Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
veterán
Erősen OFF! A bix.hu tájékán mit művelnek? Traceroute változások után IPv6-on már nem is érhető el

-
mackotestver
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szia ! A router már nem fér be Hager szekrénybe (Fibert kaptam és jóval több hely kell neki mint a Huaweinek), el kell férnie egy 8-as KOAX osztónak kábelekkel és egy 12 portos switchnek az UTP kábeleivel. Így a routert csak a tv mellé tudtam kirakni, de mivel ez a legjobb hely a szórás miatt (jobb mint az előszoba) ez nem is lenne gond.
A fura, hogy laptopon mindig van netem, a mobilokon dobálja el állandóan. Lehet köze a Smart connecthez ?
-
leviske
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Nincs switch, a hAP-ot gondoltam switchként használni. Csak amiatt játszottam el a gondolattal, mert a Telekom HGW-je elég meggyőző sebességgel NAT-ol és az IPv6 beállításokkal sem kell szöszölni. Ellenben a RouterOS+DIGI mindig egy kínlódás (bár jelenleg az egyik fórumtárs beállításait lekövetve nagyjából működik). Ráadásul eddig a F625 egész megbízható volt. Bár abba nem gondoltam bele, hogy ehhez köze lehet annak is, hogy nem processzorigényes feladatokat végez.
-
4Grider
félisten
válasz
mackotestver
üzenetére
A routered mögé miért nem tudod a switchet tenni?
Mi a WLAN beállítása? Wpa/wpa2, aes? -
mackotestver
csendes tag
Sziasztok ! Az ONT mögé AC módban beraktam egy TP Link C6 routert. (LAN->WAN-ba van kötve). Néha csak az enyém, néha a feleségem mobilján is eldobja a wifi a netet, a laptop az egyetlen, aminél ezt nem tapasztaltam. Ha wifi a telefonon kikapcs-bekapcs, akkor megint megy egy ideig, de pl. reggelre megint ledobja. Ezt csinálta simán routerként is, gondoltam hátha AC-ben nem....Az ONT-t nem rakhatom bridge módba, mert egy 12 portos switchet is el kell látnia a router mellett. Másnál volt ilyen probléma ? A log semmit nem mutatott sajnos, így kicsit tanácstalan vagyok
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Belebotlottam a DIGI oldalán a modem/router mód választó opcióba. Nekem még egy ZTE F625 van. Ezt egyáltalán át lehet állítani router módba? És ha igen, akkor kinek mi a tapasztalata stabilitás tekintetében? (Azt vágom, hogy ebben nincs WiFi, de gondolom az IPv6 beállítások jobban követnék a céges logikát.)
Előre is köszi a segítséget!
-
qqzs
őstag
válasz
qqcqqc
üzenetére
Koszi es mit kell ebbe a routerben allitani vagy a digi accountomban ha atalitom itt hogy atliszik hogy atereszto modbannvagy miben van hogy ha az Xiaomi AX3000 mesht szeretnem routernek hasznalni?
Megtalaltam: A PPPoE kapcsolat létrehozásához Önnek szüksége lesz az internet előfizetéséhez tartozó felhasználónévre és jelszóra, melyet megtalálhat a bekötéskor átadott nyomtatványon.
Ez komoly? Van usernevem es jelszavam? Rs ha ez a papir nincs meg akkor mi a teendo?
-
qqzs
őstag
Digi optikai 1gbps net van egy 2018-as zte ZXHN F660 RV1 routerrel. Van rajta GE meg FE netcsatlakozas, mi a kulonbseg?
Ha nem tudom az admin bejelentkezesi adatokat lehet resetelni? Nem fog valami digi belepesi adatokat elfelejteni? -
chatran
őstag
Sziasztok,
Pár napja kb naponta 1x ilyen logbejegyzések jelentek meg az ASUS routeremben:
Aug 5 15:04:15 pppd[24544]: Modem hangup
Aug 5 15:04:15 pppd[24544]: Connection terminated.
Aug 5 15:04:15 pppd[24544]: Failed to disconnect PPPoE socket: 149 Operation already in progress
Aug 5 15:04:19 WAN Connection: Fail to connect with some issues.
Aug 5 15:04:20 nat: apply redirect rules
Aug 5 15:04:26 pppd[24544]: Connected to *** via interface eth1
Aug 5 15:04:26 pppd[24544]: Connect: ppp0 <--> eth1
Aug 5 15:04:29 pppd[24544]: PAP authentication succeeded.
.
.
Aug 5 15:04:34 WAN Connection: WAN was restored.A probléma, hogy a sebesség 100mbit-re váltott, hiába csatlakozott vissza a router.
Egy router reboot szerencsére megoldotta, visszatért a gigabit.Ez Digi oldali hiba lehet? Egy ont reboot megoldhatja?
köszi!
-
maxima
tag
Szia!
Ami fontos és később is kellhet azt egyrészt menteni szoktam, másrészt két
gépre is letöltődik. Még nem fordult elő, hogy valami fontos archivált levél
elveszett volna.
Azt viszont kifejezetten nem szeretem ha a leveleim valahol, általam nem
kézbentartott helyen vannak. -
pontyos
senior tag
-
maxima
tag
válasz
pontyos
üzenetére
Szia!
Nem kötelező az imap használata, kézi beállítással minden további
nélkül lehet pop3. Én is jobban szeretem ha a leveleim letöltés után
csak az én gépemen vannak és nem valahol másutt.
A beállítások: port 110 a kapcsolat biztonsága starttls normál jelszó
ha digis címed van. Ja és a szerver: pop3.digikabel.hu vagy pop.hdsnet.hu -
Raiden_
tag
válasz
pontyos
üzenetére
Itt találsz segítséget, hogy állítsd be a leveleződet Thunderbird
nem POP3 , hanem IMAP. -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Digi levelezés hiba másnál is van?
Se küldeni se fogadni nem tudok. POP 3 időtúllépés hibakód
Thunderbird legfrissebb verzió! Köszi szépen -
Dr.NX
veterán
válasz
FanTomas
üzenetére
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
A switch nekem feleslegesnek tűnik, az ONT után mehet egyből a mesh.
Majd írd meg oda, hogy mennyi pénzt szánsz a dologra. -
FanTomas
csendes tag
Sziasztok!
Anyósoméknál felmerült az igény wifi sebesség/lefedettség növelésére. Adott egy Digi 1000-es FTTH előfizetés, a hozzátartozó ZTE ZXA10 f625a ONT-el, azon pedig egy 300 mbps tp-link router (pppoe) ketyeg rendületlenül.A legnagyobb probléma jelenleg, hogy az eleve 100 nm-es alapterüteltű ház emeletére (amit a család most készül belakni) nem nagyon jut fel a jel, amit a régi router szenved ki magából. Az emeletre vezetékes rendszer kiépítésére fúrás/vésés nélkül nincsen mód, erre nem is hajlandóak.
Az én elképzelésem az ONT bekötése lenne egy gigabites switchre, amire mehetne egy új gigaties wifi router pppoe-n, és erre valami 2-3 állomásból álló mesh hálózat.
Szerintetek működhet az ilyen megoldás?
-
wikings2
őstag
Sziasztok,
Elég régóta szakadozik a netem főként a reggeli órákban egészen dél nagyságáig ami borzasztóan zavaró teams meetingek alatt / játéknál sem túl ideális a pont olyan hosszú szakadás ami miatt terminál egy játék.
A routerem logjainál az alábbiakat látom: Esetleg valakinek van valamilyen tippje a logok alapján? Diginél a probléma vagy nálam haldoklik a router? Köszi előre is!
-
mackotestver
csendes tag
-
Borisz76
nagyúr
válasz
PetiCalvus
üzenetére
De jobban jársz ha sima ONT-t kérsz majd azonnal Bridge módba rakatod még a szerelővel és egy saját wifi6-s routert teszel be mögé.
Nem kötelező de jobb!
-
Dr.NX
veterán
válasz
PetiCalvus
üzenetére
Igen. Bérelhetsz egy WiFi 6 eszközt, ennyi.
-
PetiCalvus
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek rendbe tenni a dolgokat WIFI 6 témában. Jól gondolom, hogy ez csak router függő dolog és nem szolgáltató oldali kérdés? Megzavart, hogy a DIGI-nél van erre külön csomag. Ha jól gondolom, akkor ez csak egy WIFi 6 képes routerrel több, mint a sima csomag.
Köszönöm, Péter
-
Túzok22
senior tag
100 Mbit/s-os kapcsolatod van valami oknál fogva. Húzd ki az utp kábelt az ONT-ből és a számítógépből is, aztán dugj vissza mindent. Ha ez nem hozza helyre, akkor lehet hogy az utp kábellel lett valami. Ebben az esetben ha van másik minimum cat5E-es utp kábelet, kicserélheted arra. Véletlenül nem egy olyan ONT-d van amin egy FE-s (Fast Ethernet 100 Mbit/s) és egy GE-s (Gigabit Ethernet 1000 Mbit/s) csatlakozó van? Ilyen típusút is telepít a DIGI. Ha igen, akkor biztosan a FE-s csatlakozóba van dugva az utp kábel, ez esetben dugd át a GE-s be.
-
Inhouse
őstag
válasz
mackotestver
üzenetére
Ha csak a vezeték hossza zavar, akkor nem számít duplának az aktív pontok között. Ha csak egy UTP van a csőben, akkor elfér még egy.
-
mackotestver
csendes tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
mackotestver
üzenetére
Bridge módba helyezett Ont esetén kell, kell valami ami “betárcsáz”, szóval előbb a router kell és utána a switch. Vagy marad az Ont router módban, mögé a switch és utána a saját routered AP-ként, csak wifi osztásra.
-
mackotestver
csendes tag
Sziasztok ! Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne: ha az ONT-t bridge üzemmódba kapcsolom, akkor mögé tudok elhelyezni a router mellett switchet is ? A kérdés azért fontos, mert ahova bejön az optika, ott egy 12 portos switch lesz elhelyezve a vezetékes osztáshoz, illetve kellene egy wifi router is (archer C6), ami a kellő erőségű vezetéknélkülit szolgáltatja. Egy helyen nem lehetnek, mert nem férnek el a szekrényben, ami mellesleg a legrosszabb helyen lenne, ha az egész házat nézzük. Köszi a segítséget !
-
ACE-
addikt
Bp. XI. kerben nincs senkinek gondja a sebességgel? Nálam 70-80 Mbit max...
-
válasz
zelikocc
üzenetére
A "kapcsolgatás" (konfig távoli állítása) sznte biztosan TR-069-en keresztül megy, ha ahhoz hozzáférsz és ki tudod kapcsolni (néha CWMP-nek is hívják) akkor a visszakapcsolási problémád megoldódik. De nem hiszem hogy a sima digis user hozzáfér ehhez. Továbbra is azt gondolom, hogy simán átszoftverelhető, de nyilván a felelősség nálad marad.
-
válasz
dchard
üzenetére
Ugyanaz a hardver és igazából látszólag gyári a rendszer mert a TP-Link Tether alkalmazás is látja és lehet benne kezelni, csak pár apró dolgon látszik hogy bele van piszkálva mint pl. a bejelentkezési alap felhasználónév “digi” illetve ezek az anomáliák hogy hiába írok be fixre DNS szervert, mert pár nap múlva vissza áll a Digisre.
Alapértelmezett nyelv a román, de át lehet állítani, IPv6-ot próbáltam én is kikapcsolni, hogy nem-e az miatt akad össze, de azt is vissza kapcsolta magától stb. ilyen apróságok. -
válasz
zelikocc
üzenetére
Ha nem voltak elég alaposak recovery-vel szinte biztosan fel lehet rá rakni a gyárit, ha valóban ugyanaz a hardver van benne. Még azt is el tudom képzelni, hogy a webes felületen is rá tudod tallózni a nem Digis firmware-t, de inkább recovery módban próbálkoznék, ha van ilyen egyáltalán ezen a hardveren.
Az, hogy mit mersz az már rajtad múlik. Nyilván mindig benne van a pakliban, hogy elszarod, és kéne majd hozzá TTL soros meg a doboz kinyitása a helyreállításhoz.
-
-
iMaverick
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Ez aranyos volt: nekem semmi gondom ugyanennek a gyártónak a 100eFt-os AX-es routerével... Az meg van, hogy 20eFt az AX10?
Amúgy közben én is beerősítettem egy AX20-szal. Ennél is írtak wifi gyengeséget, de a frissítéssel kijavította a gyártó. Így ezzel személy szerint én már nem találkoztam
-
válasz
4Grider
üzenetére
Nem úgy konkrétan a hatótávval van baj, az nagyjából hasonló mindegyiknek, hanem hogy random ledob még akkor is, ha egy szobában vagyok vele.
Az meg hogy a TP-Linknek nincs kábeles mesh lehetősége, az már bullshit kategóriaHa webes felületen lefrissítem a gyári letöltött legfrissebb rendszerrel, az nem okoz gondot vele a Digis rendszer miatt, ugye? Ez lenne a legfőbb kérdés.
Másik: Többször is beírtam már a DHCP szerverbe, hogy a Google és a Cloudflare DNS-ér használja. Ez pár napig így is van, aztán utána visszaáll az alapértelmezett Digis DNS-re. Ez is fura, mert elvileg a Digi oldaláról nem piszkál bele senki és semmi.
-
Sziasztok!
Van valami speckó titok erre a WiFi 6 opciós TP-Link AX10-es router frissítésére?
Úgy látom Digis rendszer van rajta, ez azt jelenti hogy nem fogadja el a gyári frissítést?A konkrét problémám az volt, hogy a Tether alkalmazás jelezte hogy van frissítés, én persze rámentem hogy persze frissítsd. Hát téglát csinált magából. Azt írta az app, hogy sikeres, de nem működött a router, sem kábelen sem sehogyan nem lehetett elérni. Reseteltem a hátsó reset gombbal és akkor újraéledt.
Azóta nem mertem frissíteni, pedig azóta is ugyanúgy jelzi hogy van új rendszer.Már csak azért is szeretném frissíteni, mert nagyon gyatra a WiFi-je, folyton véletlenszerűen ledobja a klienseket pár másodpercre, de sosem egyszerre, hanem külön-külön.
Jó nagy szutyok lett ez a gyártó, azt hiszem inkább vissza adatom a Diginek és szerzek ide egy Xiaomit, az nagyon stabilan megy nálam otthon. -
Zsolt802
csendes tag
nem tom mi a tök van 17h után de de elviselhetetlenűl szokott random lagolni, lassan váltok Telekomra
-
Lackooo84
nagyúr
Nálatok most jó a net?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
eladohardver
üzenetére
Miért kellene? Megírták, hogy a szerződés nem engedi, illetve milyen más okokból sem javasolt az ilyen. Ha másnak is eszébe jutna ilyesmi, akkor itt megtalálja a választ, hogy nem ajánlott és a szerződés is tiltja.
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Ügyfélkapun fizettem elmúlt három évben a szolgáltatásért. Egy hónappal előre szokás. Eddig minden rendben ment. De ebben a hónapban nem kaptam még számlát. Csak én, vagy másnál is ez van?
31-ig van befizetve amúgy, ezt rendben írja is. -
Pr3no
tag
válasz
Inhouse
üzenetére
Beállítottam mindent, azóta megjavult, a hiba ott volt, hogy a bridge mód a digi oldalán már átállt, a saját routert rá is dugtam a LAN1 portra, be állítottam a PPPoE-t a saját routeren, viszont ezt még azelőtt csináltam, hogy az internet visszajött volna, így az új router nem tudta lekérdezni a PPPoE adatokat.
Ki húztam egy percre a saját routert, ONT-n nyomtam egy újraindítást, ezzel vissza is jött az internet és rögtön eltűnt a wifi, itt tudtam, hogy már tényleg átállt bridge módba, vissza dugtam a saját routert a lan1-be és instant működik minden.Hogy stabilabb lesz e az napközben kiderül, nagyon érdekes, hogy csak munkaidőben szakadt meg korábban, persze hogy akkor amikor a legkevésbé kéne.
Köszönöm az eddigi segítséget, ha ezután sem lesz jó akkor már a szolgáltatót hívom.
-
Cyberfaust
csendes tag
-
Mathiask
senior tag
válasz
Cyberfaust
üzenetére
És Borisz76:
Sajnos nincs módom ellenőrizni az ügyfélkapun, ismerős internetéről van szó és elfeljtette a jelszavát.
Viszont visszadugtam az ontba a routert és egyből működött.
Ebből arra következtetek, hogy hiába mondta a digi, hogy átállítják az ontot bridge módból router módba, nem tették meg. -
Inhouse
őstag
válasz
Pr3no
üzenetére
Ha átállítod bridge módba, onnantól neked kell "tárcsázni" a PPPoE kapcsolatot...vagy a számítógépen, vagy a saját routerrel. A Digi-s eszköz LAN1 portja megy a sahát router WAN portjába, aztán PPPoE csatlakozás, ahova kell a felhasználónév jelszó. Innentől lesz interneted és ha a saját router wifi-s, akkor az is. Beállítottad?
-
Pr3no
tag
Bridge módba raktam a digi online felületén az ONT-t, a honlap szerint át is állt, de még wifin keresztül mindig rá tudok csatlakozni, ha már tényleg megtörtént a bridge mód utána nem kéne, hogy lássam a wifit ugye?
Mert akkor gondolom az a probléma, hogy természetesen reggel óta abszolút nincs internet, így meg nem kapja meg a jelet, hogy átállt, estére remélhetőleg lesz megint net, és bízom benne, hogy bridge módban, saját routerrel működni fog. -
Pr3no
tag
Sziasztok!
Albérletbe 1-2 hete kötötték be a Digi-t (DIGINET 1000 -
FTTH),azóta nem volt olyan nap, hogy ne szakadna meg ezerszer. Érdekes módon többnyire hétköznap nappal van vele gond, hétköznap este felé és egész hétvégén többnyire stabilan működik.A gyárilag kapott ZTE F618V2 routert használom, nem nyúltam hozzá a beállításokhoz, ha elmegy az internet a router beállításaiban az Internet WAN connection status-nál az IP cím és DNS csupa 0, IPv4 connection status-nál "connecting" szerepel, disconnect reason-nál pedig "ISP Timeout". Ekkor általában a router újraindítása után 10-30 percig van internet, aztán megint elmegy.
Néha a disconnect reason-nál "No Carrier" szerepel, ekkor az újraindítás sem segít, ha kikapcsolom a routert és az APC kábelt kihúzom + vissza akkor néha helyrejön, néha meg csak az idő javítja meg.
Van tipp, hogy mi lehet a probléma és a megoldás,vagy a szolgáltató felé jelezzem? Van saját routerem is, azt még nem próbáltam meg, hogy a ZTE-s helyett azt használom, de ha az megoldja előkapom, mert így nem lehet itthonról se dolgozni, se szórakozni.
Router beálításaiban próbáltam NAT-ot kikapcsolni, nem láttam különbséget, de ha 1 órával később visszalépek visszavált ON-ra...
IPv6-ot is próbáltam bekapcsolni, úgy abszolút nem volt internet. -
NomadND1
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszi!
Szerencsére az alapdijakat azért jól megemelte, de ezen nincs mit csodálkozni. -
-
iMaverick
addikt
válasz
CirrMee
üzenetére
#104174 paolinho
"Az ügyfélszámomat is csak azért tudom, mert telefonon beszéltem a Digi ugyfélszolgálattal, és itt megadták. Ezáltal be tudtam lépni a mobil applikációba is, ahol a Szolgáltatások alatt látom a "szerződéshez" kapcsolódó dolgokat. Ezek:
DIGITV 2019
DIGINET 1000 - FTTH 2019
DIGITEL 250
WIFI 6 ESZKÖZ BÉRLETI DÍJ"Van neki.
-
paolinho
addikt
Ma próbaképpen betugtam a FiberHome-ba egy vonalas telefont, de se a led nem kezdett világítani az eszközön, se vonalat nem adott a telefon. Kell ezzel ilyenkor valamit csinálni, vagy egyszerűen csak nincs telefonvonalam, és az ügyfélszolgálatot kell zaklatni emiatt?
-
iMaverick
addikt
válasz
ddsteel
üzenetére
Nem hiszem, hogy túl sok ilyen lenne az országban egyébként.
Én sem hinném. Az utcánkban is egyszer láttam ilyet, csak kicsit feltűnően tolták: az utca fronti ablakban lógott egy TP-Link wifi (usb-s). Gondolom a másik oldalon a paneles részen valamelyik elárulta a wifi jelszót...
-
adika4444
veterán
válasz
Multibit
üzenetére
+1. Bár az is hozzátartozik, hogy tapasztalatom szerint egyre többeknek van korlátlan, vagy kellően nagy adatcsomagos mobilnetük, és nincs kedvük vacakolni a Wi-Fi-jelszó beírásával. Én már inkább csak a fiatalabb korosztálynál szoktam látni, hogy kérnek Wi-fi-hez jelszót, mert sokaknak még nincs mobilnete.
Arra is +1, hogy a szomszéddal megosztás téma kerülendő. Míg ha ő nem is művel semmi gáz dolgot önszántából, elég, ha mindenre rákattint, és botnetes vagy hasonló lesz a gépe. Ilyen esetben ha valami gáz van szintén az előfizetőnél kopogtatnak.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Mathiask
üzenetére
Ellenőrizted a Digi honlapján az ONT állapotát ?
https://ugyfelkapu.digi.hu/szolgaltatasok/eszkoz-kezeles
-
Mathiask
senior tag
Sziasztok.
Az eddigi bridge módban lévő ONT mögül kikerült a router, így a Digi meg lett kérve, hogy kapcsolják ét router módba az ONT-ot. Ez elméletileg meg is történt. Viszont az immár elméletileg router módban lévő ONT-ot nem lehet elérni, se wifit nem ad, vezetékkel csatlakozva pedig "nincs hálózati kapcsolatot" ír a sz.gép. És nem kap ip címet sem. Ipconfig /all-ra a default gateway sincs kitöltve.
Az ont reset se segített, már ha úgy kell egyáltalán ennél a Huawei echolife routernél csinálni, hogy sokáig nyomni kell a reset gombot, majd újraindul az ont .
Ötlet esetleg, hogy mi lehet a baj? Mégde kapcsolták át router módba? Vagy mit próbálhatnék ki?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval akkor az F625 csak akkor végzi ennyire jól a dolgát, ha pusztán modemként vesz részt a hálózatban?

Mindig vannak ügyeskedők....