Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
En cserelnem a Skornom, illetve megprobalnek megis osszehozni egy Fury/WKL buildet.
akinek van eloado Fury-ja es WKL-je keressen meg priviben, hatha jobb uzletet kotunk mintha az AH-t turnam egesz nap.Ami fontos:
Fury: 12% alatti fear, es LS, valamint 1000 feletti DPS erdekelne. (Lehetoleg Dexes kivitel)
WKL: lehetoleg 5/25-os vagy 6/22-es bonuszok, socket es LS.Tudom hogy mindketto iszonyat draga, es lehet hogy nem fogom tudni megfinanszirozni, szoval egyelore csak erdeklodom. Akinek van ilyen itemje keressen meg provatban mondjuk egy screenshottal

Alapesetben ezek mind 2B+ tetelek amennyire en lattam, de hatha megse.. inkabb adok egy PHs-nak 500M-t AHn kivul mint egy kocka francia hujegyereknek 350-et AH-ban. Lokalpatriota vagyok

A fenti itemeket termeszetesen ingyen is elfogadom, illetve kiprobalasra is.
-
davidsito
aktív tag
válasz
LLKobe
üzenetére
- ez gondolom publikus, tehát itt fog íródni folyamatosan a licit
- nincs olyan, hogy nem fogadja el és eladja máshol, hiszen itt indította el, itt fog lezáródni
- más esetben nincs is értelme az egésznek
- lehet mindenki kivárja és az utolsó pillanatban meg teleírják a fórumot
-
Sirandrish
legenda
válasz
vzoltan1984
üzenetére
20M de csak mert unatkozom

-
davidsito
aktív tag
válasz
vzoltan1984
üzenetére
Ezzel nem fogsz jól járni szerintem, de majd meglátod.

Akkor én kezdem!01. 10 mill
-
vzoltan1984
csendes tag

Eladó ez a WKL.
start bid: 10M
Aukció vége 2013.06.15. 19óra.
A nyertes licitáló ezen a battle ID-n tud majd megkeresni a játékban: Zolkapower84#2588thx
jó licitálást! -
IcsiGin
csendes tag

-
F-ECT$
titán
válasz
khirill
üzenetére
Ezt írtad:
ha legendary-n a random statok-ra egy "hasztalan" roll jön ki akkor az a tárgy nem ér sokatA chantodo force-on 1 random stat van, a többi fix, csak tól-ig értéken mozognak. Erre írtam, hogy attól, hogy az 1 random stat rossz, de a többi fix érték jó rollt kap, akkor bizony sokat ér a cucc.
egy olyan chantodo's force amire max-os as, chc kerül és a top avg dmg-el bír nyilván sokat ér a dex ellenére is... de ez nem olyan!
/agree -
khirill
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
az "erre a tárgyra" az a erre chantodo-ra... vagy általánosságban a chantodo's force-ra érted... ???
én általánosságban beszéltem amúgy bármilyen loot-ról... egy olyan valakinek, aki vélhetően nem tudja mi alapján ér sokat/keveset egy-egy adott tárgy...

az általad említett avg dmg - as - chc majdnem minden esetben értéknövelő stat (+ a chd is) ... pláne egy off hand-en...
egy olyan chantodo's force amire max-os as, chc kerül és a top avg dmg-el bír nyilván sokat ér a dex ellenére is... de ez nem olyan!davidsito: be sem kell írnom... tudom mi lesz ebből
...anno az aranykakas étteremnek csináltam arculatot és hát keresgéltem az információkat - már akkor sírtam a röhögéstől amikor beugrott, h az bizony érdekes keresgélés lesz hiszen: "golden cock" 
-
dvd_R+
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi az az sc?
-
duronx
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
duronx
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Igazad van, rosszul linkeltem be... megesik, de ettől még nem vagyok gyöki (gyökér), de mindegy is.
-
Vismajor01
addikt
válasz
duronx
üzenetére
Ne legyél gyöki, nézd már meg milyen linket toltál a hozzászólásba, te ha azt megnyitod urlbe akkor nem szóltam egy szót se
Norbi, a másik, egy kesztyű amin van 9 ias meg 160 dex tökömtől érne bármit is? Írd be ahba, hogy 160 dex, 9 as kesztyű, és 5000 goldért lesz bent a legolcsóbb, de csakmert vendorár alatt nem lehet ahba tenni cuccot.
-
czpitti
senior tag
válasz
duronx
üzenetére
Leírtuk párszor de már nekem is a kezemben vannak a betűk tehát még egyszer: nem beárazós topik de ha olyan az item amin olyan statok vagy statok kombója van amikre nem tudsz rákeresni ah-ban segít itt mindenki.Ellenkező esetben vedd a fáradságot és keress rá magad.Asszem ezt elmentem hogy csak másolni kelljen.
-
duronx
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
miért is? ha nem szeretnél segíteni nem kell, de lekezelő megjegyzést mellőzd
-
Norbika88
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi..
-
Vismajor01
addikt
Utolsó két poszt azért magáért beszél
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Ez ér valamit? Ha nem, minek kell rajta lenni hogy érjen valamit? köszi a választ
/dl/upc/2013-06/11/324317_mejc9dmplxwh2yhj_chantodo.jpg -
Norbika88
senior tag
Üdv!
Mennyit érhet?
Köszi.
-
Gorneck
legenda
válasz
LLKobe
üzenetére
Az önmagába nem teszi eladhatóvá a magas DPS, a két stat ami lényeges rajta, mégpedig az villám sebzés és villám bónusz.
Egy picit jobbat adtam el 35-40 euróért nem is oly rég...ofc pecs előtt, azóta nemtom mit változtak az árak, de ilyen 5/19-es Won-ok 15-20 euroért mentek. 200-500M közt meg sima AHba.
Szal nem nehéz belőni az árukat...de semmiképp se elég DPS alapján, arra azé figyelj.
-
dvd_R+
őstag
válasz
nightmare13
üzenetére

-
dvd_R+
őstag
válasz
nightmare13
üzenetére
az mennyi is ?:

-
schwartz
addikt
1B HC gold cserelheto SC goldra, 1:4-hez. Priviben keress ha erdekel. (egy tetelben, nem szeretnem aprozni)
-
kolbi79
tag
Ez vajh mit érhet? Gold és Rmah ár sacc is érdekelne, most kinn van 150 euróért
, ami nyilván kissé optimista de amíg nem tudom mennyit ér, elfér. Nem tudom belőni. Monkok használnak egyáltalán ilyet? Érdemes benne hagyni a zöld kavicsot jobban viszik úgy?
-
Gyuri27
félisten

Eladó, cserélhető. -
Cadal
őstag
válasz
rongyi
üzenetére
Egy 50% közeli stun-os példány eléggé megkönnyíti az életedet. Gondolj csak bele áll előtted kótyagosan az ellenfél nem üt, nem mozog, csak várja hogy beteljesítsd a sorsát. Volt is róla youtube.on video, két monk egy-egy ilyen fegyóval diablot ütötte, nem sokat mozgott szegény...
-
Norbika88
senior tag
Milyen szerven, szinten, mp lvl en játszatok, hogy ennyi legendary cucc esik nektek?!

-
Joci93
senior tag
Mennyit érhet?

-
Face8814
őstag
Eladó 29M

-
vvega30
senior tag
de én is kérdeznék, mert nem tudom belőni. all res nincs rajta de hátha így is ér valamit:

-
vvega30
senior tag
válasz
lizakattila
üzenetére
3200 gold

-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Ez mennyit érhet (ér valamit)?

-
dvd_R+
őstag
Vennék olcsón egy radiant star emeraldot

-
Thrawn
félisten
válasz
F-ECT$
üzenetére
Lehet, hogy nehéz de te hajszálpontosan beáraztad

dvd_R+: Huh ez nagyon gáz! Végülis honnan tudná az ember, hogy egy régi, de online rég nem látott ismerőse ha újra felbukkan még mindig ugyanaz az ember? Lehet közben eladta az accot és hopp, ott a lehúzási lehetőség

Mondjuk ezt a 'linkeld vs dobd ki' dolgot abszolút nem értem, miért nem linkelte be mindkettőtök azt amilye van?

-
dvd_R+
őstag
Gondoltam .. de á ezt nem is értem hogy vannak ilyen szerencsétlen szarok ..
egyébként nem én vagyok az egyetlen akit így vert át ugyan ezt eljátszotta egy másik taggal is most találtam rá..
[link] -
dvd_R+
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem a srác egy won akármit akart eladni mondtam linkelni szeretnem dobja ki nem szerette volna mondta dobjam ki en is a fegyomat 1500 óra playtimeja van a srácnak paragon100 as tele van zsével friendsbe fent van egy ideje .. mondom jó kidobom ö is kidobja linkelem aztan kérem vissza azt kilép letöröl meg minden .....

nem nagy cucc mert 20m ért vettem még a chantodom igaz hogy kb 150m et ért most ah ba tehát kb 1200-1300ft de akkor is hogy lehet valaki ilyen nyomorek ha nem is kapom vissza az itemet legalabb bannoljak le
megérdemelné aztán lőtek az 1500 óra playtimejának .. -
dvd_R+
őstag
Srácok tudom hogy hülyén fog hangzani .. de ha ellopták az itemem tudok valahova írni a blizzardnak ?
és fog a blizzard vele kezdeni bármit is ?

-
IcsiGin
csendes tag
válasz
execute93
üzenetére
Nem értem mit kell fosozni ezen az oldalon...
Az echoing socket chd as nélkül nem ér sokat. szóval egy két 10 ezres kategória vagy brimstone
A strongarmra meg menny rá itt a hétvége 1-2 milliót tényleg be tudsz szedni 10 el csökkentsd az allrest és úgy árazd egy picikét a többi alá
Pacsi -
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Végül 20m BO-ért vitték el.
-
execute93
őstag
Ok, ezek érnek vmit?

-
válasz
sto1911
üzenetére
nagyon egyszerű. beültetést kérsz egy kis pinokkiógénre. majd elkezdesz nagyon gyorsan, sokat hazudni. amikor már eleget hazudtál, akkor gyorsan beülsz az ah elé 3napra.
és egyszercsak majd bevillan a "zsacsi", hogy tadááá 100M+
mod:a szmájlee lemaradt, úgy meg why so serius felling lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez tűnt a héten a legígéretesebbnek.