Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rznk1986
tag
válasz persil #24649 üzenetére
Elnézést kérek tőled, valóban van, telepítettem és hozzá is adtam!!!!!! Valszeg időben mert a weboldal kidobott ilyen hibaüzivel: "too many log in attemps".
Pedig nem próbálkoztam...... Haver cuccait mikor kirabolták akkor a felét fel tudtam szedni, mert tudtam hogy a barátnőjénél van és nem lehet ő online, ezért beléptem a game-be és pont a földre voltak kiszórva a cuccai amikor pakolták ki én meg ugye felvettem őket. Úgy hogy valszeg én lettem volna a következő áldozat mert picit felhúztam őket, azonnal ledobtak a haver friendlistjéről
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz rznk1986 #24651 üzenetére
Mobile Alerts-et is aktiváld be. Plusz védelmet nyújt.
Valószínű egy keylogger-el kiolvasták a jelszavát úgy tudtak belépni a bonyolult jelszóval.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
kexksz
addikt
válasz killerjohn #24637 üzenetére
Lehet, hogy páran el vannak tévedve, de ez minden játékban illegális, kétlem, hogy itt kivétel lenne, pláne, hogy a Blizzard RMAHt is tervez - nyílván azért csinálja, hogy minden ember bypasselje és 3. embertől vegyen cuccot, mert az milyen jó dolog.
-
persil
nagyúr
válasz Tomics #24650 üzenetére
Teljesen az, még jól is bírja
Amúgy én nem tudom elképzelni, hogy tudnak egyesek úgy játszani, hogy ez a sok buziság(hp csíkok, plusz rajta a számok, sebzések stb stb) be van kapcsolva. Amúgy sem lehet látni semmit a hatmillió szörnytől, effektől, hát még így.
Én egyedül a crit sebzéseket kapcsoltam be, az valamennyire "érdekes" de amúgy teljesen felesleges információk és csak az amúgy is rossz látási viszonyokat teszik egyenlővé a nullával. Lefogadom feleannyiszor halna a srác is, ha látna valamit.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én mindig beszaladok a lecsóba, aztán harvest, manatöltős shadow walk, jó sok fetish, manatöltős torony, aggresszív bolyhoska és zombimedvék folyamatosan.
Először leszalad a HP-m akkor poti, majd lemegy mégegyszer, akkor jön az a paszív amelyik áttesz shadow walkba ha leesik a hp-d, majd shadow walk megint mert addigra már van cd-je. Ennyi idő alatt kb leesnek a packok. Ha shieldes, vagy elfut akkor meghalok és kell még egy ilyen kör, vagy akár két-három is.
Passzív skillek, a spirit nemtommi, a 20% dmg növelés, és a 300% mana regen.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
100k-ert van most reduced level 1kezes balta, 550dps, ketto is, ha valakit erdekel.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Alg
veterán
válasz CsiguszMaxim #24657 üzenetére
agresszív bolyhoska
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Gyuri27
félisten
Olyankor mi a helyzet ha 320k gold eltünik egyik pillanatról a másikra a ládámból?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Sonja
nagyúr
Huhh, most picit felidegesített a játék. 3 nyilas, a főnök két sebezhetetlen minonnal, aki falat húz körém + lila/rózsaszín fénynyalábot készít 3db-ot, ami forog körbe, és pillanatok alatt leviszi a HP-m. 15x haltam és emlegettem a Blizzard készítők felmenőit. Végül meglett, de ez még csak Hell Act 2.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz KonzolKartel #24664 üzenetére
Aha. De okos vagy.
Tegnap volt egy 25k-s vásárlásom. Azóta csak eladtam. De azok ára sincs meg.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
S e t h
nagyúr
Érdekes, nekem alacsonyabb int- tel van több sebzésem, most kezdtem a hell act 2-őt és 8000 felett sebzek és lóvét is csak óvatosan költöttem, mondhatni second hand cuccaim vannak, az olcsóbbik fajtából.
Ahogyan láttam, az int helyett az speed többet nyom sebzésben, le is cseréltem a gyűrűimet.
Nálam a venom-hydra alap, sok kemény helyzetből húzott már ki, pajzs helyett meg sourcet használok, persze vannak olyan szituk, amikből csak futással és újra bejelentkezéssel keveredtem ki(3 elite pack egyszerre).Ja meg most nézem, hogy kicsit kevés a vitality, nekem 29 ezer hp-m van, mondhatni egyharmaddal több mint neked.
Nekem ez az első karakterem, még kísérletezgetek vele, majd meglátjuk mi lesz belőle ha felnő.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ha kilepek ah-zni, veszik a valor buff?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Soni84
tag
Nekem azt hiszem ennyi volt a Diablo. Eljutottam 60-as szint infernóra. Éppen haladok Act 1-en, de valahogy nem fekszik nekem ez a kite-olós gameplay. És ahogy nézem act 2-4 csak mégjobban erről fog szólni!
1 ütés, halál.Emellett a játék nagyon rövid, hiába +3 nehézség és random pályagenerátor, sajna ez elég sovány/unalmas. Nem beszélve arról, ha esetleg még egy karaktert fel kellene húznom 60-ra akkor kezdhetem act 1 sztoriját 5.jére. Kösz nem!
Megvárom ezt a Grim Dawn, abban látok valami fantáziát, de ha a Diablon nem változtat valamit a Blizzard a jövőben akkor a csillaga nagyon gyorsan le fog áldozni!
-
Rankerz
senior tag
Act 2 bosshoz,Belialhoz barbárnak milyen skilleket kéne használni? A Gear szerintem elég kéne h legyen.
-
Telda
addikt
Estét!
A Staff of Herding (titkos póni pálya) használat után eltűnik?
-
Alg
veterán
Szrintetek lehet életképes egy full damage-re kiélezett barbár?
Berserker rage passzív(+25%), battle rage+marauder rúna (+30%), WotB (+100%) ezek így már együtt elég kemények, ha nagyon élezni kell lehet még a frenzy az utolsó rúnával (+20%), weapons master...
Persze rengeteg life steallel (revenge, overpower, charge)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Fandango
veterán
Nem igazan volt kedvem utanna keresni, de ha valaki elarulna hogy a karakter lapon lathato armor es resist ertekek 60as ellenfelekre vonatkoznak akkor infernon a nagyobb szint miatt ezek hogy csokkenek vagy valtoznak?
-
akela91
addikt
Akkor ALL RES-re nem érdemes gyúrni mégsem Infernon azt mondjátok? :S
Barbárral vagyok, és lvl60 shoppingolásnál nem akarok mellényúlni. Kb egy életre veszem a cuccokat már. -
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #24675 üzenetére
Nem. Persze, hogy nem.
Az eddigi 50+ órából a fiammal játszottam max 1 órát.
Meg ha publicon lettem volna és feltörik az acc-t a cuccokat is elviszik. De nekem csak a goldom hiányzik.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a goldot, hogy lehet elvinni.
Gondolom valami sz@r drágán megvásárlásával. De ennek nincs nyoma az ah feljegyzéseiben.
A tickettet megirtam.
Ha vissza állitják az acc-t akkor valamennyit újra kell játszanom. Jobb lenne ha csak a goldot kapnám vissza tisztán.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Telda
addikt
Köszi a válaszokat!
-
adamkaa777
senior tag
meghalt diablo
El. Psy. Congroo.
-
Bobrooney
senior tag
válasz adamkaa777 #24681 üzenetére
Gratulálok
-
törölt tag
válasz killerjohn #24608 üzenetére
Hogy csináljátok? Nekem lvl58 wizard, dps: 4500.
-
JSaN
addikt
Grat, en is WD vagyok egyszer szeretnek idaig eljutni.
Latom skill elosztast, alltalaban hasonloval megyek en is bossokhoz. A gargantuan eletkepes itt is?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Alg
veterán
Azért az a DH 9500 HP-val...
-
Dani82
senior tag
Nem lehet hogy ez a jatek unalmas? honapokig vartam; de igy ket het alatt total meguntam. Lvl56 wizardkent halalosan unalmas az egesz. Kiteolas ha van hely ha nincs instant halal, szar lootok, szar ah, 4edszer hagy ne kezdjem mar megint el infernon... Erdekes
-
akela91
addikt
válasz WhiteWalker #24687 üzenetére
Ezt nem úgy értette hogy sok, mivel lvl56-on van nekem 32K, hanem hogy INFERNON, Diablo-t kivégezték úgy, hogy a DH-nak CSAK 9.5K HP-ja volt.
-
adamkaa777
senior tag
Mainem wizzard csak kellet 1 wd a csapatba a gargantuan igazából pajzsként használtam meg stunra... nagyából dmg re használhatatlan fear volt kb 2 óráig benn addokra de végül a végén cseréltem
(#24689) akela91 persze miután meghalt 10X szétört a cucca azért van 9500 hp
A fight túlélő fight nincs enrage ,fix minden[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
sittes79
addikt
Köszönöm Akela kollégának, hogy bejutottunk Infernoba, ahol mentem 5 percig és csak haltam szóval újra kell öltözni, de arany eső van az biztos, egy útszéli hordóból kiesett vagy 1000 gold.
-
Sonja
nagyúr
Hell-en Belial kifogott rajtam. 2x egymás után is elvéreztem. Először csak egy nagyon kicsi hiányzott, de a szar zöld trutyi elől nem tudok elmenekülni. Most nagyon felhúztam magam, majd reggel megpróbálom újra, most alvás. Talán sikerül (valahogy).
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Tatyla
őstag
alakulok mint púpos gyerek a prés alatt igaz res még nem annyira jó de coopban nem gáz:
kép[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
<cafat>
senior tag
hello mindenki
engem az érdekelne a játékkal kapcsolatban hogy akkor ez most online vagy sima single player?
az oldalon találtam redeem key-t, az mire jó?
valamint letölthető game klienst, és egy megvásárló linket is...
ha letölthető a game kliens, akkor mit veszek meg a dobozban? hogyha single player akkor miért van nethez kötve, vagy akkor mégis online lett és ilyen mmo féle? találkozhatok más játékosokkal? vagy csak kell 1 login, de mégis egyedül vagyok?
nem egészen értem, kérem valaki fejtse ki nekem
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest