Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
kétkezes fegyver buff, avagy a varázslónőmnek 74k élete van.
ööö új tankom lesz?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
F-ECT$
titán
-
Drizzt
nagyúr
-
Gorneck
legenda
-
Cyberbeni
addikt
Megvettem a két kisebb ametiszt receptet is, mivel lvl100-on már csak annak lesz értelme sisakba (mondjuk az még jó sok idő)
meg végre úgydöntöttem, hogy eladom a 3000+ befőttemet, mert csak lejjebb fog menni, úgyhogy még mindig pluszban vagyok ^^ -
proci985
MODERÁTOR
hm, megvan az 1 óra alatt A1 achievment, méghozzá infernon.
tapasztalat:
- + movement nélkül kb esélytelen. 19es movementtel olyan 40-50p között mentem, szóval 12 is határeset. ja igen, DH, vaulttal a gyorsabb mozgásért. tactical advance viszont nem volt berakva.
- max rareket szabad felvenni, de identyfyezésre nagyon nem kell időt szakítani. ugyanez igaz a boltolásra
- nagyon sehol nem tévedtem el, spider lairben és leoric manorban sem. temetőben az első kriptát eltaláltam, szóval általános számolva szerintem 45-55 perc körüli idő reális sietve (beleszámolva azt, hogy nincs meg hamar miseryn a kard, mindhárom kriptába le kell menni...)
- ellenfelek közül azt ütöttem ki, amit szembejött, questhez kellett, vagy úgy általában útban volt. unique/kék csapatokat kiütöttem, biztonságosabb volt. egy csapat max 5-10sec volt.
- halni gyakorlatilag így sem szabad.
- semmi extra helyre nem szabad bemenni
- xp kb 2m, drop egy rare ring 51int 151vit 30chdvel (meg arcane resistance), kb 50-100k aranyért. nagyrészt kékek, általában lowlevel.összefoglalva: az achievment megy infernon (legalábbis egy olyan karinak, ami elbírja inferno A4et), de necces, gyorsan mozgó build kell hozzá. A4hez képest, amit ennyi idő alatt lazán ki lehet pucolni, eléggé nehéz.
Cyberbeni: ahogy nézem mostanában már kb a tárgyak negyedét se érdemes befőttesíteni, mert annyira alacsony az áruk.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz proci985 #49763 üzenetére
az egyórás achira van egy egyszerűbb recept: AH-ból vagy lootból bugázni valami low lvl40-50 meelee/ranged attack damage-s felszerelést, meg speed%-os cipőt, és rohanni. ez viszont minden kaszttal megy, és 60-as karinál karcolgatni se tudnak nagyon, lehet rohanni a bossokig megállás nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SLYM
veterán
na 1 nap alatt végeztem infernó első akttal a witch dokorral, 1 halállal megvolt az egész, de ha jobban figyelek és nem megyek neki egy elit packnak kutyák nélkül, akkor 1 sem lett volna. beleszerettem a dokiba, eszméletlen jó karakter, szerintem ha valaki egy második karaktert akar elkezdeni, akkor mindenképp a dokival tegye. (bár még a wizardot nem láttam akció közben)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez röhej.
Vettem RMAH-ban 3euróért egy tárgyat, erre megint lockolták az accom!
PayPal-al fizettem, le is vonta az összeget a bankkártyámról(Már visszakaptam, mert a blizz kinyomta a tranzakciót)
Erre már komolyan nem tudok mit mondani. Vicc az egész!
Nincs 1 hete, hogy feloldották...Ja, persze a múltkor is bőven 5 munkanap után válaszoltak a ticketemre...
"Greetings Nandor!First of all my apologies for the long wait time. We have been extremely busy the last weeks but working hard to reach everyone as fast as possible."
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
SLYM
veterán
válasz KonzolKartel #49766 üzenetére
én meg nem tudom feltenni a PC-mre a játékot, ezért kénytelen vagyok öcsém notiján játszani. 2x próbálkoztam, mindkétszer új jelszót kellett igényeljek. nem tudom énse mit hisznek ezek, úgy védik az accokat, mintha egy bankszámla lenne. ha valakinek van tippje mit kéne csinálnom, hogy fel tudjam tenni egy másik gépre is a játékot, akkor megköszönöm a segítséget
egyébként téged miért basztatnak?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Elképzelésem nincs. Múltkor azt írta a supportos srác, hogy töltsem ki a shipping addres-em, amit ki is töltöttem egyből.
Két tárgyat vettem tegnap este. Az egyik azonnal megérkezett, a másik pedig nem nagyon akart megérkezni, gondolom az miatt lockoltak, de hogy miért...elképzelésem nincs.
Remélem megint lesz 1 hét, mire feloldják az accom.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Dadan01
senior tag
válasz MrCsiT #49728 üzenetére
Ha veszed a fáradtságot, és megnézed mit mire írtam akkor világos lesz a dolog hamar, de kezdem az elejéről. Valaki talált egy Skorn-t, sok dex, magas crit dam és sockettel. A következő hsz arról szólt, hogy bizony ez egy mámorítóan über tárgy, 150 milla. Itt kapcsolódtam be én, hogy márpedig mielőtt don perignont bontanánk, azért nézzünk már a rózsaszín szemüveg nélkül is a való világban, mert ez a fegyver két nagyon fontos fix stattal bír, és itt mondom neked, hogy a fix az azt jelenti, hogy minden egyes darabon rajta van, ezek pedig a kritikus sebzés növelése (aka crit dam) és a foglalat (aka socket). A socket száma fixen egy (1), a crit dam némileg változó (132-200), tehát ezek alapján nem szabad elájulni a tárgytól, inkább a dps/main stat határozza meg az értékét/használhatóságát. Bőséges választék van viszonylag kevés millióért is, persze van 100 millióért is kirakva, de nyilván ott eladási szándék nincs, csak mutogatni tették ki.
Kérésedre válaszolva, hogy milyen tárgyon változik a socket szám, válaszom a Manticore, ugyanis ebből van egy ill két socketes verzió, a DH-k legnagyobb örömére.
Itt szó sem volt magasról osztásról, csak elég idegesítő, mikor a tulaj nem tud rákeresni egy triviális szűrővel egy neves tárgyra, két másik ember meg tippelget anélkül hogy ránéznének az AH-ra, mint ahogy én tettem.
Peaceui Skornt ugyan nem találtam, de első blikkre is gyenge warmongert kettőt is, ha mákja van az embernek brimstone árban elmegy, de akkor is van aki kirakja 20-50-100 milláért....
-
Sirandrish
legenda
Mi van itt kérem reggelre ez fogadott:
Idejét sem tudom mikor adtam el ennyi cuccot egy este
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SLYM
veterán
érdemes ezeket a star köveket megcsinálni szerintetek? valamivel ár felett adják őket a piacon, csak kérdés mennyire lehet őket eladni, hogy mittudomén befektetésnek ilyeneket vegyek. darabját fél milla megcsinálni
-
rol33
aktív tag
-
Gorneck
legenda
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #49770 üzenetére
Nem gyenge
-
skater86
tag
válasz cowboy_bebop #49717 üzenetére
Igen, ezt nem is állítottam hogy nem
-
mephi666
nagyúr
nekem tegnap este 8-10-ig 3db legend esett (kicsit elkapott a gépszíj és nyomtam az mf-en: most plvl27en, buffal 240% felett van)
első: ez a cucc wtf? discipline-t ad, de a típusa miatt pont nem is jó dh-nak (mindegy, ribi megkapta és most jedizik vele, másik kézből meg nyomja a jeditrükköket és löködi az ellent)
második: szintén bóvli kategória
harmadik: szintén nem egy über kategória, de talán el fog menni...screeneket nem csináltam, mert annyit sem ér egyik sem sorban így estek: howling plateau, vault, sirocco caverns lvl2
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mpierre
veterán
Komolyan mondom hibbantak gyülekezete a teljes AH. Egy tőrt 1,5M BO-val nem akartak elvinni, erre beraktam 90k kezdővel bidwar-ra. 12 órával a vége előtt 2,1M-n áll a licit. Komolyan nem értem.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #49774 üzenetére
Az a Hand Crossbow izé
sith7 Már el is felejtettem milyen érzés üres AH-ra ébredni...jóóóó
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DjDanee87
addikt
4. legendary paragon level után, ez az első ami nem szemét
-
BaLee
addikt
válasz mpierre #49781 üzenetére
Ez nálam is volt már így, de ehhez szerencse kell. Meg az, hogy legalább 2-3 ember felfigyeljen a cuccra. Nálam az a jellemző, hogy ráteszik az alap bidet és senki más nem rak rá. Ennek főleg akkor örülök ha a végén elmegy vendoros áron.
Amúgy ez a licites dolog való életben is így működik, amíg valamiért fix áron nem adnál 20 ezer Ft-ot, ha többen licitálnak rá a végén simán elkaphat a hév csak azért, hogy tiéd legyen a cucc...
Jártam már én is így cuccal, eldöntöttem, hogy 1kknál nem adok többet érte, végén megvettem 1.5kk-ért és nem is biztos hogy ért annyit...
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Gorneck #49788 üzenetére
nem a haszon miatt érdekel, csak van 25 misink öcsémmel, aztán gondoltam valami olyanra költenék, amiből később tuti biztos, hogy ki fogom tudni venni az aranyat, mert mivan ha valamelyik karakterre sokkal többet kell majd költeni, mint a barbárra, meg a monk-ra, hogy eljussunk infernó végéig
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
DjDanee87
addikt
válasz Kicsimix #49789 üzenetére
Hát az sajna lemaradt, mert random stat lenne, amiből 1 van rajta
Ha lenne rajta crit akkor 50-100M körül lenne AH alapján. Elég ritkán kap critet (pár db van belőle csak amin van) és a legtöbb olyanon kicsi a damage.Ez van, legalább nem a szokásos, brimstone ár, hanem kicsit több
-
SLYM
veterán
válasz Gorneck #49792 üzenetére
hát mert ha megcsinálom a star köveket, akkor az 50 extra intelligence a witch doktornak kb, de ha pl veszek egy cuccot mondjuk 1 milláért, az nem biztos, hogy később elmegy ennyiért. viszont ha úgy viszik el a köveket is, mint ahogy a planjeimet vitték el, tehát fél perc alatt, akkor 0 veszteség, de mégis + 50 int, meg hát jól is néz ki érted. ezért kérdeztem, hogy mennyire viszik ezeket, mert hát mégiscsak mindenki meg tudja csinálni saját magának a kövesnél
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Azt nem írtam oda, hogy az adott tőr konkrétan nem ér 1,5M-nél többet...
Gorneck23: A kovácsot hagyjuk. Eddig csak olyan itemet tudott kiszarni magából, hogy azt a fejéhez vagdostam volna egyenként... 100 nekifutásból nulla, azaz zéró, vagy semmi, vagy nuku eredménnyel zárta a kovács. Ott rothadjon meg. Már bontásra se használom.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Muton
addikt
Heló!
Érdemes a kováccsal küszködni? Mert elég karcsúnak tűnik a default 10-es szint, de ha jól gondolom, akkor majd lehet még receptekkel bővíteni a repertoárját..
Amúgy hol lehet recepteket szerezni? Majd valamelyik szörny fogja dobni?mod: közben olvasom, hogy kovács pajti nem túl népszerű
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #49784 üzenetére
gondolom ....
nekem ilyen sose volt
-
Muton
addikt
válasz akela91 #49798 üzenetére
köszi!
amúgy mikor kezdik dobálni a receptet? ha végignyomtam az infernot, vagy ha már infernon bármikor?
Én csináltattam a kováccsal amúgy ezt-azt, ugyan sokadjára, de jobb cuccokat rakott össze, mint ami esett. ez vagy a droppot, vagy a kovácsomat minősítiMuton#2316 - $z@r a drop >_<
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest