezt megtehetném,nem jö elö,vagy csak egy pillanatra és el is tünik...csak újrainditás után tudok újból csatlakozni.
-
Nimda
addikt
Van egy olyan problémám hogy idöközönként megszakad a kapcsolat és olyankor nem tudom leállitani a kapcsolódást sem (digikapcsolat) mintha nem tudna újratárcsázni és lefagy az egész hálózat...csak egy újrainditás után tudok kapcsolódni.Mi lehet a gond?A win frissen telepitett,ethernet driverek (Nforce) szintén a legfrissebbek.Router nincs,direktbe van kötve...
-
Nimda
addikt
Ház ez nagyon lol...
...szép kis üfsz...
Közben végre megcsinálták...(pezsgöbontás)...immár itthonról irok..
A srácok csúnyán elkötötték az utp mindkét végét ami bejön a lakásba,ez volt a probléma.A szerelö aki kijött,nem is érti eddig hogy müködhetett.De megjavult ez a lényeg.
-
Nimda
addikt
Nos ez a TCP/IP pipa dolog nem jott be nalam,dehat hogy is jott volna amikor szar az egesz halozatom.Egy probat megert..
A kovetkezo tortent: Tegnap felhivtam az ugyeletet,h megis mi az abra a 3 napos kiszallasi idovel.Azt mondtak ok sem ertik,mar reg vegezniuk kellett volna.Erre megnezte a hibalapot es allitolag voltak kint nalam (csak a lepcsohazban),de csak felmertek a hibat,mast nem csinaltak.Vagyis meg nincs lezarva.En nem tudom milyen hiba lehet az ami ekkora galibat okoz nalam,h nem lehet rogton kijavitani.Szomszedoknal minden ok.
Bovebb infoert meg hivnom kellett a helyi ugyfszolgalatot,de azok meg egesz nap nem vettek fel a telefont.Ja es persze ma sem jott senki...idaig...12 napja...mar vagom a centit lol... -
Nimda
addikt
Igen en is a halozati kapcsolatbol vettem ki,de akkor nem oszt ki semmilyen cimet,uresek a mezok.Kapcsolatot ugyan jelez,de igy sem kapcsolodik a digi szerverre.(nincs routerem)Ha meg bepipalom,akkor a korabban emlitett hiba jon: nincs kapcsolat vagy korlatozott...bar a hiba sztem tuti nem nalam van.
-
Nimda
addikt
Nos a kovetkezo tortent:
Tegnap ismet telo,majd kozoltek,h megjavult es nem lat hibat a rendszerben.Mondom de nalam meg mindig nuku net.Erre ugye a szokasos kabel ki-be,letilt-engedelyez,uj profil stb...semmi...felveszi a hibalapot nalam is,mondvan itt mar nalam van a bibi.3 munkanap es jonnek,mondom kurvajo igy is vartam mar lassan egy hetet.
Kozben megkerdem a szomszedaimat,h naluk van e net,hat van!...csak tudnam micsinaltak eddig.lolA hiba a kovetkezo:
A switch nem oszt ki nekem IP-t.(nincs kapcsolat vagy korlatozott) igy hiaba is probalok csatlakozni.Mindenkinek muxik csak nekem nem.Lehet szar a port?A gepemmel tuti semmi baj mert 3 halokarival is detto kiprosza.A router is oszt ki cimet naturban,tehat a hiba az elosztoban lehet.Jel van mert villog a led,bar idonkent megszakad.Csak automatikus magancim jon.A kabel is jo mert probakepp behuztam az ajtotol egy masikat is,detto szar....varom a szereloket.Remelem meg a heten jonnek mert pipa vagyok...
-
Nimda
addikt
November 6.ota nincs a X. keruletben internet es mar tobbed magammal kezdunk kicsit duhosek lenni,ugyanis mar reg be kellett volna fejezniuk az allitolagos karbantartast.Az ugyfelszolgalaton azt az infot kaptam,hogy valami nem vart muszaki hiba keletkezett,ezert a csuszas...na de eddig?Probaljak megmagyarazni,hogy vasarnap-hetvegen is "dolgoznak az ugyon".Vagy ha valoban igaz,bar ketlem,akkor elegge arpadkori modszeruk lehet.
Az alairasom nagyon is illik ide...lol
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest