- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
raziel01 #110117 üzenetére
Mondjuk olyan sok nincs
Illetve ami van... az sem az, csak púder.
Transindex - A rejtélyes magyar milliomos beáldozta a Digi24-et, hogy ne ártson az üzletének?
De egyébként az a régi tulajtól sem állt távol Romániában.
"Több fontos újságírót szabadságra küldtek, bezárták a helyi tévéstúdiókat, leállították az oknyomozó műsorokat, lefejezték a hírportál szerkesztőségét és források szerint a PSD-ALDE kormánykoalícióval szembeni kritikus hangok mérséklésére készülnek. - a Transindex.ro portálról"
Az persze más kérdés, hogy Teszári eleve nem ápolt jó kapcsolatokat a NER-rel.
-
yogibear
addikt
válasz
raziel01 #106101 üzenetére
Nov 21-én váltottam át E-packra úgy hogy előtte befizettem a decemberi számlát is és pár napot várva bank felületén, utána meg náluk is beállítottam a csoportos beszedést.
Szintén jött az email a szerződés módosításról hamar.Januári számla viszont a mai napig nem jelent meg a fiókban...
Mondjuk, ha működik majd a beszedés (más céggel is hiba nélkül működött a netbankban beállítva, még tavasszal, vagyis az infó átment) akkor nem is nagyon érdekel, majd lehúzzák az árát amikor akarják. -
trec12
addikt
válasz
raziel01 #104377 üzenetére
Azt értem, hogy a Digi kissé pongyolán fogalmazott - meg ugye gondolom olcsó ONT-al lehet lent tartani az árakat - a reklámjában de szerintem még ez a csökkentett összeg is túlzás.
Azért nem történt itt akkora baj meg kár.
Szerintem.
(Nálam hónapok óta tökéletesen üzemel a Fiberhome + Digis Tp-Link combó.) -
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #102850 üzenetére
Mint írtam a Fiberhome hg6544c-vel random eldobta a wifit a telefon.
Vettem egy Tenda AC8 routert, igényeimet bőven kielégíti. 8500 Ft körül volt, mert emagon volt 3 ezres kupon. Ezzel nincs baj. A wifi sebesség is 300 Mbit körül van, szemben a Fiberhome-al ahol csak 100 Mbit volt. -
Borisz76
nagyúr
válasz
raziel01 #102944 üzenetére
2.4 GHz - lassabb netes sebesség , nagyobb hatótáv.
5 GHz - gyorsabb netes sebesség , rövidebb hatótáv.Amúgy törvényileg szabályozva van, hogy mennyi energiát lehet belefeccölni a WIFI szórásába. Tehát elméletileg közel ugyanazt a területet képes lefedni minden eszköz.
De még is van eltérés mert az eszközök formálya és ezáltal az antennák elhelyezése is számít.Nem ugyakkora területet tud lefedni egy "hagyományos" router a fenekén felfelé álló 2-3-4 db antennával....mint egy kerek Acces Point amit a mennyezetre kell rögzíteni.
Tehát részben "puding" próba....
-
mpo
veterán
válasz
raziel01 #102850 üzenetére
A Fiberhome bebizonyította, hogy dect telefonnal nem működik bridge módban, mert recseg (nálam és barátomnál is).
ZTE lett belőle és Asus RT-AC65P router mindkettőnknél.
Egyikünk sem panaszkodik, se a WIFI-re, se a torrentre.
Barátomnak sok eszköze használ WIFI-t (robotporszívó, párásító, nyomtató, stb.) -
Dragon3000
nagyúr
válasz
raziel01 #85230 üzenetére
Nem húztam fel magam, de azért még visszaválaszoltad, hogy a régi szolgáltatód adott wifi routert külön, igazából a digi is ilyen ontot adott, de a sebessége nem lesz sokkal jobb wifin, mint a réginek, így ha ez nem felel meg, ahogy írtuk venned kell egy routert. A szolgáltatók nem nagyon szoktak foglalkozni a wifi képességgel, mert környezet függő lenne a dolog és a legtöbb embernek az is elég, amit ezek az eszközök nyújtanak. Így ha jobb és drágább eszközt adnának, akkor az áraik is magasabbak lennének, ami szintén nem tetszene az embereknek, elég visszaemlékezni a kb 200Ft-os emelésekre, hogy milyen felháborodások mentek miatta.
-
cof
veterán
válasz
raziel01 #85230 üzenetére
Nem kell magadra venni, itt szeretnek nekimenni az embernek ha felemlegeti a Wifi vagy az 5 GHz Wifi hiányát, mert egyébként más szolgáltatók olyan eszközöket adnak több éve ami ezeket tudja, szóval jogos a kérdés/érdeklődés.
Nem, nem kell az árral jönni, hogy itt mennyi meg másik szolgáltatónál, mert már átrágtuk többször. (Ezt a "támadóknak" jeleztem.)
-
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest