- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
-
lakisoft
veterán
-
kkf
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gyuri27
félisten
-
granini
őstag
-
davidsito
aktív tag
-
granini
őstag
-
Gyuri27
félisten
-
F-ECT$
titán
-
SEMY
tag
-
proci985
MODERÁTOR
LSel a max dam kb 1100 körül mozog. 3% LS viszont nem elég, skillből mindenképp kell shadow power, az viszont ad 15%ot szóval LS nélkül is elég ha az ember fenn tudja tartani. mp10es karinál ez kritérium.
LS nélkül a dam felmehet 1350ig. LS tehát pici kényelem, de alapvetően -20% dam. nem éri meg.
Manticoreon két random stat van, amiből egyet megeszik a socket. a másik lehet dam% vagy LS ami érdekes, ebből az előbbi logika miatt a dam% attribute ami értékes rajta.
ez kb reálisan van árazva, hasonló intes példány jól véve kerül kb 140mbe (ill került pár hete). kettő között olyan 2-3% a különbség összesített damra.
-
Gorneck
legenda
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
killerjohn
addikt
-
Madn!ght
addikt
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
-
nightmare13
őstag
-
jpeetr
aktív tag
-
czpitti
senior tag
-
nightmare13
őstag
davidsito és czpitti
Köszönöm! Kinőttem őket, hátha valakinek a kezdő karakterére jól jönne az egyik.
Nekem is segített anno egy-két kedves PH-s, gondoltam, én is segédkezek.
Sőt, ha egyszer kedvem lesz, előkaparom a ládából a gyengébb cuccokat, és azokat is felrakom, javarészét ingyen. A kisebb részét meg zaukcióra 
-
czpitti
senior tag
-
Madn!ght
addikt
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
-
czpitti
senior tag
-
granini
őstag

- Dzsudzsák autóbalesetével --> most vagy focizni tudsz vagy vezetni. Es nem jar a penzhez..
- majd árvíz --> ezt adom, ez engem is aggodassal tolt el..
- majd földrengés --> 4.3 az nem foldrenges.. mikor a monkom odab**sza a harangot az igen..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- majd este nem tudtunk belépni - nekem mukodott mar tegnap este is..
és még mindig szar a dropp ahogy látom, a trade oldalon - es nem is lesz jobb.. mar leirtam.. ha komplett tobbeves D3 palyafutasom alatt csak 1x esik olyan targy ami mondjuk 1.2 mrd-t elmegy AH-ban akkor boldog leszek es nem reklamalok.. meg ne mtortent meg.. varom a csodat.. -
granini
őstag
execute93: davidsito azt szerette volna mondani neked, hogy gratulal a 3 legendary itemhez
es hogy nagyon orul hogy ilyen klassz droppokat ad neked a D3, de sajnos sajnos ezuttal nem lehet oromod maradektalanul felhotlen, mert nizony egy-egy rendkivul fontos magic roll biza hianyzik eme targyakbol ahhoz hogy jo aron eladhatoak legyenek.. 
(fenti okfejtesemet nevezi a PH szaknyelv roviditve fos-nak
) -
Szatesz.
aktív tag
ÉN lehet, hogy eladom az egész monkomat ha érdekel....

-
granini
őstag
Azert ez mar bator.. mondjuk ha most lepted meg a lvl60-at mennel inferno mp0-mp2 kozott es le vagy egve akkor ertem hogy ossze lehet koldulni valami kezdo gear-t, sokan vagyunk osszedobjuk. Nade mp10-re..? Ugye csak vicceltel..

En DH-ra keresek olyan gear-t hogy mp10-en csak allnom kelljen Diablo elott es sajat magat nyirja ki a damage reflect miatt, mikozben en tobb life-ot regeneralok mint amennyit o lebir utni rolam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
mpierre
veterán
-
Edge
veterán
-
Zan
aktív tag
-
czpitti
senior tag
-
Rankerz
senior tag
" lényeg a gyengék megsegítése" , akkor miért kell 30-40 millát bidelni az itemre hogy a tied legyen? Adhatná ingyen is gyanítom nem lenne nagy érvágás az ő gold mennyiségének. Én a story-t nem kitaláltam hanem őszintén bevallottam hogy ez történt. Értelme nem sok volt, jobb lett volna valami kamut elhinteni és élni a naív képben hogy accoun bound szerűen ott fog lenni nálam 2 évig.
-
czpitti
senior tag
Ne jöjjön meg senkinek a kedve.Büdös gyökerek vannak itt is ahogy mindenhol ( természetesen tisztelet a kivételnek )Be is fejeztem a jótékonykodást mert már a legelső item ( a gyűrű ) hála rankerz-nek a kutyák martaléka lett.Még én vagyok a gyökér hogy számon merem kérni hol van,A válasz : eladtam mert idézem :ez egy jó üzlet volt és nincs lelkiismeret furdalásom mert eladtam. TISZTA SZÉGYEN VAGY.Legyél boldog mert elvetted mások elől a lehetőséget hogy boldoguljon.Szemben azzal az emberrel aki még a köveit is eladta a lauért.Részemről ennyi én többet nem tárgyalok veled.A többiek meg majd véleményeznek rólad.
-
Rém
tag
-
czpitti
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
nagyarpad
csendes tag
-
nagyarpad
csendes tag
-
F-ECT$
titán
-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
-
czpitti
senior tag
-
Cadal
őstag
Azért ne kapkodd el. Az első pár hónapba úgysem csinál mást majd mint eszik és alszik (jó esetben). Nem nagyon fog veled foglalkozni. Nem kell feltétlenül eldobni mindent. Lehet neked is jó lesz néha levezetni a feszkót pár mob szétcsapásával.
A kaiktól meg nem kell félni, az anyatejes újszülötteké egyáltalán nem büdös. Majd ha már kap mást is. 
-
sith7
félisten
-
czpitti
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
szallasi007
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
-
lakisoft
veterán
-
Gorneck
legenda
-
czpitti
senior tag
-
Poctar
senior tag
Hello!
Ah-t néztem és pár hasonló itemet találtam, melyek alapján vettem a látható árakat.
Mivel nem voltam benne biztos, hogy az árak megfelelőek-e, ezért oda biggyesztettem egy ~ jelet. Ezzel jelezvén, hogy ez nem fix ár. Szóval ha valakit érdekel, akkor az mondhat más árat is.
A porosodás szó gondoltam jobban fest, mint az eladó és társai.
Thx a válaszod!
-
czpitti
senior tag
-
Helmoras
őstag
-
Rushyk
tag
-
mpierre
veterán
-
Thrawn
félisten
-
davidsz
senior tag
-
czpitti
senior tag
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
-
F-ECT$
titán
-
mikromanus
veterán
-
Madn!ght
addikt
Ezt mostanában én is megfigyeltem, azt hittem valamit az új patchben állítottak. 2,75 ütés/sec (kb +67% as) a támadási sebességem, ütöm a mobokat, és egyszerűen nem jön a fury és az élet. Korábban nem volt ilyen probléma. Ez a lag miatt lenne? Az örökjeti mód korábban mp2-ben is működött, most sokszor olyan szépen lemeg a berserker, hogy csak pislogok. Pedig a 6 kis ww-m ott darálja az ellenséget, illetve ütöm őket bash-sel. Elvileg a 25 fury/sec-nek simán jönnie kellene...
-
pegasus60
csendes tag
Szia, ezzel a monkkal mp 1-2 tökéletesen farmolható, de mondom, azért adom el, mert a barbár mellett nincs időm húzni, viszont bizonyos gold mennyiséget nekem is megér, még ha időnként tolom is csak. 100 millától azért olcsóbb, de nem jóval...Komoly érdeklődés esetén adok ajándékba egy minőségi Devil Tongue-t ( 930 feletti dps, 230 dex, 240 vit, 50 crit hit) fegyvercseréhez és egy frankó pajzsot (1000 feletti armor, sok allres, dex és vita, life %,majdnem 10 chc) ha valaki a pajzsos geart jobban kedvelné.
Te viszont döntsd el. szeretnél-e majd monkkal is farmolni, addig bármilyen ár említése valóban felesleges.
Továbbá : Flawless Square kavicsok is eladóak, fajtánként 60 db, persze ez nem csak a monk gazdájának, szól, bárkinek, aki érdeklődik. -
pegasus60
csendes tag
Szia! Köszi az érdeklődést, konkrét árat nem tudok mondani, inkább ajánljatok valami reális gold összeget, de annyit segítek, hogy csak a main weapon volt több tíz milla. Karaktert húzni, persze viszonylag gyorsan lehet, ha gondolod, térjünk vissza rá akkor, ha elérted a lvl 60-at. Persze, ha addig még meglesz, de mondjuk 1-2 hetet tudok várni, ha ajánlasz reális árat, mondjuk az itemek vesztenek értékükből, egyre olcsóbb lesz minden - ahogy nézem. Így az idő azért fontos.
-
Madn!ght
addikt
-
nightmare13
őstag
Épp ezért visszatértem mp1 farmhoz, mp3-n se esett semmi, mp1 legalább gyorsabban megy

persil
AH meg RMAH kicsit máshogy működik
RMAH-ban olcsóért olyat is elvisznek, amit sima AH-ban kb 7-800 ezer aranyért. Adtam már el itt allres nélküli Firewalkert nemrég, igaz, hogy 2 hónap után, de elvitték
Szóval nah, nem kell a csodámra járni, mert a 3 euroból csak 1,7 eurót kapok meg
És fél év alatt a 11k az nem éppen sok 
-
Szatesz.
aktív tag
Szerintem ez nem így van... Én barbár vagyok de nem panaszkodok... De tényleg függhet valamitől mert van aki 400 óra alatt látott 5 legendet meg 1 set et. Én pl hetente átlagosan látok 2-3 set et meg vagy 10 legendet... Persze ezek többsége kalapács alatt végzi.. Ehhez hozzá kell tennem hogy naponta nyomom 2-3 órát kb. átlagosan.
-
nightmare13
őstag
-
persil
nagyúr
Már előfordult sokszor, hogy ah leállás miatt "eltűnt" ez meg az, de mindig visszakerül minden, a legnagyobb kellemetlenség az lehet, ha licitet kaptál valamire és a leállás miatt el is kelt.(tehát mások nem tudták felverni az árat)
Ha valós pénzről van szó, akkor mindig kicsit többet kell várni, de persze, ha az nincs meg, akkor írni kell nekik.
-
modern
aktív tag
-
modern
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- Fogyjunk le!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Saját fejlesztésű processzort kaphat a Xiaomi 18 Ultra egyik változata
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
vagy chd vagy socket.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)