Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Kicsit off de hatha tudjatok avalaszt. Alberletbe adnam a lakast es minden kozmu a nevemen maradva fizetik a rezsit de az internet+tv-t a Diginel kotnek de azt szeretnek a sajat nevukre. Nem tudjatok hogy mi a hlyzet nem fizetes eseten? a lakashoz mennyire kotodik az elofizetes vagy a lakastulajdonoshoz? A diginel azt mondjak semennyire. Semmi nem kell nekik megkotni egy szerzodest. Meg berleti szerzodes se. Tulajdonkeppen leokeztak azt hoyg ha valaki bemegy az utcarol vagy hivja oket akkor megkotnek egy szerzodest egy akarmilyen cimre. Na most ez egy kicsit furcs nekem azert gondoltam megkerdezem itt is
Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Digi optikai 1gbps net van egy 2018-as zte ZXHN F660 RV1 routerrel. Van rajta GE meg FE netcsatlakozas, mi a kulonbseg?
Ha nem tudom az admin bejelentkezesi adatokat lehet resetelni? Nem fog valami digi belepesi adatokat elfelejteni?Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
válasz qqcqqc #104286 üzenetére
Koszi es mit kell ebbe a routerben allitani vagy a digi accountomban ha atalitom itt hogy atliszik hogy atereszto modbannvagy miben van hogy ha az Xiaomi AX3000 mesht szeretnem routernek hasznalni?
Megtalaltam: A PPPoE kapcsolat létrehozásához Önnek szüksége lesz az internet előfizetéséhez tartozó felhasználónévre és jelszóra, melyet megtalálhat a bekötéskor átadott nyomtatványon.
Ez komoly? Van usernevem es jelszavam? Rs ha ez a papir nincs meg akkor mi a teendo?
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest