Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Dani82
senior tag
Nincs valahol osszeszedve, hogy melyik kasztnak milyen statot erdemes boostolni?
-
Dani82
senior tag
nem tudom eldonteni, hogy monk vagy wizard legyen a main )
A monk mintha kicsit gyenge lenne es uncsibb is a tobbi kasztnal
a wizard viszont iszonyat glasscannon. Amint melee rangebe er akar 1 mob is mar rajta kell tartani az ujjamat a potin. Nagyon gyorsan fogynak a hp potik, pedig mindig probalok rangen kivul lenni- jelenleg a monk 14es a wizard 9 szoval tul nagy ralatas meg nincsen.
Esetleg witch doktor, bar arra zt irtak forumokon, hogy raferne egy buff a petekre, mert kib mindegyik gyenge. -
Dani82
senior tag
Van itten szerintetek agro? Azaz van letjogosultsaga beszelni tankrol? Van threat egyaltalan?
Vagy mi alapjan "valasztanak" targetet a mobok? -
Dani82
senior tag
Van itten szerintetek agro? Azaz van letjogosultsaga beszelni tankrol? Van threat egyaltalan?
Vagy mi alapjan "valasztanak" targetet a mobok? -
Dani82
senior tag
válasz atidzsiforc #17093 üzenetére
De hogy tankolsz? Mi alapján fordul rád egy mob, ha nincs threat?
-
Dani82
senior tag
Ti mit csinaltok a kék itemekkel? AH, betöritek ilyen porrá, vagy vendor?
-
Dani82
senior tag
Mekkora szerencse, hogy vasárnap délután kell karbantartani.
Ember felkel a családi zabálás utáni délutáni szunyókálásból, leül a kis kávéjával, hogy na akkor most se meló, se család, se barátnő .... -
Dani82
senior tag
Azt nem értem, hogy wizardnal van mondjuk egy 17 intellectes gyűrű, de esik egy sima 2-3 damage plusszos, ha leveszem az inteset és felrakom a dmg-eset, több a dmg-em.
Akkor érdemesebb a tiszta damage cuccokat felrakni az intes helyett? -
Dani82
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/view/120522/Screenshot000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt nem értem. Miért van az, hogy ha kicserélném az equippeds intes cuccot, dexteritysre, amihez wizardként semmi közöm, akkor ekkora dmg növekedés lenne? Teljesen nem vágom
-
Dani82
senior tag
Haverok nélkül a public game halvány.Sajnos nekem csak 2 ingame friendem van, és a héten szabin voltam, ők meg nem, szóval kipróbálgattam volna hogy milyen idegenekkel játszani.
Beléptem aztán ment a kussparádé, senki nem köszönt vissza, 4en 4felé mászkálnak, jó szar volt. Ki is léptem 15perc múlva, gondoltam keresek másik partyt. Ott ugyanez
Ennél még a wowban is nagyobb szociális élet volt, pedig ott is haldoklott a kultúra a vége felé már -
Dani82
senior tag
Valaki segitsen lsziWizarddal kapcsolatban, mert nem igazan erzem hatekonynak. Hell-re most mentem at, de kb. 0 dpsem van. 2100 dps magicweapon buffal, es 14k hp. Miket vegyek ahban, illetve mik az alap spellek es runek hozza,amikkel erdemes probalkozni?
Koszi elore is!
-
Dani82
senior tag
Komolyan felbasz ez az egesz...wizardal megis mifaszt lehet csinalni a lila mobok ellen HELL fokozaton az istenverte csatornaban, amikor fearlenek, tuzet dobalnak, immun shieldedznek meg tuzet huznak maguk utan.
-
Dani82
senior tag
dupla
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Belialt hogy kell megölni hellen wizarddal??? Agyfaszt kapok az egész szartól mindjárt. Hogy a picsába kiteoljak, azon a tetves teraszon, hogy sebezzek , kerülegessem a zöld szart, öljem a mobokat...
-
Dani82
senior tag
válasz Lézerparaszt #23762 üzenetére
Tündér vagy,de már kikapcsoltam a gépem (amin játszom) és egyenlőre kedvem se lenne hozzá
-
Dani82
senior tag
Nem lehet hogy ez a jatek unalmas? honapokig vartam; de igy ket het alatt total meguntam. Lvl56 wizardkent halalosan unalmas az egesz. Kiteolas ha van hely ha nincs instant halal, szar lootok, szar ah, 4edszer hagy ne kezdjem mar megint el infernon... Erdekes
-
Dani82
senior tag
"Ha béna vagy, visszamész pár questet, hogy szintet lépj, és szerzel jobb cuccot (és ezt a Blizz közölte). Nem az a megoldás hogy bejön infernoról táp barátunk és 1 hiteli diablot. Ha valami, ez a cheat! Így aztán sok értelme van a játéknak."
Hát én pont ezért hagytam abba ezt a szart.Nem tudtam megölni Belialt hellen, hiába ahtam ki 12k dpst. Átlagos béna casual vagyok. Nem ment le napokig, aztán azt vettem észre, hogy 1 hete nem logoltam be. És nem is fogok, mert meguntam. Csalódtam ebben a játékban.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest