- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
válasz
Gyíkac
üzenetére
eléggé szkeptikus vagyok... erről van bármi forrásod?

nekem meg van az összes, de - ha már urban legend - én mást hallottam... ezek valami lost sorozat epizódokhoz kapcsolódó easter egg-ek... ami nem jelenti azt, h ne lehetne egy kulcs valami rejtett/titkolt tartalomhoz, de - mint azt mondottam - szkeptikus vagyok...

lakisoft:

-
khirill
aktív tag
elég hülye felajánlás de ha kell valakinek a "black rock ledger 4" az szóljon...

-
khirill
aktív tag
oké skacok, köszi a választ... láttam már én is ilyen faszaságokat az ah-ban, de sajnos a flipphez kell a komoly(abb) tőke... találni lenne az igazi...

gyuri27: amúgy ha ez craft lenne akkor account bound is lenne, nem?
-
khirill
aktív tag
olyan gyakran látok nálad ilyen fasza conquest sword-öket...
...ezeket flippeled? ...bér-árulod? ...vagy ezek neked loot? (megmondom őszintén azért kérdezem, mert csak ring-et, amulett-tet és conquest sword-ot veszek már fel, de még sosem esett olyan kard, amin 1000 fölötti lenne a dps... a statok már voltak nagyon jók, de a dps egyszerűen nem akar 1000-es nagyságrendű lenni... szóval csak kíváncsiságból kérdezem... amolyan érdekességképpen...
) -
khirill
aktív tag
ha valakinek van legendary vagy set receptje és eladná cserélné dobjon egy üzenetet és megalkuszunk...

-
khirill
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
a gerillamarketing király

radi8tor1: természetesen...
de még így is brutális lóvé lesz... 
...amúgy én is keresek mp10re való archon geart csak nem találok, mert nem esik
nekem pl. még sosem esett rare 1h fegyó sem 1000 vagy a feletti dps-sel... érdekes... -
khirill
aktív tag
válasz
Thrawn
üzenetére
talán a palm miatt ér valamit... az armor meg hmmm... (az egy fajta monk build szerves része azt hiszem... bár lehet most hülyeséget írok... LOL
ezt te biztos jobban tudod...)...de a chd-s és a socetes-eket szeretik csilliárdokért adni... magyarán nem tudok semmi biztosat, de azért beleugattam egy kicsit én is...

-
khirill
aktív tag
eladnám, cserélném... remélem érdekel valakit...

[sc]

-
khirill
aktív tag
-
khirill
aktív tag
nem tudom... ez érdekes lehet? (sc)

továbbá van egy unid echom, vile ward-om és inna gatyám... ha valakit érdekel megalkudunk...
-
khirill
aktív tag
jah... bocs... nem is tudom milyen őrület kerített hatalmába amikor őket is beraktam ide... szal akkor csak a butcher szarja eladó...
-
khirill
aktív tag
válasz
nightmare13
üzenetére
értem-értem... köszi a választ... fején találtad a szöget...
mindig mindent wiz szemmel nézek és ez nem túl szerencsés így...
...és szerinted van rá reális esély, h egy ilyet elmenjen ah-rmah-ban?granini: itt a trade-ben szülibulizol?!
LOLscholes9: neked pedig akkor viszont hepi-hepi!!! ;D
-
khirill
aktív tag
válasz
nightmare13
üzenetére
ez kb. mennyit ér? (csak mert igen sok hasonlót kiba..tam már a vendornál...)
-
khirill
aktív tag
válasz
nightmare13
üzenetére
ne vedd a szívedre...

-
khirill
aktív tag
...és a kesztyű? ...tán azt tőrje össze? :'D
-
khirill
aktív tag
válasz
czpitti
üzenetére
én tőled olvastam ilyet először, h egyáltalán adományozol... meg ez úgy "köztudott"... rajtad kivül jpeetr aki még szokott felajánlásokat tenni... észrevételem alapján... szal nem igazán kéne ilyeneket felvenned...

killerjohn: rakd be trilli-csilliárdért hátha azt hiszi a hétvégén majd valami retardált, h vá vá vá...

-
khirill
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
upsz... akkor bocs az okoskodásért... nem néztem rá...
csak ötletelek, az alapján amit hallottam/láttam...
az az igazság, h ilyen minőségű tárgyakat én csak itt látok... 
-
khirill
aktív tag
ez jó cucc ez? nekem jónak tűnik csak dps kicsit csirke és nincs as sem... ráadásul most, h így belegondolok az baltáknak szarabb ias-se van mint a kardoknak ugye?

-
khirill
aktív tag
hmm... ez most, h? hiányzik róla egy roll? vagy összeadódik 2 szar int? vagy wtf? előre is kérem a türelmeteket, biztos nagyon amatőr kérdés, de meg szeretném érteni... de úgy érzem, egy +as v. +ls sokat dobott volna a hangulatomon...

szerk: bár érzésem szerint int-el az is mindegy lett volna... amúgy ha valakinek kell viheti...

és ezt is...
-
khirill
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
az "erre a tárgyra" az a erre chantodo-ra... vagy általánosságban a chantodo's force-ra érted... ???
én általánosságban beszéltem amúgy bármilyen loot-ról... egy olyan valakinek, aki vélhetően nem tudja mi alapján ér sokat/keveset egy-egy adott tárgy...

az általad említett avg dmg - as - chc majdnem minden esetben értéknövelő stat (+ a chd is) ... pláne egy off hand-en...
egy olyan chantodo's force amire max-os as, chc kerül és a top avg dmg-el bír nyilván sokat ér a dex ellenére is... de ez nem olyan!davidsito: be sem kell írnom... tudom mi lesz ebből
...anno az aranykakas étteremnek csináltam arculatot és hát keresgéltem az információkat - már akkor sírtam a röhögéstől amikor beugrott, h az bizony érdekes keresgélés lesz hiszen: "golden cock" 
-
-
khirill
aktív tag
csak hull... csak hull reáááám... a brim-eső!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa Rally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...ezeket flippeled? ...bér-árulod? ...vagy ezek neked loot? (megmondom őszintén azért kérdezem, mert csak ring-et, amulett-tet és conquest sword-ot veszek már fel, de még sosem esett olyan kard, amin 1000 fölötti lenne a dps... a statok már voltak nagyon jók, de a dps egyszerűen nem akar 1000-es nagyságrendű lenni... szóval csak kíváncsiságból kérdezem... amolyan érdekességképpen...

de még így is brutális lóvé lesz...
ezt te biztos jobban tudod...)

...és szerinted van rá reális esély, h egy ilyet elmenjen ah-rmah-ban?