Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mar_tin
tag
válasz Cyberbeni #25689 üzenetére
Nálam nincs steam, meg semmi egyéb falugró ablak, és konstans visszavált az asztalra a jelszó beírásakor. Ami még idegesítőbb, hogy ilyenkor a visszaváltás után elállítódik a játékon belül a gamma olyan sötét lesz, hogy alig lehet látni valamit, és csak akkor jön rendbe, ha kikapcsolom a monitort, majd vissza.
-
törölt tag
válasz medvezsolt #25622 üzenetére
Nálam a következő történt: az imént vásároltam be 180k-ból 0-ról 136% MF-t. Úgy szoktam csinálni, hogy a táskába vannak a cuccok egymás mellett. Ha már kis élete van az utolsó Rare vagy Champion monsternek, akkor elfutok amennyire tudok, lehetőség szerint a Templárom felfog pár ütést, mire átveszem a ruháimat, amiben megadom az utolsó néhány kegyelemdöfést. Most öltem meg vele a nagy pókot a poison poolnál és nem esett sárga. Próbálok utána olvasni, hol érdemes farmolni inferno act1-ben, vagy act2-ben (mire ide jutok).
-
whabaky
tag
Bocsánat a hülye kérdésért (lehet már volt róla szó is, de 'majd 26k hsz közül nem találom), de 2 saját karakter között tudok átadni cuccokat (fegyver, gold stb)? Értem ez alatt, hogy mondjuk barbárral átadnék fegyvert a DH-mnak.
Köszi
Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
WayneGace
őstag
Tegnap sikeresen levertem illetve levertük Belialt infernón. Írták itt páran, hogy könnyű volt nekik, meg másodjára sikerült, stb.. Nekem nagy szenvedés volt wd-el. Egyedül nem is erőltettem. Csapatban se volt olyan egyszerű.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Cyberbeni
addikt
válasz szallasi007 #25691 üzenetére
egyébként meg kb 100k-ért lehet fegyvert venni, ami elég, azon kívül meg csak dex meg crit dmg meg esetleg attack speed kell.
@25704: berakod stashbe egyik karival, a másikkal meg kiveszed
@25705: csak az a nehéz benne, hogy 1-2. fázisban kikerüld a kígyókat, de kell egy jó tank, és simán megvan
[ Szerkesztve ]
-
rznk1986
tag
válasz #59070464 #25702 üzenetére
Hi,
Act I, negyedik küldi legeleje, onnan indulj és menj el egészen butcherig (megölheted őt is ha tudod).
Ha bejársz MINDENT (beleértve a temetős questnél mind a 3 kriptát) akkor rengeteg rare meg champi van útközben amiktől + MF buffot kapsz és mire végzel egy ilyen run-nal tele leszel sárga itemmel. Persze a 90%-a használhatatlan...
-
vhunor
őstag
válasz Cyberbeni #25689 üzenetére
Tegnap este kezdtük magatalálós barbár/monk párossal infernót, egyből hell után (azaz nem farmoltuk hellt). Elmentünk SK utánig, elsőre lenyomtuk, előtte én összesen kétszer haltam meg, mindkétszer ugyanattól a jailer-molten-frozen-desecrator csapattól (jail+frozen nem volt vicces). Eddig nem vészes, meglepően jól álltuk a sarat, bár volt egy-két szerencsés kraftunk és hell act 3 felétől végig 5-ös nephalem buffal mentünk, így elég szépen potyogott a sárga motyó. Nekem (barbár) 34k hp, 7700 armor, kb. 400 allres, 6200 alap damage, elég magas dodge (valamiért k sok a dexem, majdnem 400, minden cuccomra került ), 20% block chance (1500-2000). Dps-t kéne még növelni, egyébként act 1-re egész jók vagyunk eddig.
szerk.: resist és armor war cry buffal értendő.
[ Szerkesztve ]
-
Rizzo
aktív tag
válasz DjDanee87 #25700 üzenetére
Érdemes megfontolni a life on hitet is, én 800 k dps-es kék fegyóval csak haltam act2-ben, most egy gyorsabb 650 dps-es 800 life on hites fegyverrel szépen megy act2 (kivéve az elit bogarak). Érdekes, hogy harc közben hogy ugrál a hp-m
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
whabaky
tag
válasz Lézerparaszt #25707 üzenetére
Köszi
(#25706) Cyberbeni: Neked is köszi a választ
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cyberbeni #25694 üzenetére
Ha nincs elég DPS, akkor próbáld meg ezzel. Ha van, akkor pedig így.
MoE - HT jobb, mint a MoH - ToN.
Én Act IIben jelenleg így tolom, de estére kicsit változtatok és pár dolgot megcserélek.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
mikromanus
veterán
válasz medvezsolt #25712 üzenetére
Nephalem valor (kb): ha elit pakkot lenyomsz, akkor kapsz egy kis mf/gf buffor. Ez fél órát tart és stackelhető. 5 elite boss = 75% azt hiszem. Ha skillt módosítasz, akkro lenullázódik.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Cadal
őstag
válasz medvezsolt #25712 üzenetére
Nephalem Valor. B@sszameg, most frissítettem az első hsz.-t és be akartam tenni a rövidítések közé.... elfelejtettem..
-
Tibro5
senior tag
sziasztok
butcher infernohoz kéne help, ketten vagyunk egy wizzard meg demon hunter, mind a ketten lvl60.
aki csatlakozna, az írjon, küldök battletag-et privibe -
mikromanus
veterán
válasz Tibro5 #25716 üzenetére
Butch szörnyen butuska. Olyan kis kiszámítható. Ha este is nyomultok, akkor beszállok. Vagy a mostani fegyóval, vagy leporolom az életszívó bajnokot. (+395 life on hit. Nélküle csak 195 van).
Addig max jótanáccsal segíthetek. Pl:
- ne állj a tűzbe, mer' az forró és káros az egészségre!(Persze a másik opció, hogy Belialnak lesz rossz napja, de szerintem mindkettő belefér)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
frame>24
addikt
kicsit rasszista leszek:
nekem fájó belegondolni, hogy genetikai szinten alig különbözök tőlük...
(launch photos)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Nordic
Közösségépítő
Valaki árulja már el, hogy milyen manóra van rákattanva mindenki act 2-ben...
-
Jazz
veterán
Köszi D1Rect és Genji.
Közben felmertül még valami, a 20%-os cold dmg bónusz passzív skill kapcsán:
A skillben azt írják, hogy "when chilled or frozen". Na most ami frozen az a frost nova, ez egyértelmű.
Viszont a chilled: egyedül a frost shield-nek van ilyen effektje.
Azonban ha ray of frost-al támadsz, az is lassítja és a cold effekt is látszik hogy kék lesz. Ugyan ez vonatkozik a Blizzardra is, ott is lassít és kék lesz (az alap skillnél is).Kérdés: Mi számít akkor chillednek? Van értelme bekapcsolni ezt a passzívat ha csak ray of frost-ot vagy blizazrdot használsz?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
félisten
A "körbeütést", az "összerántást", a "pálcaforgatást", "60%dmg mindenkinek aki körbeáll" a healing rúnával sebezhetetlensséggel és gyógyítással.
Nem megy a skillcalculátor.
Azóta megy:[link]
(#25721) Jazz: Blizzardnál mindig bekapcsolom, elméletileg vonatkozik rá.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #25726 üzenetére
A wp-től felfele haladva lehet látni a kis sumákot. Vagy ő van, vagy valami gonoszul pislogó vérszomjas ellen állítólag. Nekem amikor próbálkoztam egyszer az elején összejött, utána meg gyakrabban voltak a kis önrobbantó virgonc monstrák mint a Zsákos.
Act 1-en is mondogatták a tuti helyet, de ott is csak egyszer sikerült elcsípnem, pedig jópárszor próbálkoztam. Act 1-en nekem gyakrabban megjelent Fields of Misery-n, de még gyakrabban amikor valami gömböket kell összeszedni a két kriptában azon a részen.
-
Amur
addikt
válasz szallasi007 #25641 üzenetére
Ilyen nekem is kell! Épp ma cseréltem vissza két egykezes "boxerre" a daibom mert már kevés volt a sebzése,de nem nézz vele olyan jól ki a kari(azért ez is szempont! )
Daibo nélkül nem monk a monk!
AH-n nincs normális Daibo! Az is ritka ha felhoz párat néha,azok is max magic itemek,rare meg legendary sehol..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
őstag
Mennyit érhet szerintetek?
Nincs ilyen addokkal az AH-ban .Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Alg
veterán
válasz KonzolKartel #25731 üzenetére
Sokat... vit, nagy allres, majdnem maxos crit (gyűrűn 4% a max talán?)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
h.adam.92
őstag
név szerint rá tudsz keresni, a legkisebb buyout-os, amit találtam az 2 milla felett van kicsivel.
-
whabaky
tag
Előre is bocs az OFF-ért... de olyan megnyugtató így látni a topic-ot, hogy ritkán írtok... ezek szerint mennek a szerverek, megy a logolás. Sietek haza, még 10 perc melóból
-
őstag
-
Expendable
aktív tag
Azt nem tudom, de én biztos nem adnám el
-
ProEvoFan
nagyúr
Én is beizzítottam a authenticatort+mobil védelmet.Érdekes h minden egyes belépésnél kér egy frissen generált authenticator kódot.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz KonzolKartel #25735 üzenetére
Tartsd meg RMAH-ra
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
WayneGace
őstag
Szerintetek néhány tárgy stat tervezésénél nem nyúlt mellé a Blizzard?
Például többször láttam, hogy Reduces damage from elit by3%. Na most egy 60k-t ütő elit, akkor üt majd 58200-at. Hát kösz, nagy segítség.
Vagy láttam már olyan lv60-as legendary-t, ami plusz xp-t ad. Na kösz megint. lv60 max. szinten akar plusz xp-t adni? :/
BestSecret invitációt privátban adok.
-
persil
nagyúr
válasz WayneGace #25744 üzenetére
A monk healing mantrája eddig aktiválás után 3 mp-ig kétszer annyit töltött hp-t, azt nagyon jól lehetett használni szorult helyzetben.
Na, most ezt kivették és helyette 3mp-ig körém rak egy pajzsot, ami 900 sebzést felfog... 30k hp-m van... 900-at fog fel... LOL!Szóval, DE, néhány skillnél/statnál mellényúltak
#25745 sto1911
Azért az 59k hp annyira nem gyakori, sokkal inkább a 30-40 ott meg végképp mindegy, hogy 59ezer, vagy 60 ezer sebzés. Én is úgy gondolom, hogy spec annak a 3%-nak semmi értelme, csak az értékes stat helyet fogja a tárgyon.Xp cap növelés mondjuk tök jó lenne
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cyberpunk
félisten
Nekem most dobott egy legendary itemet normal ACT4-en. Kár hogy nem sokat ér. Ja és sima "fegyverszekrényből".
Hope was the right choice, and it always will be.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest