Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
triluan #6833 üzenetére
Pont nemrég kérdeztem én is, de nem kaptam itt választ, viszont máshol ezt találtam:
Plugy doesnt change your save files at all, it only adds two extra ones (one for shared stash and one for the enlarged part of the personal stash):
The .d2s file is your standard save file
The .d2x file is your enlarged personal stash
The .sss file is your shared stashNem próbáltam még, de ez alapján nem kéne hogy gond legyen, de célszerű lehet egy új karakterrel megnézni, pár szemetet beletenni a nagyobb stashébe majd utána megnyitni alap D2-vel.
-
maajsz
senior tag
válasz
triluan #6487 üzenetére
Amit megfontolhatsz, hogy maga a "grafika" az nem javul. A 800x600.hoz képest 1024-el annyit kapsz, hogy kvázi nagyobb területet látsz be.
Ha simán megtoldod egy Glide wrapperrel és megtartod a képarány már egész jól elvagy egy FHD-s monitoron.@(#6489) reelc Pontosan meg van az oka miért D2-zik az akinek a D3 nem jött át (jómagam is).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bontatlan Series 11 - 46mm Jet Black Aluminium GPS S/M - 1 Év Apple Garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest