- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
Chiller #11820 üzenetére
Őszintén megmondom nekem van egy két cuccom amit nem tudok eladni, és néha kölcsön is adom azokat, eddig egy kivételél senki nem adta vissza amit adtam (nem is emlékszem rájuk és nem is izgat, nekem ez csak fun tehát megsértődni sem kell). Most pl chanto-t tudnék adni egyet ami 1068 dps, 5x% chd és 10 crites, meg lenne egy bucser sztikkerem ami 1034 dps ls, sock, van két unitym is meg egy két inna cuccom is amit hetek óta nem tudok eladni.
Az a baj hogy nem tudom hogyha kölcsönadom vagy valakinek odaadom akkor valaha a szívesség viszonzásra kerül - ejj de melegre sikerült
-
GiP23
csendes tag
válasz
Chiller #11816 üzenetére
Persze meg lehet nézni egyenként btag-okat, de én a licitálást nem tartom megfelelő módszernek, mert így nem azoknak segítünk akik a legjobban rászorulnak.
Amúgy miért apocos triumot akarsz? Néztem a fegyvered és miért nem használsz inkább Chantodot?
Elnézve a karaktereid azért egy 400k-s wizardra én pl nem mondanám, hogy rászoruló, szerintem sokan vannak itt akik ugrálnának örömükben ha hasonló gearjük lenne
-
Chiller
őstag
válasz
Chiller #5179 üzenetére
El szeretném passzolni a ládában kuksoló cuccaimat, szóval megnyitom a zsibvásárt:
http://oi50.tinypic.com/msjb5i.jpg
Olcsóé vihetők mind.PÜ, ha érdekel valami, biztos megegyezünk.
Gyerünk skacok, mert eladom a vendornak mindet
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PS Plus előfizetések
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!