Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
Nálunk meg lettek 1 évvel később is, új lakó......
Bátyám telekommal (nem optika) járt úgy, hogy nem tudták kié a kábel ezért kikötötték és a helyére került az új előfizető. Aztán a másik szerelő meg 1 napig kereste, hogy az a ház mégis hova van bekötve, mert három utcával arrébb volt elvezetve, miközben a ház előtt is volt telekomos szekrény, a rendszerükben meg nem szerepelt ez az adat. -
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nálunk mióta 2éve átkötöttek FTTH-ra azóta nem igen láttam szerelőket. A meglévő ügyfeleket átkötötték azóta nem igen lettek újak szóval nem kell sűrűn a kötődobozt nyitni csukni
Szintünkön 4 lakásból azóta is csak 2 előfizető van velem együtt.
Majd végig sétálok megint a 11 emeleten és megnézem mennyi optikai szál jön ki a szekrényekből lakások felé és mindjárt kiderül 44 lakásból mennyi előfizető van
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Ritka jó szomszéd lehet az, akit csak így lehet megnevelni, mert képtelen a normális együttélés szabályait magától, esetleg többedik figyelmeztetésre betartani
Láttam már ilyet. Kedves hölgy imserősöm fölött tolta hajnalig valamelyik MMORPG-t és közben üvöltött mint a fába szorult féreg... Aztán egyszer csak "nem lett" net. A hamradiknál rájött, hogy a viselkedésével lehet összefüggésben a "probléma" és abbahagyta. -
TeeJay
félisten
Nálunk a panelban kb. mindenkinek látszik az ajtó körül az optikai szál de persze a szekrényben meg ott van a kötődoboz. Ha valaki kint elvágja akkor feljelentést kell tenni majd néznek ujjlenyomat hátha... Mondjuk ahol ilyen történik az ritka jó lépcsőház lehet...
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Én ezt 1 kicsit másképpen látom: ha lakáson belül van a rongálás, mert rátetted a szekrény lábát, vagy a papagáj elrágcsálta, akkor jogos a kiszámlázás. Az a te felelősséged. A lépcsőház viszont már nem a lakáshoz tartozik. Továbbmenve, ha a társasházhoz menő kábelt elvágja a markoló akkor az összes szerződő féllel fizettetnek ? Még 1 dolog: a kábel + ONT a cég tulajdona.
-
válasz
Angel2014
üzenetére
Dehogy lenne 30-50 ezer... Az vagy nagyon el volt tévedve, vagy szándékosan tájékoztatott félre. Nem néztem mostanában ÁSZF-et, de a kiszállási és munkadíj többnyire 5-8000Ft körül szokott lenni, az optikai kábel meg filléres tétel. De ha csúsztatsz pár ezrest a szerelő zsebébe, akkor vélhetően annyival is megúszod.
-
Angel2014
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
-
lumpy95
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Volt is kint a szerelő. Lépcsőházban lévő dobozban, elengedett a hegesztés....
-
KisDre
senior tag
Sziasztok
Egy olyan fura hibám lenne hogy sehogy nem érem el a Digis kvázi modemként szolgáló routerét (Fiberhome HG6544C) (van utána egy másik router). Nem az van hogy nem tudok belépni rossz jelszó vagy bármi miatt, hanem ámblokk semmi. Akár hogy kötögetem a kábeleket.
Alapvetően az utána lévő routert szeretném lecserélni ami most egy kissé korlátozott Asus, egy TP-Linkre, de utóbbival egyszerűen nincs internetelérés.
Ha pedig a gépre kötöm közvetlenül akkor szintén semmi, nem kap IP-t a gép.
Resetelni annyira nem merem mert nem akarom hogy emiatt ugorjon a net és a ügyfélszolgálatozni kelljen.
Bármi tipp, help? -
TeeJay
félisten
Gigabit port 100-as csomag még egyértelműen látszik
Ha 1000-re teszik a profilt majd megkapja
-
-
Angel2014
addikt
válasz
user12
üzenetére
Át tetettem rúter módba inkább volt itthon egy erősebb rúterem.
De akkor is érdekes hogy nem engedett felcsatlakozni.
Most viszont 1200.-as a rúter wifin 600-at tud. De a sebességmérés oldalán 108-nál többet nem mér?
Itt mi lehet a hiba?
Intruder2k5
Reseteltem és áttették rúter módba inkább. De az meg nem hoz többet 108 MB/sec -
-
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ma bekötötték az optikát. Kaptam ezt a huawey rútert ha alapból bemegyek a menűjébe és kiveszem az ssid mellől a pipát mert nem szeretem ha a fél lakótelep látja, majd átírom az ssid-t és adok egy új jelszót és nem enged csatlakozni. Mi lehet a baj? Ha resetelem akkor a gyárival enged ismét csatlakozni.
-
lumpy95
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi! Hívtam őket, hogy van egy kis gond. Látták távolról, hogy nincs net, aztán 72 órán belül jönnek majd.
Ebbe a 72 órába gondolom a hétvége nem esik bele, nem? -
-
lumpy95
tag
Sziasztok,
Június eleje óta van Győrben diginetem, és párom most szólt hogy nincs se net se tv (reggel még volt) és a routeren a LOS led világít. Gyors keresés után láttam a fórumon, hogy sok oka lehet, de lényegében az optikai kábel a ludas.
Az esetleg létezhet hogy a környéken valahol bővítés van és azért ment el egy időre, vagy ez teljesen kizárható és szolgáltatónál kellene sikítani? -
bksgbr
tag
válasz
galuska95
üzenetére
A Digitől kapott szerződésen lévő PPPoE kapcsolat létrehozásához szükséges felhasználónév és jelszó párossal tudsz csatlakozni a netre saját eszközzel. Ha nincs meg a szerződés (papír), akkor a Digit felhívod és ott beazonosítás után megmondják. (Már ha te vagy a szerződő ügyfél.)
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy xiaomi ax1800-at viszont elakadok egy ponton.
A digis modemet a digi ugyfelkapun atallitottam ONT modta majd csatlakoztattan az uj routert a lan1-es porthoz. A xiaomi hazsnalati utmutato szerint rakattintok a ciaomi wifire es felhozza a bongeszoben a beallitasi varazslot. Beallitom, higy magyarorszagon hazsnalom elfogadom a szerzodesi felteteleket… majd ker egy olyat hogy broadband account and password. Itt probaltam a digi ugyfelkapu jelszot, a modem aljan levo ssid es jelszo parost es meg a user-admin parost is de nem mukodik egyik sem.
Valami beallitast elrontok? Sajnos ennyire nem ertek hozza -
koby11h
őstag
válasz
koby11h
üzenetére
Olcsóbb havidíj miatt kötött 1év hűségidős szerződés... eddig volt FTTH 1000 + TV. Nem tudtam hogy lesz a telefon, ki akarnak-e majd jönni bekötni és otthon kell várni őket... hát így:
Digis hölgy felhívott, mondta, hogy az új szerződés alapján lesz +1 telefon, hogyan szeretném a kiépítést csináltatni:
1, nem akarom használni, csak az olcsóbb havidíj miatt kötöttem?
2, jöjjenek ki és dugják be az ONT-ba és a készülékembe?
Mondom jelenleg 1, ok, köszöni, akkor mától indul az új szerződés, viszont hallásra!
-
iMaverick
addikt
-
sulaco55
kezdő
Úgy lenne a legegyszerűbb, kb 6 méter koax vezeték kellene az ONT-tól a régi T-Home-os osztóig.
Az ONT mennyire melegszik? Nem tudom milyen típust kapok, a Fiberhome-osról elég rosszakat olvastam itt. -
sulaco55
kezdő
válasz
Jorus
üzenetére
A T-Home által kiépített koax kábelezés a TV-khez használható lehet? Koaxos a modem bemenet is, az oszlopról bejövő lett egy valami osztóval szétválasztva a TV-nek és az internetnek. A NET az ONT-tól már UTP-vel lesz továbbítva, (kb 8 méter) a routerig. (TP-Link Archer C6) Az ONT koax kimenetét csak rákötné a T-Home kábel helyére. Működhet ez így? (nem hozzáértőként kérdezem...) A T-Home-os modem le lesz adva...
-
sulaco55
kezdő
Okosabb lettem, kösz...

-
sulaco55
kezdő
DIGI nekem bekötés előtt állok (diginet 1000 FTTH,stb)
Mire figyeljek ha kijön a szerelő? -
Ugorjunk urak, meg lett beszélve, PPPoE, a téma ezzel kimerült.
-
mikk2000
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem kell magyarázkodni...
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
Minden jól ment, vettem egy switch - et, áram le, bekottem, utána start, nem ad netet. Újrainditottam párszor, egyszer bejött a net, de utána többet nem. WiFi van de nincs internet. A led nem is világít.
[kép]
Inditgassam újra amíg hátha jó lesz?
Vagy telefon központba? -
dchard
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Az, hogy egy gyártó vagy a szolgáltató rosszul használ egy kifejezést még nem lenne akkora meglepetés, de hogy a szabványosításért felelős testületek (ITU, ETSI) is rosszul használják, arra valóban kevés az esély

-
Cr00py
senior tag
válasz
bencetoth94
üzenetére
Ha később esetleg szükség lehet rá ( olvastam, hogy jelenleg nincs ) célszerű csinálni ügyfélkaput. Pár perc az egész.
-
dchard
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Pontosan az a helyes, amit ferob írt. Így használja a szaknyelv, minden más mód helytelen és félrevezető, nem te találod ki, hogy egy protokollnak mi a neve. Ráadásul a távközlési szaknyelv elég következetes a kis és nagybetűkkel kapcsolatban is: VoIP, IPoE, PPPoE, VoLTE, VoWIFI stb. Kéretik tehát azt használni, ami a helyes. Különösen ha erre felhívják a figyelmedet.
-
4Grider
félisten
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Vagy csak natúr azért szakadozik, mert összefossa magát a terheléstől, és olyankor logikusan újraindul. Saját - sokkal komolyabb - routerrel a probléma könnyen orvosolható.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Kapcsolj ki mindent és csak egy szál online rádiót indíts el.
Ha az is szakadozik, akkor ONT-ot kell cseréltetned.
Nálam is ez volt.....szakad, újracsatlakozik, szakad , újracsat...
Az ügyfélszolgálat rá tud nézni a "vonalra" és látja ha ilyen szakadások vannak. Nálam is látták és cserét kértem.
Aztán a 4. eszköz amit hoztak jó is lett. -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Digi netem van, és szakadozik. Azt figyeltem meg, ha pl. torrentezésnél nem állítok sebességlimitet, akkor néhány percenként bont, majd ismét csatlakozik. Ugyanígy, ha több twitch streamet nyitok meg, egy idő után bont, és ezt is néhány percenként ismételgeti. Mintha lenne egy forgalmi limit, ami felett automatikusan bont.
Más is tapasztalt hasonlót, esetleg talált rá megoldást?
(A Digitől kapott Huawei routert használom csak.) -
mikk2000
őstag
válasz
ferob
üzenetére
Valóban, ahogyan több százszor másoknak is csak ebben a topikban, amúgy meg az első szókapcsolat egyben van, tehát az lehet egy P is, ha meg precíz akar lenni valaki, akkor meg ne elégedjünk meg csak a plusz P-vel, tegyük bele a "t"-t is! PtPPoE
De igen, elterjedt a nagyon sok P-s helytelen változat, ahogy írtad is.
-
mikk2000
őstag
válasz
bencetoth94
üzenetére
Semmit nem kell piszkálni a digis routerben. Össze kell dugni majd a szolgáltatói eszközt (általában LAN1, de rákeresel a tiednél) a saját routered wan portjával. A saját routereden akár egy resetet is csinálhatsz és/vagy bejön a varázsló, a PPOE kapcsolatot kell kiválasztani, ahol a PPOE adatokat név/jelszó meg kell adni, ezt az ügyfélszolgálat diktálja majd le neked (mondjuk a nevet látod a szolgáltatói routerben is). Wifi név/jelszó tetszés szerint. Örül.
-
bencetoth94
újonc
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék betelefonálni az üf-hoz, hogy a Tőlük kapott routert tegyétek át modem üzemmódba. Lehet tudni, hogy mennyi idő, mire átállítják bridge módba? (nincs digi ügyfélkapum.. )
Amit vettem: TP-Link Archer AX10
Szeretnék érdeklődni, hogy pontosan milyen beállításokon kell végigmenni? Hogy rendben menjenek az eszközök?
Addig eljutottam, hogy a DHCP-t a digis routerbe le kell kapcsolni, meg gondolom valami fix IPt adni neki hogy az maradjon neki mindig.
Mi más teendő van?Válaszotokat előre is köszönöm!!
-
Mauzes
addikt
Elég offban vagyunk, de: egyik szempontból a krumpli rossz példa, mert abból 1000 különböző eladó ad el 100 különböző fajtát/minőséget, míg a Digi 1000-es net elméletileg mindenhol ugyanaz. Másik szempontból viszont jó példa, mert ha megnézed, akkor mondjuk a Lidl ugyanazt a krumplit az egész országban azonos áron adja.
Ami esetleg előfordulhat, hogy földrajzi különbségekre hivatkozik a Digi, de nem tudom, hogy tényleg csak ez okoz különbséget, vagy esetleg a szomszédom is más árat fizet, mert mondjuk máskor kötött szerződést.
Viszont hagyjuk a témát, inkább az érdekesség miatt hoztam fel, mintsem panaszként.
-
wolfm87
csendes tag
-
cof
veterán
válasz
wolfm87
üzenetére
Nincs átjárás a portok között, mert a Digi FW ilyen beállítású hogy elszeparálja a kapcsolatokat LAN-LAN, LAN-WiFi oldalon, csak WiFi-WiFi eszközök látják egymást. Azt hogy ezt a baromságot ki hagyta jóvá nem tudom. De ha kell a belső hálózat akkor switch, vagy ONT modem módba és saját router.
-
wolfm87
csendes tag
érdekes, előtte saját routeren volt, maxiumum 1 órát volt beüzemelés után routerként használva nem társasházi környezetben.
akkor még azt mondjátok meg kérlek, hogy tudom megpingelni (kapcsolatot létesíteni) a lan2 portba dugott másik géppel, mert nem látják egymást. egy netIO programmal próbálom tesztelni az ethernet kábeleket a gépek között ,de ip cím alapján nem látják egymást.
a pppoe jelszót tudom. -
ferob
őstag
válasz
iMaverick
üzenetére
Meglévő előfizetők esetén a július 1-jétől érvénybe lépő új árak kizárólag annak függvényében változnak, hogy hány vezetékes szolgáltatásra fizetett valaki elő, így aki legalább két vezetékes szolgáltatással rendelkezik, az kedvezményes áron kapja a szolgáltatásokat.
FTTH területen, ha kettő vagy három vezetékes szolgáltatásra fizetett valaki elő, akkor ezen szolgáltatások együttes összege 6900 forint, míg az FTTB területen elérhető 100 és 500 megabites letöltési sebességgel rendelkező internet csomagok esetén ezen szolgáltatások együttes összege 6400 és 6600 forint.Néhány példát nézve, ha az előfizető FTTH területen internet és TV szolgáltatással rendelkezik, akkor ezek ára 3825 és 3075 forint, tehát együttesen 6900 forint, míg ha az előfizető FTTH területen internet, TV és telefon szolgáltatással is rendelkezik, akkor ezek ára 3700, 2950 és 250 forint, tehát együttesen 6900 forint.
Ha az előfizető FTTB területen 500 megabites internet és TV szolgáltatással rendelkezik, akkor ezek ára 3525 és 3075 forint, tehát együttesen 6600 forint, míg ha az előfizető FTTB területen 500 megabites internet, TV és telefon szolgáltatással is rendelkezik, akkor ezek ára 3400, 2950 és 250 forint, tehát együttesen 6600 forint.
Továbbá ha az előfizető FTTB területen 100 megabites internet és TV szolgáltatással rendelkezik, akkor ezek ára 3325 és 3075 forint, tehát együttesen 6400 forint, míg ha az előfizető FTTB területen 500 megabites internet, TV és telefon szolgáltatással is rendelkezik, akkor ezek ára 3200, 2950 és 250 forint, tehát együttesen 6400 forint. -
cof
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
ZTE F618 van neked is? Mert most arról beszélünk. Sajna nem mindegyiknél reseteli az user/pass-t Fiberhome is azt hiszem ilyen, utána nem lehet belépni sehogy ha valaki megváltoztatta az alapot. Hát az nem árt igen ha fel van írva valahova a PPPoE user/pass mert akkor lehet telefonálni.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Megjelenéskor csak net volt. 100-as fttb ( akkor még az volt kb csak ) arra is a kedvezményes árat kaptam. Ha jól emlékszem, az olcsóbb is volt. 2500 környéke talán.. nem tudom..nagyon régen volt már. Később lett tv is. Én nem nézem, de a páromnak kellett..így lett. Annál is az olcsóbb árat kaptuk..azóta van tv + net. A net az előbb 500-ra lett " fejlesztve", majd 1000fttb-re. FTTH-nál pedig ugyebár maradt az 1000 ( mivel csak az van )
Telekom + UPC ( már Voda ) is van itt, régen is volt..ezért gondoltam, hogy ez lehet az oka. Ismerősnél csak DIGi van, ők mióta az adott utcában elérhető a listaárat fizetik. Mondjuk ez sem egy akkora tétel, hogy ne lehetne kibírni. nem én kértem, ezt "kaptam"

-
mikk2000
őstag
Az én digis routerem is 1.1-en jön be. Másik hogy egy szolgáltatói eszközt annyira nem resetelgetnék, de ha mégis, az tuti hogy a jelszót is kéne törölje (hiszen sokszor az a lényege a resetnek). Ez esetben viszont ki kell telefonálni az ügyfélszolgálatnál a ppoe név jelszót, különben nem lesz nete és akkor segítséget se tud kérni itt...
-
Cr00py
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Fentebb linkeltem a táblázatot. Az eltérő árak többnyire a területenként elérhető "konkurencia" alapján kerülnek számításra. Ez az egyik oka. Persze biztosan van más is. Anno, mikor megjelent itthon a DIGI, teljesen új ügyfélként is kedvezményes árat kaptam. FTTH-ra átállásnál is maradt.
-
cof
veterán
válasz
wolfm87
üzenetére
Ha nem tudsz belépni akkor valaki megváltoztatta már a jelszót előtted és nem újat kaptál, user/digi lenne egyébként. Resettel sem hozható vissza szerintem alap állapotba, de egy próbát megér.
Amúgy biztos már hozzányúltak mert az alapértelmezett IP az 192.168.0.1 volt nem 1.1.
-
wolfm87
csendes tag
Sziasztok!
Digi FFTH 1000-netem van, ZTE ZXHN F618, nem tudok a 192.168.1.1-en belépni a beállításaiba.
user user / user digi / digi password / admin admin
egyik sem működik, mi a titok? -
cof
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Amúgy tök kíváncsi lennék arra, hogy ez miért nem problémás eu-s versenyjogi szempontból, hiszen ugyanazt a terméket/szolgáltatást különböző árakon adják különböző vevőknek.
Üdv a valóságban, ilyen ez a szabad piac. A krumpli ára sem egységes országosan. A Vodafone és Telekom sokkal pofátlanabb ilyen szempontból, mert ahol monopolhelyzetben van simán duplaáras akár ugyanaz a szolgáltatás mint ahol jelen van mind a 3 nagy szolgáltató.
-
iMaverick
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Lehet "pofára" is megy... Milyen régi az ügyfél, volt-e a számla kiegyenlítés kapcsán valaha gond, ilyesmi.
Itt Kispesten is valami 5700Ft volt a 2019-es verzióban a TV+net. Elméletileg ennek is többnek kellett volna lennie.
-
mpo
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Amúgy tök kíváncsi lennék arra, hogy ez miért nem problémás eu-s versenyjogi szempontból, hiszen ugyanazt a terméket/szolgáltatást különböző árakon adják különböző vevőknek.
A MOL vagy a Shell ugyanannyiért adta/adja ugyanazt a benzint (nem árstoppos), az ország különböző pontjain?
Nem! -
adika4444
addikt
válasz
Mauzes
üzenetére
A Telekom és a Vodafone ugyanezt csinálja, sajnos bevett gyakorlat ez. Azt mondjuk nem tudom, külföldön ez miként megy, de mivel a hazai árak bőven az alacsony kategóriába tartoznak, ezért nincsenek illúzióim, valószínűleg megvan pl. Ausztriában is a magyarázat, hogy 30 és 30 Mbps közt is mi a különbség, csak sokszoros áron.
-
Mauzes
addikt
válasz
Cr00py
üzenetére
A "random"-ot az eredetire is értem, tehát tök ugyanazt a csomagot 5 különböző áron adták már korábban is, és most a díjemelés után is különbözőek maradtak.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Mauzes
üzenetére
Nem random. Különböző árkategóriák vannak. Az emailben fel is van tüntetve.
Parancsolj.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Láttam már ilyet. Kedves hölgy imserősöm fölött tolta hajnalig valamelyik MMORPG-t és közben üvöltött mint a fába szorult féreg... Aztán egyszer csak "nem lett" net. A hamradiknál rájött, hogy a viselkedésével lehet összefüggésben a "probléma" és abbahagyta.
aztaku...szakemberek a javából
Most mar minden megy faszan!