- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
-
Chiller
őstag
-
morvaigaben
tag
-
vvega30
senior tag
-
dvd_R+
őstag
-
lakisoft
veterán
-
Chiller
őstag
-
Thrawn
félisten
-
P00By
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
szallasi007
őstag
Őszintén megmondom nekem van egy két cuccom amit nem tudok eladni, és néha kölcsön is adom azokat, eddig egy kivételél senki nem adta vissza amit adtam (nem is emlékszem rájuk és nem is izgat, nekem ez csak fun tehát megsértődni sem kell). Most pl chanto-t tudnék adni egyet ami 1068 dps, 5x% chd és 10 crites, meg lenne egy bucser sztikkerem ami 1034 dps ls, sock, van két unitym is meg egy két inna cuccom is amit hetek óta nem tudok eladni.
Az a baj hogy nem tudom hogyha kölcsönadom vagy valakinek odaadom akkor valaha a szívesség viszonzásra kerül - ejj de melegre sikerült

-
F-ECT$
titán
-
GiP23
csendes tag
Persze meg lehet nézni egyenként btag-okat, de én a licitálást nem tartom megfelelő módszernek, mert így nem azoknak segítünk akik a legjobban rászorulnak.
Amúgy miért apocos triumot akarsz? Néztem a fegyvered és miért nem használsz inkább Chantodot?
Elnézve a karaktereid azért egy 400k-s wizardra én pl nem mondanám, hogy rászoruló, szerintem sokan vannak itt akik ugrálnának örömükben ha hasonló gearjük lenne

-
marcyman
aktív tag
-
Chiller
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
JSaN
addikt
-
JSaN
addikt
-
Agro
senior tag
-
Agro
senior tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Krytec
tag
-
Chiller
őstag
El szeretném passzolni a ládában kuksoló cuccaimat, szóval megnyitom a zsibvásárt:
http://oi50.tinypic.com/msjb5i.jpg
Olcsóé vihetők mind.PÜ, ha érdekel valami, biztos megegyezünk.
Gyerünk skacok, mert eladom a vendornak mindet

-
F-ECT$
titán
-
kopaszqtya
tag
-
Drizzt
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont én játék goldban gondolkozom