Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Most néztem a hivatalos oldalon a fórumot, ott is arra panaszkodnak, hogy kivárják a két órát, majd betölt az offline karakter oldala, és ha átváltanak az online részre, akkor kezdi újra a számolást
-
Bazzzs
senior tag
Akkor se dőljetek hátra, ha sikerül bejutni. Másfél óra játék után egyszer csak kidobott connection interrupted szöveggel, és elveszett kb. minden
-
Bazzzs
senior tag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Ezzel a '77 nyara dologgal csak arra akartam utalni, hogy jó régen volt, és jól elrepült az idő. Emlékszem, hogy a megjelenéskor még csak betárcsázós netem volt, havernak meg egyáltalán nem, úgyhogy kezdetben csak offline játszottunk. Floppy lemezen hurcoltuk a karaktereket egymáshoz középsuli után
Most biztos nem lesz már rá annyi időm, töredéke se, de a nosztalgiafaktor miatt muszáj volt beszereznem, valamint a Zeal + Fanaticism kombóhoz is annyi emlék társul, hogy szerintem ezért is indítottam megint egy ilyet
-
Bazzzs
senior tag
-
Bazzzs
senior tag
Arról lehet valamit esetleg tudni, hogy a végleges verzió a bétára frissít rá, vagy totál előröl kezdi a letöltést? Azaz érdemes megtartani a bétát a gépen, vagy mehet az uninstall?
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mibe kerül most NL-ben egy Dracul's kesztyű? Esetleg van valakinek eladó?
-
Bazzzs
senior tag
Én még nem éltem meg ladder resetet, mert a nyár elején vettem meg a játékot, ezért lenne egy kérdésem a "nagy öregekhez"
Mivel elég keveset szoktam játszani, így félve a resettől, non-ladder karaktert kezdtem. Jól sejtem, hogy ilyenkor a sok átkerült karakter (ladderes cucc) miatt esnek az árak? Egy zealer palával játszogatok és mostanra jutottam oda, hogy megvan a shako és az enigma. A következő lépés egy grief phase blade beszerzése lenne, de ez csak ladder játékban kreálható, így abban reménykedem, hogy most relatíve olcsón hozzá tudok jutni. Valaki meg tudná mondani, hogy játékon belül körülbelül hány hr lehet ilyen? Nem akarom magam kinevettetni irreálisan alacsony ajánlatokkal, de az se lenne jó, ha átvernének. 3-5 hr az reális egy ilyenért? JSP-n azt találtam, hogy 25 fg egy kezdő darab. Ha reset után lesz esetleg valakinek eladó, akkor megvenném 
-
Bazzzs
senior tag
Mindenki 2011-re várja a megjelenést, de hivatalosan még nem lett időpont megadva. Azt hiszem annyit nyilatkoztak egyszer, hogy a WoW új kiegészítője és a Starcraft II megjelenése utána jön. Ezek viszont 2010-ben jelennek meg, ezért bízik mindenki a 2011-ben. Sajnos azonban egyelőre csak az biztos, hogy nem idén kapjuk kézhez.
-
Bazzzs
senior tag
Köszi a válaszokat

-
Bazzzs
senior tag
Ingame trade-ben csak én fogom ki mindig a csalókat, vagy tényleg ennyien vannak? Eddig akárhány enigma-t akartam venni, mindig mutattak egy nagyon szépet, majd hopsz, véletlen mellényomott az illető és mire újra felkért már csak egy gagyi mezei breast plate-t rakott be. Még jó, hogy figyelek
Ez a jsp mennyire biztonságos átverés szempontjából? 
-
Bazzzs
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Diablo esetében ez olyan nagy problémát jelentene. A második résszel is még mindig mennyien játsznak és azóta is kapható, pedig annak aztán már tényleg elavult a grafikája. Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik. De majd meglátjuk
Ha kultuszjáték lesz belőle, akkor azt a játékmenetének köszönheti majd.Más: Eléggé noob vagyok még és nem nagyon vagyok tisztában az árakkal. Egy non-ladder zealot palával játszok és végre sikerült összeszednem két high rune-t. Külföldi fórumokon nézegettem az árakat, de eléggé nagy eltéréseket találtam az egyes árlistákban. A problémám az, hogy nem találtam frisset, csak 2004-2008 közötti fórumokat. Ezek alapján ilyen árakat sikerült összeírnom:
Shako 1 ist vagy 1-2 hr
Herald of Zakarum 1 ist vagy 1-2 hr
Enigma 2-5 hrValaki tudna nekem esetleg segíteni, hogy ezeknek a cuccoknak (nem a legbrutálabb verziók kellenek) mennyi a reális ára, illetve hogy melyiket kellene elsőként beszereznem a karimra? 2hr-ért lehet kapni már egy 1000 def feletti enigma-t? Nagyom megköszönném, ha adnátok segítséget

-
Bazzzs
senior tag
válasz
sirdond
üzenetére
Köszi a választ! Non-ladder karim van, így az ütősebb rúnaszavak sajnos kiesnek, de úgy láttam, hogy a Crescent moon még talán elmegy a phase blade-ben egy zealernek. A sebzés nem a legnagyobb, de cserében gyors és nem is drága összehozni. Mi az ára a Te kardodnak?
Vagy nem non-ladder karival játszol? -
Bazzzs
senior tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Nem hiszem, hogy bug lenne. Pár külföldi fórumon olvastam, hogy ugye a Larzuk által adott foglalatok száma a tárgy szintjétől (item level) függ. Arról lehet is találni táblázatokat, hogy melyik cucc milyen szintű. Viszont a ládában feljavított low quality/cracked felszerelés szintje a javítás után elméletileg 1-es szintű lesz. Viszont ha senki se tudja, hogy 1.13 alatt is igaz-e még ez a rendszer, akkor majd letesztelem valamikor

-
Bazzzs
senior tag
Van valamelyikőtöknek eladó 3 sox phase blade-je?
Egyébként 1.13 alatt még működik az a rendszer, hogy cracked/low quality cucc ilvl-je ládában feljavítva 1-es lesz, majd Larzuk az item levelhez tartozó maximális foglalatot üti bele? Ugyanis ebben az esetben, ha minden igaz, akkor egy cracked phase blade 3 foglalatot fog kapni javítás után. Valaki meg tudja ezt erősíteni?

-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Eddig sajnos csak biztonsági másolatom volt a játékról, de most megvettem az alapjátékot és a kiegészítőt is. Tudom, hogy 10 éves a játék, viszont több fórumon (magyar és külföldi) olvastam, hogy rendszeresen játszanak még battleneten. Ennek ellenére én csak pár játékost látok fent. A hun-1 vagy hun-2 csatornán meg szinte csak reklámozó botokat. Tényleg ennyire kihalt már a játék? Az üdvözlőképernyőn kiírja, hogy jelenleg 51.403-an játszanak, de én az európai szerón állandóan csak 5-10 szobát látok 1-2 játékossal. Ezek vagy level 1-10 körül vannak vagy level 80 felett. Magyarok mikor szoktak fent lenni? Van még esélyem összefutni pl. ph-s játékosokkal vagy erről már lemaradtam és majd csak a 3. részben?

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána még kávé, ejtőzés, aztán foglalkoznak vele