Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudom hogy PS3-on van-e lehetoseg ra, de olyan cucc kene, amitol gyorsabban szedi a labait a wizardom Az elozo wizardomra bezzeg dobott joparat, de erre valahogy egyet se. Amugy 55os a mostani karim.
-
mpierre
veterán
-
Viper26
nagyúr
Üdv!
Monknak kersek 50-es szinttől használható jó fist weapon-t, vagy esetleg kardot...cserébe persze én is adok bármit, ha az illető talál használhatót a cuccaim között.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
szmegma
aktív tag
Szeretnem 4 kulon embernek odaadni, de ha nem lesz annyi jelentkezo, akkor tobb targyat is adok egy embernek.
[ Szerkesztve ]
TV: JZ1000
-
czpitti
senior tag
Nekem meg kutyarobbantos 0 cd legacy itemeim vannak és nem csokiért Ha valakit érdekel keressen bátran.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Chiller
őstag
Eladóak a következő legacy cuccok csokiért vagy ingyen
Andariel's visage:
212INT
51VIT
9AS
4.5CHC
8% fire damAndariel's visage:
154DEX
56AllRes
9AS
4.5CHC
12% fire damTal rasha chest armor:
190INT
178VIT
8AS
185ArmorTal rasha chest armor:
172INT
85 DEX
94 VIT
9 AS
199 ArmorZuni gyűrű:
23-46 AVG dam
+26 MIN dam
84 INT
63 Allres
33 CHDZuni cipő:
8% Poison dam
185 INT
41 VIT
66 Allres
12% MSNatalya cipő:
175 DEX
72 Allres
265 Armor
12% MSSárga rare axe:
593-1047dam (black weapon)
1.30 AS
120 INT
2.2 LS
45 CHD
Socket -
HSM
félisten
válasz mpierre #13726 üzenetére
Apoc lenne a lényeg... Igazából jó nekem ez a trium is, ezt használom jelenleg, de emlékszem, voltak lényegesen jobbak, 6%-os elmental sebzésekkel, magasabb CHC-vel, és főleg sokkal magasabb apoc-al. Csak azok nem 10-20M goldba, kerültek, mint ez, hanem a duplájába, nekem meg a "hobby" karakterem volt csak a wizard akkoriban, így annyim nem volt már rá. Ha van rajta apoc, és jobb az enyémnél, dobj egy PÜ-t, érdekel.
-
mpierre
veterán
Van egy Triumom épp elfekvőbe került. Nem nagy eresztés... Az apoc-t nem t'om mennyi van, ha van egyáltalán...
Bnet.: [link]
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
HSM
félisten
válasz #92888064 #13724 üzenetére
Köszönöm a feljajánlást! Viszont nekem inkább örökbe kéne. Abban reménykedek, hátha valakinek feleslegessé vált, és még nem csapkodta el brimstone-á. Volt, aki beírta game chatre (ott is néha keresek a trade-ben), hogy LOL, ő kettő ilyet is szétcsapott nemrég...
Chantodo-ból nekem is van egy nagyon hasonló, de az annyira nem jó nekem sajnos. -
HSM
félisten
Keresem a következő legacy cuccokat:
Storm Crow-ból magasabb CHC-s, 8% Lightninges kéne. Előny, ha 4% elite, és 10 AP on CRIT-es.
Ami fontosabb lenne, az a source, 7 feletti AP on crit-es, és magasabb elemental %-os kéne elsősorban, legalább hasonló damage-el, és CHC-vel. Akinek akadna valamelyikből egy elfekvőben, hálás lennék, ha dobna egy privit. Természetesen nem ellenszolgáltatás nélkül gondoltam, kitalálnánk valamit érte.[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Rare recepteket cserélnék ... Akit érdekel vegyen fel.
- Árad -
-
Cyberbeni
addikt
kesztyűt meg ékszereket nem feltétlen lehet pár nap alatt nagyon jót találni legendaryból, de a többit azt igen (mondjuk sisakból is még csak 1 esett a DH-mnak meg vagy 3 spirit stone monknak, de ha esne még egy pár, akkor valószínű le tudnám cserélni, a mostani rare-t)
-
Cadal
őstag
válasz radi8tor #13717 üzenetére
Rare cuccoknak még esetleg maradhat. Simán vannak (írom ezt két nappal a kieg megjelenése után ) hordható sárga cuccok. vagy akár egy két jó lvl req-es fegyver/cucc ami jól jöhet másoknak szintezésnél. pl nemrég találtam valami ijat lvl 68 körül és volt rajta 12 lvl req. simán jó lesz a dhm-nak szintezni. Az a gáz hogy ha enchantola van a rare akkor már account boundos lesz sajna.
Amúgy megvetted a kieget? nem láttalak onlány!
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
Simán
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
radi8tor
MODERÁTOR
Zárhatjuk a topicot?
⭐ Stella
-
lakisoft
veterán
18-án zárják az ah-t. 25-én indul a kieg.
- Árad -
-
granini
őstag
válasz morvaigaben #13711 üzenetére
Marc 25-en bezar az AH. Ha most szerdan nyomnak egy kis patchet arra hogy erre a fennmarado 2 hetre lehessen diamondot adni/venni AH-ban az zsinorban a negyedik vilag szegyene lesz amit a Blizzard elkovethet..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Chiller
őstag
Van 340 flawless square diamondom. Szeretném becserélni mondjuk 1000 flawless square rubyra.
Igény szerint magasabb szintre is kraftolhatom őket (van demonic essencem), de az arány akkor is 1:3-hoz.Akit érdekel a biznisz, az írjon privit. Esetleg kicsit alkuképes lehet a dolog
-
czpitti
senior tag
válasz Gyuri27 #13705 üzenetére
Jah a kenyérkeresetnek vége el kell kezdeni játszani micsoda fos ez a game Konkrétan marad az akit ténylegesen érdekel ez a játék.Is-boxer? jah én is használom mert kell a tripla legenddrop hogy ne kelljen annyit runolni vagymi.Mondjuk a napi 10-15 orám nekem is benne van a gaméban.Nekem speciel jobban bejon a játék mint a visaharcos idokben.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
granini
őstag
válasz Gyuri27 #13702 üzenetére
Meglatasom szerint a normalis, casual, diablozni szereto es a jatekot elvezo userek szamahoz kepest elhanyagolhato lehet azon extremitasok szama amirol itt te beszelsz. Es akkor hazajon Hansjurgen a BMW gyarbol, elegedett mert ma is tervezett egy pazar 2 uleses kabriot, es akkor leul a 3000 euros szamitogepe ele, belogol es latja hogy lett goldja, van lootja, es lepett 18 paragon szintet, mert farmoltak neki egesznap.. Es akkor ez miert jo neki..?
Csakmert azt gondolom hogy nincs ebben akkora uzlet. Beruhazni 10 accountra, etetni 10 illegalis kinai bevandorlot, fizetni nekik egy 60nm-es jozsefvarosi alberletet meg a villanyt a vizet a satobbit, es 24/7-ben farmoltatni oket soha a kettetoszott eletben nem fogja megerni senkinek szerintem, ugyhogy ez mero spekulacio, hovatovabb oktondisag..
Es tudod mi a legnagyobb baj a kinai farmerrel, Gyuri..? Hogy osszemegy az elso mosas utan ba*meg!!!!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Gyuri27
félisten
válasz lakisoft #13701 üzenetére
Euro, dollár, font. Forint nem hiszem, bár elképzelhető.
Én vagyok a kínai farmer. Te megadod ami kell a belépéshez. Aztán napi 8-12 órát játszok neked. Te délután haza érsz a munkából és tele a tatyó jobbnál jobb legendekkel. Meg vagy 10 parapontot nőttél.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest