- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
mephi666 #9031 üzenetére
idezeskor szamit a golem mastery meg golem lvled szintje, kilepes-belepeskor megmarad aurat pedig partyban kapsz tole. Ezert leeht jatszani azzal, hogy insightbol csinalod a golemet es van manatoltesed, mercre pedig mas fegyvert teszel.
En pl. obediencet szoktam rakni (40% crushing blow) ha persze nagyon "gazdag" az ember akkor infinity meg jobb, de az elobbit joval hamarabb elered mert semmi olyan extraritka runa nem kell hozza.
Regen mikor a mobok castoltak iron maident visszakapta a sebzeset ezert ajanlatos volt minel kisebb sebzesu fegyverbe rakni az insightot, de en azota is tartom ezt, hogy partizanba stb.-be normal polearmba rakom mert elite fegyvert el tudod ajandekozni barkinek vagy el tudod adni. Ha csak supportnak hasznalod aura miatt (szerintem pl csak arra jo) akkor eleg a masteryt maxolni hozza hogy tobb elete legyen -
proci985
MODERÁTOR
válasz
mephi666 #9031 üzenetére
targy tulajdonsagait megkapja
erdemes addig +6 golem +6 mastery swapet hasznalni, az idezesi skilljeit tartja meg. ha a nekro hal, hal a golem. aura lesz.
ProEvoFan: trap es kick assassin szerintem is nagyon jo moka, de sajnos a kasztnak nincs tenyleg top buildje.
orulok segitett! nekem is megkoptak az emlekek, de par dologra meg emlekszem.
plusz szerintem biztos lesz egy QoL patch par honap mulva (classic Wowhoz hasonloan), en azt megvarom
.
-
sto1911
veterán
válasz
mephi666 #9031 üzenetére
Ezek valoban fontos kerdesek
Egyszer probaltam az iron golemet, de alap skill elosztassal valami pillanat alatt megolte.
Egy targybol letrehozod, akkor annak a targynak minden tulajdonsagat megkapja. Ha te vagy a golem meghal, akkor csak egy masik targybol tudod ujraeleszteni, de akkor mar az uj targynak a tulajdonsagait fogja kapni. Szoval vagy ki kell maxolni a golemet hozza, hogy jo legyen, vagy gyujteni kell a targyat hozza.
Elvileg a kilepeskor megmarad, de nem probaltam, viszont ugy lenne logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged