Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
-
JSaN
addikt
Tegnap keso este lefekveskor beszortam par cuccot, tobbek kozt a lenti lacunit is 88 millioert.
reggelre el volt vive, lehet olcson adtam? Majd 1 eves mindjart a jatek, eddig ez volt a masodik legnagyobb eladasom, az elozo is csak 90 milka es az is csak 1 hete szal meg messze vagyok az itteni ph kozoseg atlagatol is eladasban.
elotte nap nagy craft time volt, es lett a mellette lathato wrists. igy valtottam, igaz most be kell ernem hogy 0% movem van.
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Ezért szerintetek mennyit kérhetek?

-
SLYM
veterán
5 perfect star emerald eladó, AH ár alatt 500.000 arannyal darabja (buyout alapján), csak egyben vihető
-
hovika81
tag
Sziasztok.
Valakit esetleg ha érdekel egy WKL 80 MILL és egy WITCHING HOUR 20 MILL
-
F-ECT$
titán
válasz
Terrorista
üzenetére
Hát kezd drágábban is folyamatosan tedd be olcsóbban ha nem viszik el pár óra alatt.
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy sapka szar, pénzt halmoztam/halmozok. Várom az új itemizációt(vagy mit
) és akkor meglátom hogyan alakul a piac. És bevásárolok! 
-
F-ECT$
titán
válasz
Terrorista
üzenetére
Jól néznek ki ezek a statok, de nincs main stat, se dmg. Így ez szerintem eléggé messze van a 200 eurótól, szerintem még 20-ért se fogják elvinni, de ne legyen igazam.
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az Én barbárommal?

-
Rushyk
tag
válasz
Terrorista
üzenetére
500M-ért van benn hasonló, ami nem jelenti azt, hogy annyit is érne

400/500-ra próbáld meg sztem, ha nem megy akkor meg csökkenteni kell...
Bár mellékesen írom, hogy nem tudom mit nem lehet ezen beárazni, van rajta 3 stat és kész, az a poison res meg max 1 kis plusz ami monkot érdekelhet csak...
-
Terrorista
senior tag
válasz
Terrorista
üzenetére
Egy beárazást és vevőt keresek erre a ringre.

Edit: Betettem 200 eurora, de nem hiszem, hogy érne annyit.
-
Blizz
őstag
2 star emerald HC-n eladó AH ár alatt, 2.8misiért
-
SLYM
veterán
kell valakinek radiant star ametiszt? 10 darab, ha lehet egybe
-
ReFleXx
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom, fent vagy a friends listámon, bár még egy csapatban sosem játszottunk

-
ReFleXx
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem 1149% XP bonus
Bár tökmindegy mert már plvl100-as vagyok -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
96-on, de előtte megléptem azt...szal kb 1 szintnyi XP jött össze, ami így tippre bőven 200m+ XP-t jelentett...hisz az a 60% szint is 170-180M.
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Act1 wardenes pálya vmi brutális mobsűrűség szempontjából. És ugyanez igaz a2-re is.... Hiánypótló lett ez a pecs.

-
Sirandrish
legenda
válasz
granini
üzenetére
Majdnem 6 szintet mentem ha így érthetőbb

27es szinten kezdtem és 32es szinten fejeztem be 80%on kb..
7körül kezdtük és 10körül fejeztük be, de elég sokat szorakoztunk menüben, szóval azért nem másfél volt hanem inkább 2-2óra10perc..annál több tuti nem.
ÉS nincs külön recept...ACT1 sok mob osztán dzsimeha
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Marmint 5,8 csikot haladtal elore plvl 27 es 28 kozott ugye? Mert ha leptel para 5,8 szintet masfel ora alatt akkor azonnal szeretnem tudni a receptet

-
Bird
addikt
-
Terrorista
senior tag
Ez mennyit érhet?
-
törölt tag
90m

-
IcsiGin
csendes tag
Eladóak.

130 m
100 m
Ez pedig ingyen vihető ha kell valakinek.
-
Madn!ght
addikt
brutál, így a patch előtt kicsit felugrottak a gem árak.

-
IcsiGin
csendes tag
Fingom sincs mit ér :/
segítene valaki x)
-
Stan648
tag
Valaki tudja, hogy is vannak ezek az értékek?
melee damage reduction - ez a közelharci sebzés, de a valamilyen nemű közelharci mágikus sebzés is bele számít?
ranged/missile damage reduction - Ez gondolom a távolsági, vannak amik lövöldöznek, dárdát dobálnak. De vannak amik gránátokat dobálnak ami valószínűleg tűz sebzés és vannak amik spelleket lövöldöznek, Azok is beleszámítanak? Illetve az olyanok amit az elitek a földre raknak különböző spelleket és azok is ide tartoznak? Csak mert, arcane sentry-t távolra rakosgatják, habár van olyan is amikor tüzet raknak alám távolabbról is. De vannak olyanok amit maguk alá raknak.
elite damage reduction - Ez egyértelműnek tűnik, minden nemű sebzés amit elit követ el, azt csökkenti.Ezek a statokkal kapcsolatban nem vagyok képben, nem tudom mihez milyen nemű sebzések tartoznak.
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az is lehet hogy úgy van vele hogy ha nem megy el akkor majd idővel rárakja saját karira.
Az is lehet..

-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezek a cuccok amiket linkelt átlagosnak sem mondhatók, felesleges vesződni velük itt és AH-ban is.... Na jó, a wh öv tényleg jó...

-
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Az is lehet hogy úgy van vele hogy ha nem megy el akkor majd idővel rárakja saját karira.
Persze tudom én hogy ha most adja el akor az árából később jobb cuccokat is tudna venni, de vannak ilyenek.
Nekem is volt olyan mikor még csak Barbim volt hogy megtartottam ezt-azt mert idővel minden kariból akartam egy 60ast..
Lehet hogy több 100M-et buktam ezen a "nemadom" felfogáson, de akkor és ott nekem tetszett
-
F-ECT$
titán
Hat akkor varok turelmesen hatha a patch utan lesz vasarlokedv.. viszont van egy hatar ami ala nem fogok lemenni csak azert mert 4 hete nem tudok eladni valamit.
És ez miért jó
Az rendben van, hogy egyből nem akarsz elszórni egy nem túl keresett, de jó statokkal rendelkező cuccot, de ha hetek óta nem megy el (hétvégén sem), akkor miért nem adod olcsóbban? Gondolom azért eladó, mert Te nem akarod használni, és abban is biztos lehetsz, hogy a cuccok 99%-a az idővel egyre olcsóbbá válik. Szóval megtartani valamit, amit nem is használsz, és az értéke is csökken nem éppen racionális döntés. -
Sirandrish
legenda
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hello,
koszonom a valaszokat, az valoban problemam hogy nem mindig tudom realisan beloni az arakat. Erre pl nem is gondoltam hogy a STR egy Nati cuccon gyakorlatilag nem tenyezo. A gyuru es az amulet pedig ebben az osszetetelben nem nagyon volt, rakerestem mindket AH-ban.. amikor nem talalsz akkor nagyon nehez viszonyitani.
Hat akkor varok turelmesen hatha a patch utan lesz vasarlokedv.. viszont van egy hatar ami ala nem fogok lemenni csak azert mert 4 hete nem tudok eladni valamit. Ez olyan dolog, hogy ha nem kapok erte X-et akkor inkabb nem adom el..
No offense..Tapasztalatnal elado vagyok, valszeg azzal kellett volna kezdenem hogy kerek toletek egy bearazast, es csak azt teszem fel amirol azt gondolom megeri nekem.
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap vettem egy majdnem ilyet 20m-ért...

A ládámban van... 80 str, 95 int, 30 vit, 60 resi, 8 ias, 39 chd. Általában hajnalban vadászom a jó cuccokra.. Sokan játszanak éjjel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az amu már már arcpirító!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább nem is nézem tovább.... a wh öv se semmi.....

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Litanyra is rákerestem (mert ezekre egyszerű azért keresek ezekre
) és te 40M-ért kínálod de AH-ban 8M-től kapható.. -
Sirandrish
legenda
válasz
granini
üzenetére
Nem kerestem rá mindre külön, de a Nati vért, amit te 80M-ért kínálsz AH-ban 1M-ért megvehető... olyan amiben 12% Spike Trap DMG van viszont 79 resi.
13%al is 5M..
Ha ragaszkodom a maxos Spike traphez akkor is 15M....bár nem tudom hogy ki hajlandó 15szörös árat kifizetni 2%DMG-ért..Szóval szerintem ezért nem viszik.

Szerk: Hja igen..én STR-re nem kerestem mert magamból indulok ki..jelenleg DH-zom és a hetekben vettem is vagy 4-5 vértet mire meglett a számomra tökéletes, de STR-re egyszer sem kerestem rá.
Lehet valakit DH létére az is érdekel, de szerintem itt PH-n nem nagyon van olyan

-
Chiller
őstag
Ingyen vihetők:
Uhkapian serpent:
87-393 dmg, 9chc, 172int, 75vit, socket,+10% spirit barrageGyűrű1:
29-60dmg, 67str, 180armor, 21chd, 4.5chcGyűrű2:
68int, 69vit, 41chd, 4.0chc, 13mfprivi, ha kell valakinek valami éjfélig, vagy bezúzom őket.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Vismajor01
üzenetére
Mindenképp DEXesként add el, és 40M alatt.
120DEX,7CHC,60CHD,8AS kereséssel 40M-ért van bent egy, de már vagy egy napja, szóval gondolom annyit nem ér
-
Vismajor01
addikt
SC/eu
mennyiért tudnám feldobni ahba szerintetek?
Dexet vagy intet érdemes prioritásban hagyni?
-
HC
van pár kétkezesem ha kell valakinek szóljon odaadom free
941dps,385str,250int,176vit,4,6% life
1031dps,260str,250vit,11%as,80chd
1140dps,1600loh,126chd
950dps,250int,150vit,100chd
meg esett most egy 192dps-es req lvl 49 1h 100str,80dex free ofc
Holnapig ha nem jelentkezik senki akkor megy a vendornak.
perf star ruby és emerald reci ha kell szintén
-
Rushyk
tag
Nem tudom miért takarják ki egyesek, tőlük kéne megkérdezni

Én csak azért szóltam, hogy ha már egy helyen kitakarta, akkor a másikat ne felejtse el
Igazából mind1 mennyi pénze van az illetőnek, egy itemnek megvan az ára, ha valaki ezért nem ad annyit amennyibe kerül, akkor megveszi más^^
-
CWorm
aktív tag
-
Reinhardt
őstag
100m-ert elado 5db Radiant Star Emerald.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és akkor meglátom hogyan alakul a piac. És bevásárolok! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az rendben van, hogy egyből nem akarsz elszórni egy nem túl keresett, de jó statokkal rendelkező cuccot, de ha hetek óta nem megy el (hétvégén sem), akkor miért nem adod olcsóbban? Gondolom azért eladó, mert Te nem akarod használni, és abban is biztos lehetsz, hogy a cuccok 99%-a az idővel egyre olcsóbbá válik. Szóval megtartani valamit, amit nem is használsz, és az értéke is csökken nem éppen racionális döntés.
Keptelenseg barmit eladni..

![][/L] ][/L]](http://prohardver.hu/dl/upc/2013-05/05/17835_v9a2kks7xrizfklx_screenshot000.jpg%5B/IMG)