- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morvaigaben
tag
-
rol33
aktív tag
-
Bird
addikt
-
jpeetr
aktív tag
-
davidsito
aktív tag
-
Bird
addikt
-
kkf
aktív tag
én még mindig ott tartok, hogy nem értem, hogy miért kell a játékon kívüli fórumokon történő adás-vételt totálisan lekorlátozni, illetve egyidejűleg a baráti körben történő keringtetést.
oké a Blizzard kiszáll pay-to-win-ből, és bezárja az AH-t. szerintem ők ezzel mindent megtettek, amit a corporate image megkívánt, de most meg a kezdeti rossz döntésük levét a játékosok isszák meg, mert átmennek a másik végletbe. a d2 még mindig aktív game-nek számít, és tudtommal ott nincs semmiféle limitáció.p.s.: nekem is eléggé verejtékesnek tűnik, hogy itt vagyunk 2 hónapra az indulástól, és még mindig rengeteg fehér folt van. mostanra már tudniuk kéne, hogy mit, és hogyan, csak a kódolásnak és tesztelésnek szabadna történnie.
-
Gorneck
legenda
-
Bird
addikt
-
Bird
addikt
-
kkf
aktív tag
-
Gyíkac
aktív tag
-
quex
tag
-
Cadal
őstag
-
khirill
aktív tag
-
khirill
aktív tag
-
Muton
addikt
-
Sárpac
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bahama
aktív tag
-
nightmare13
őstag
-
Szatesz.
aktív tag
-
Sárpac
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gorneck
legenda
Nem kell bemutatni a mechanikáját...sok síró nyekergő miatt lett olyan amilyen a játék...a vége meg pontosan uaz lett...semmivel se könnyebb boldogulni...jahhh dehhh, aki farmból akar kicsit is fejleszteni kevés, nem túl hatékony játékkal, annak most még szarabb dolga van...ha kicsit jobb cuccot akar...mert már a közepes motyók is fillérekért megvehetők...
Nagyon kevés goldból (10-20M-ről beszélek) már minden kasztból mpl5-6os karit lehet összetákolni...minden nehézség nélkül...régi játékosok többségének ez nem épp egy nagy összeg...szal segítenek, ha úgy van.
Ez úgy gondolom eléggé nagy segítség...nekem senki se tudott gearben segíteni...az amortizáció pedig az egésznek velejárója, de ettől még nem fogok repesni tőle...ahogy sztem senki se...De ennek itt semmi helye...aszhem...
-
Sirandrish
legenda
Nem az item árának zuhanásával van bajom hanem a mértékével.
Nyilván ha rendes mederben folyik az AH (sajna ez a D3-ra nem feltétlenül igaz) akkor ugye mindig minden kicsit kevesebbet fog érni.
Engem az...nem is jó szó hogy zavar..inkább meglep hogy amikor én abbahagytam az SC-t, cirka 2 hónapja akkor pl 500M lett volna az amit tegnap nem hiénázással, bőven nyugodt keresgéléssel tizedáron megvettem.
És ez számomra igen is vicces.
Vagy pl ami engem nem érint...CHC-s Mempo..2-3 hónapja talán a PH-n 1-2 embernek lehetett..ma már szinte csak annak nincs aki nem akar olyat.
Persze még ma is van olyan aki nem engedheti meg magának de sokkal-sokkal kevesebb
Pl Gorninak meg Rolinak már 2 is van hogy szijják ki az orrom
A passzívos kérdésed a másik topikban csak egy kérdés volt..a gond a választ adó emberekben van..mindegyik heves vármérsékletű és egyik sem gondol bele a másik álláspontjába csak nyomja a saját véleményét.
Mellesleg én tegnap jókat is vidultam a topikon, szóval ha neked kell megköszönni akkor köszikeee

-
Sirandrish
legenda
Hm..nem tudom ezt miért nekem címezted mert szerintem én sose mondtam neked hogy "márpedig előtted nincs is kihívás mert régen így meg úgy"..
Azt meg had engedjem már meg magamnak hogy ha már van rálátásom a dolgokra hogy elmondjam a véleményem illetve tapasztalataimat a játék "fejlődéséről".
Értem én hogy van egy általad csórónak titulált réteg, akik még most sem boldogulnak úgy ahogy szeretnék, de az is kemény hogy pont te kampányolsz mellette.
Tudtommal a te monkod sem filléres vackokból van összerakva..ellenben nézd meg az én karaktereimet!
Sosem panaszkodtam hogy nincs elég goldom erre vagy arra, de ti marhára összekevertek engem valakivel, mert nekem nincsenek milliárdos karaktereim.
A legnagyobb kiadásom eddig egy itemre 100M volt..a barbárom cipője..és egyik karakteremben sincs 5-600M-nél több. Akkor miről beszélünk?A WD-m konkrétan 50M-ben van úgy hogy abból tegnap költöttem vagy 45öt..
És igen..licitálok..mert a jó vételeket mindenki szereti és ha megnézed pl a Monkomat, az a bizonyos Nati ring igen csak ráfért volna. Nem tudom miért engem talál meg mindenki a milliárdos dumákkal mikor nem hogy a legkeményebbek között, de már lassan a középkategóriában sem vagyok benne.
Nekem a mai napig nincsenek radiant kavicsaim a cuccaimba, neked meg csak emeraldból van legalább 5 márkíz..Visszatérve az AH-ra. Igen..röhej...örülök hogy te csak szeptemberbe kezdted, de kérdezd már meg azokat az embereket akik mondjuk patch-enként kukázták a gearjüket hogy mennyire jó érzés ez..mert amit ma megvesznek 50M-ért az 2 hét múlva 3M-ért alig fog elmenni.
"Nem tehetek rola hogy kesobb vettem meg es mar nem volt lehetosegem a korabbi jolval nehezebb verzioval tolni."
Ha fegyvert szorítanak a tarkómra, akkor sem értem ezt miért nekem mondod

Szerk: Mellesleg én nem "negatív nosztalgiázok" mert én örülök hogy majdnem fillérekért össze tudtam rakni egy 150K DPS-es WD-t...illetve hogy őszinte legyen az SC rész már teljesen hidegen hagy..szóval ha a 6CHC-s Mempo 10gold lesz, engem az sem fog érdekelni

Bár szóljatok ha annyi lesz mert akkor veszek párat
davidsito AZ a hsz nem nekem szólt..ez tuti..legalábbis amiket ő mond azokat én sosem említettem

-
davidsito
aktív tag
-
Cadal
őstag
valaki elmondhatna hogyan kell
How to Search for Stone of Jordan
Sorry hogy csak linkeltem, de lusta vagyok leírni...
Amúgy (bár én még nem jártam utána de) nem lehet minden skillre keresni, nem tartalmazza az AH listája az összeset. Ezért egy jobb szűrést követően még bogarászni kell. -
Madn!ght
addikt
yep, nem mai de még mindig adja.

(#12843) czpitti: ezt nem tudtam, de ha így van kérdezném: str-es chc-s mempod nincs véletlenül jóárasítva?
Hétfőn addig geccsoltam a vanishing dye-al, míg szerencsésen odaadtam a vendornak a sajátomat amit nem vettem észre. Ez volt a legértékesebb cucc, ami esett a játékban, úgyhogy kicsit érzékenyen érintett.

-
F-ECT$
titán
-
Gyuri27
félisten
Az ls-től más is szenved. Illetve annak hiányától. Be kell látni, hogy egy szint felett chd + ls (loh) mindenképpen kell egy fegyóra. Meg socket. Mint látjuk ezek életképesek. Minden más kuka.
Talán a fury és a wkl az egyedüli amire nem kell mindhárom. A furyra elég egy is. De azok csúnyán eltalált darabok (akinek úgy tetszik op).
Babával tesztelek egy as skornt ls nélkül. Mp3 meg se reccen. Gondolom amit a gear enged addig elég az mb által adott ls és a rend 8%-s ls. Bánom, hogy nem babával kezdtem. Több lenne a sikerélményem. Csúnyán op egy valami.
Daibós monk: like!

-
ReFleXx
addikt
-
Gorneck
legenda
-
dvd_R+
őstag
-
Gyuri27
félisten
-
davidsito
aktív tag
bocsánat, szar a kedvem
aggódom!!! ... mi jöhet még???kezdődött
- Dzsudzsák autóbalesetével
- majd árvíz
- majd földrengés
- majd este nem tudtunk belépni
és még mindig szar a dropp ahogy látom -
Rayner
őstag
-
quex
tag
-
Edge
veterán
-
Sirandrish
legenda
Majdnem 6 szintet mentem ha így érthetőbb

27es szinten kezdtem és 32es szinten fejeztem be 80%on kb..
7körül kezdtük és 10körül fejeztük be, de elég sokat szorakoztunk menüben, szóval azért nem másfél volt hanem inkább 2-2óra10perc..annál több tuti nem.
ÉS nincs külön recept...ACT1 sok mob osztán dzsimeha
-
Sirandrish
legenda
-
Bird
addikt
-
Sirandrish
legenda
Nem kerestem rá mindre külön, de a Nati vért, amit te 80M-ért kínálsz AH-ban 1M-ért megvehető... olyan amiben 12% Spike Trap DMG van viszont 79 resi.
13%al is 5M..
Ha ragaszkodom a maxos Spike traphez akkor is 15M....bár nem tudom hogy ki hajlandó 15szörös árat kifizetni 2%DMG-ért..Szóval szerintem ezért nem viszik.

Szerk: Hja igen..én STR-re nem kerestem mert magamból indulok ki..jelenleg DH-zom és a hetekben vettem is vagy 4-5 vértet mire meglett a számomra tökéletes, de STR-re egyszer sem kerestem rá.
Lehet valakit DH létére az is érdekel, de szerintem itt PH-n nem nagyon van olyan

-
granini
őstag
-
granini
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát optimális esetben is max 3 embernek adhatod oda....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)