Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
válasz Djuree #26474 üzenetére
Elöször én is ezt gondoltam de sajnos tévedtem. Ez játék már nem diablo, ez valami teljesen más. Ez a teljesen világos, meseszerű grafika, de még ezzel se lenne gond, de nincs meg az a darkos hangulat. 3 hétig csak ezt toltam/toljuk haverokkal, inferno szinten vagyok/vagyunk. Act2-ben egyszerűen nem tudunk haladni, miközben act1 meg pofonegyszerű.De igazából miért is szenvedjünk? (mert ez már az, amikor kék mobok jail, teleport, faster meg egyéb nyalánkságok vannak felvértezve) Azért hogy ugyanazt a bosst amit 20x megöltünk már mégegyszer letoljuk a 0 drop-ért? És mi van akkor ha kiesik valami? Eladod AH-ba lesz pénzed és veszel jobb cuccokat. És ezt miért? Hogy ugyanazt a pályát ugyanazt a boss leöld még. Megvan a 60-as szint, inferno és ennyi. Nincs mit csinálni. Nincs feloldható skill, nincs semmi, ami arra ösztönözne, hogy tovább játsz azokat a pályákat amiket jópárszor láttál már. Az elején jó volt, élveztem minden percét, de az utolsó napokban már be se akartam lépni. Nehéz, és nem is kapom megérte a jutalmat. Ez igy nem fer dolog és ez is RMAH miatt van ugye. Valahol próbálták elkapni az mmo vonalat a coop-al, de sztem ez messze nem jött össze. Ennyi év után, ilyen nevekkel a háta mögött, és ennyi pénzért, sokkal jobb, tartalmasabb, kompleszebb játékot vártam/vártunk. Egyszerű a mint a faék és ez igenis zavaró. Még gyorsan el tudtam/tudtuk adni jó áron gammát. talán pár év múlva, amikor már belerakták amiket akartak akkor újból megveszem, de most ennyi pénzért nem ajánlom senkinek.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
- MACBOOKOK :)ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest