Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz WhiteWalker #9685 üzenetére
És ez miért rossz?
Azonnal otthon éreztem magam,első kari WD volt,tetszett de nagyon röghöz kötött,azóta felhúztam 5-6 demon huntert Leoricig,eddig ő a nyertes, nagyon jó lesz gyors farmolós ki-belépek játékra a vault+ tactical advantage kombó.
Kell neki egy megfelelő íj/nyílpuska,addig nagyon csalóka lehet,ne felejtsétek el,az összes képesség a fegyver sebzése alapján skálázódik.
Még a wizardot meg kell majd néznem.EA: It's in the crate!
-
akela91
addikt
válasz WhiteWalker #10315 üzenetére
"Előrendelésnél a szállítást mi fizetjük"
-
szepi79
őstag
válasz WhiteWalker #10519 üzenetére
attól függ, milyen szempontból tolták ki a szavatosságát. nálam, aki a "casual Diablo2"-es táborba tartozok, simán elértek egy ragequit-ot. számomra pont ellenkező hatást váltott ki.
és azért azóta eljött az MMO-k aranykora, akinek ennyi ideje van, hogy egy játékba annyit öljön bele, mint anno a D2be kellett, annak a nagy része már MMO-t tol, azért azokban sokkal több tartalom van; ergo ez a modell már nem lenne életképes. (persze erre vonatkozóan semmilyen statisztikám nincs, csak próbálok okoskodni, aztán vagy sikerült, vagy nem )
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz WhiteWalker #10531 üzenetére
mit értesz hamar alatt? 20-30 óra? (és mennyi is volt a max? 99? nem emlékszem már. nekem a személyes rekordom 60 körül volt)
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
félisten
válasz WhiteWalker #19262 üzenetére
Én inkább eladom.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
mpierre
veterán
50-50% Kb, de lehet többet adok el.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
akela91
addikt
Én kovácsnál azt aprítom be amiért 100 alattit kínál a kereskedő, ha az felett van akkor megyek eladni.
-
Ptech
addikt
válasz WhiteWalker #20104 üzenetére
Mert a kettőhöz rakétasebészi diploma kellett, nem?
-
rt06
veterán
miert? d2-ben mivolt?
annyi str, hogy elbird a cuccod, a tobbi vita
skillek guide alapjan es legalabb (sot!) annyira nem varialhatoan, mint itt
ha ezzel igy megvagy, mehettel ah-zni jsp-re, ahol bar kevesebb vlt a jatekbeli bug, cserebe lehet, hogy atvertekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Qru
MODERÁTOR
Mert a Dio 2 aztán marha furfangos játék volt.
mod:
rt06:
Nope, ótós topikba. Kell nekem 2 ablkaban ph!-znom mikor nem tudok addig számolni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rt06
veterán
válasz WhiteWalker #20116 üzenetére
pont ezert nem kellett meggondolnod, volt class-onkent par build, azzal tolta mindenki, csak el kellett dontened, melyik szimpatikus
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ptech
addikt
válasz WhiteWalker #20116 üzenetére
Az még nem nehézség, hogy fixek voltak a buildek egy jó ideig. Annak csak utána kellett nézni, hogy mire érdemes rakni, és arra rakni. jsp-n meg mindent meg lehetett szerezni fillérekért.
Hell/Inf vótmá amúgy, vagy csak a normal ennyire könnyű neked? -
félisten
Ez nem igaz. Infernon kell kb. minden.
-
Ptech
addikt
válasz WhiteWalker #22562 üzenetére
vitalityt feláldoztam a dexteryre
Pont fordítva kellene pedig. Ha csak nincs elég vit-ed, a következő nehézség elején pillanatok alatt bedarálnak.
-
alexdeak
csendes tag
válasz WhiteWalker #22562 üzenetére
Én is DH-val tolom, most épp nightmare act 2 derekán, DPS olyan 1200 környéke, HP az meg olyan 5000 környéke, ám ha megsimogat egy kisebb spéci csoport, akkor nehezen viseli. Az Act 1 nagyon sima volt, én is csak azt tudom mondani, mint mások az Act 2ben így lehet lesznek gondjaid.
-
Jazz
veterán
válasz WhiteWalker #23770 üzenetére
Úgy néz ki mennek a szerók mert a többiek játszanak, de ha egyszer kiléptél a game-ből, akkor kint is maradsz.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Myth
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
válasz WhiteWalker #23770 üzenetére
Épp akartam kérdezni, h csak nálam van-e ez, de ezek után már nem kell, most kerültem csak a gép elé és jó lett volna 1 órácskát játszani...
Lassan itt az ideje, h újra legyen Steam accountom
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Alg
veterán
válasz WhiteWalker #23903 üzenetére
Reggel 7:40 körül kapcsolták vissza, akkor ment
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
JSaN
addikt
válasz WhiteWalker #23903 üzenetére
A launcher letoltott most nekem valami 4mb-t, utana siman beleptem. Most jok a szerverek, breaking sincs a login menuben.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
lakisoft
veterán
-
-conrad-
addikt
válasz WhiteWalker #23991 üzenetére
Azt össze tudom rakni mit használok.
Ezt a kiosztást találtam eddig a legjobbnak, a RoV+Stampede az nagyon hatékony, folyamatosan ellökdösi az ellenfeleket, így nem érnek utol.
Főbossokon szoktam erre cserélni.
Mondjuk nem tudom, hogy majd 60on hogyan oldom meg, nem akarok folyton váltogatni, de a multishot nagyon imba a rare packokra meg a fehérekre.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #24030 üzenetére
multishot ("olcsósító" rúnával), evasive fire (+covering fire), hatredtöltő gránát, hatred regeneráló denevér, vanish... kb ezek szerintem jók lennének neked is ügyesen csinálva ott a majdnem folyamatosan küldhető multiple shot, ami szaggat becsülettel (nagyot ütő skillnek meg elemental arrow+nether... de ez magas szintű, viszont másik rúnával sem rossz)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #24035 üzenetére
covering fire a legjobb buli ezzel a rúnával a 3 legközelebbi dögbe belelősz és te meg hátraugrasz, mintha knockbackelnének... így a rákészülős-odab@szós (hell fölött azonnal ölős) dögökbe még bele tudsz lökni egy szépet és simán elkerülöd a csapásukat... de jó célozgatással el tudsz pattanni orb-ig is, ha körbevennének (vész esetére meg ott a vanish: lefagyásból/jail-ből meg egyebekből simán ki tudsz vele jönni) multishot-tal meg lehet "kopogtatni" (úgy, hogy a fél szoba kihal, mire belépsz), felhúzott wall fölött átlőni, stb ...kedvencem lett a dh elég gyorsan (a monkot meg elő sem vettem már 1 hete... az most pihen)
#24036: nem variáltam semmit shift+alt+q+1+2+3+4 meg az egér van használatban főleg... csak akkor sül el a balklikkel skill, ha monster van kijelölve, vagy shift-et nyomok mellé
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
őstag
válasz WhiteWalker #24090 üzenetére
Nekem SSD-ről fut a game és simán megáll néha fél percre is, bár szerintem ez nem a gépem miatt van hanem szerverlag
-
Sonja
nagyúr
Nem, ott jó, mert SSD-n volt a fejlesztés is, és állítólag nem is nézték meg HDD-ről. Azóta már igen, és lesz rá javítás, de hogy mikor?! Ha van SSD a gépedben, akkor arra tedd át az egész Diabló mappát és úgy játsz!
(#24094) Cingáriusz: Az inkább server lag lesz.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
vendingo
veterán
Nálam SSD van, és akad
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
RockHaRD
addikt
válasz WhiteWalker #24151 üzenetére
ki van kapcsolva minden ilyesmi... equipment részleg működik csak
(#24152) kexksz: van rá filter az AH-ban... level reduced a neve asszem
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz WhiteWalker #24687 üzenetére
Ezt nem úgy értette hogy sok, mivel lvl56-on van nekem 32K, hanem hogy INFERNON, Diablo-t kivégezték úgy, hogy a DH-nak CSAK 9.5K HP-ja volt.
-
Amur
addikt
válasz WhiteWalker #24928 üzenetére
Ja tiszta Kill Bill!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz WhiteWalker #24932 üzenetére
ááá nem is hasonlít! erre azért jobban:
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Pekkk
aktív tag
válasz WhiteWalker #24928 üzenetére
Mi bajod van a női monkkal? Nekem is az van. A férfi wizard szerintem gázabb, úgy néz ki mint egy félreb@szott bundás kifli. Tiszta homár, ahogy tartja a fejét
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #24691 üzenetére
Na most elkezdtem olvasni onnan, ahol legutóbb abbahagytam. Kicsit én is kezdem unni. Lassan jön az inferno, már 60-as a wizardom. Ekkor fogom negyedszer újra kezdeni. Ha mindegyik karival végig akarom vinni az összes szintet, az "ugyanaz" az a játék 5x4=20x. Nem fogom újra játszani vélhetőleg maximum 4x, azaz infernoig. Ha nem megy, majd hívom a barbár havert. Ha vele se, akkor fiók. Talán valamelyik karinak adok majd egy esélyt... Később... Valamikor.... Amúgy jelenleg: lvl60 wizard, hell act3 végefelé és sárgánál nem esett jobb cuccom. A DPS aktív skillekkel együtt is csak 9k (1 kezes+orb). Minden cuccom AH-ból van, olyan sz#r a loot. Ha nem lenne AH, már hellen sem tudnék mozogni. Így viszont túl sok kihívás most ott sincsen. Néha összecsuklok, de csak mert belerohanok egy nagy seregbe, h na majd az archon. Csak aztán későn kapcsolok h ott nincs diamond skin...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz WhiteWalker #26038 üzenetére
hagyjad, ő a király d2-ben, érdekes minden játék topikjában vagy egy ilyen "mindent jobban tudok" tipusú ember
mcsabee: bocs, nem vagyok méltó a tudásodra
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Genji
őstag
Én meg azon a véleményen vagyok, hogy Djuree kezdte a személyeskedő arrogáns stílust, de most már ideje lenne befejezni ezt a kinek nagyobb a pöcse kontesztet. Béke legyen meg lávcsi!
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
for3l
senior tag
én is végig olvastam, és képzeld, én csabi partján vagyok. sokat játszottunk együtt d2-öt meg most is együtt toljuk a d3-at és nem a levegőbe beszél.
nem kell 20óra egy lvl90-es karihoz, elég 4-5 is. nem kell hozzá jó csapat, elég akár 2 ember is (meg 8 cd-key ). meg lehet csinálni? meg. csináltunk ilyet? elég sokat. szóval erről ennyit. d2-ben eléggé otthon vagyunk csabival (kimerem jelenteni).[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
válasz WhiteWalker #26185 üzenetére
Még mindig nem értem mi a gond. Cserekereskedelmet akarsz csirkéért két lovat, vagy mi?
Végre megoldották hogy van "értéke" a gold-nak. Van egy fizetőeszköz. Adok-veszek. Találsz WD-s cuccot te is eladhatod, és vehetsz belőle a sorc-odra valót. A kereskedelem fennatartása végett írták meg úgy a programot hogy jóformán mindenféle cucc esik neked, csak oylan nem ami a kasztodnak megfelelő. D2 is ilyen volt.
Miért jobb az ha 20 millió olyan game-et nyitnak hogy O Eni N 5HR? Vagy ha Jsp-re kell menni ha az ember venni akar valamit?
AH eddig is meg volt, csak out-game. És ott még adó sem volt. Most van, és így kitudják vonni a gold-ot a játékból.Fogadok hogy inferno-n való játékról semmi tapasztalatod nincsen.
Amiről te beszélsz az a noob lvl, normal, night, hell....ez mind easy, csak szórakozás, kikapcsolódás, fun-ból való játszás. Mindenkinek szíve-joga eldönteni hogy AH-zik e vagy sem. Nem kötelező. Én se AH-ztam jó sokáig, mert csalásnak "éreztem". De ez csak azért van mert ennyire könnyű normal és night. Bevezető a játékba, ez a lényege.A játék max. lvl-en kezdődik, és infrenon. Oda nem hogy AH nélkül, de AH-val se tudsz érvényesülni. És akkor majd milyen jó lesz hogy 1milláért majd megvehetsz egy itemet, és még örülsz is neki.
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz WhiteWalker #26219 üzenetére
"mi lett volna ha kiveszik az aranyat és csak RMAH lenne?"
De nem így van szerencsére. Én elvagyok a medium cuccomban is, a szerencsétlen amcsit meg "lehúzom" 100$-al mert megvette a talált "mennydörgő félisten" kardomat.
Én pusztán szórakozásból nyomulok infernon. És csak azért is wizával. És richtig nem fogok imba monk-ot indítani vagy barit.
Az más kérdés hogy Act3-tól esnek keményen a drágább cuccok. Így legalább értelme is van.free your mind
-
LordAxwell
senior tag
válasz WhiteWalker #26388 üzenetére
Azt meg hogyan? tudsz mutatni képet?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Djuree
félisten
válasz WhiteWalker #26813 üzenetére
igen, előfordul. de a létező összes smiley nélkül is előfordul
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Huma
addikt
"tegnap toltam este a diót és beakadta kép 30-40 mp-re...kép megáll,hang van...aztán egyszer csak "you die" felirat fogadott..találkozott már más is ezzel?"
Kellemes lehet HC közben egy ilyen.
ui: Ne használj ennyi hangulatjelet mert tiltja a fórumszabályzat oszt megszólnak a modik.
Amúgy hallom itt a rémhíreket az acc törésekről. Lehet én is beizzítok egy autheticator-t. Csak nekem dinamikus IP-m van. Ez azt jelenti, hogy minden egyes gép bekapcsolásnál be kell írnom a kódot? Mondjuk nem nagy ár, ha cserében biztonságban tudhatom az accom.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Asbee
veterán
Pár smile-t még betehettél volna...
-
persil
nagyúr
válasz WhiteWalker #27218 üzenetére
Ha azt veszem alapul, hogy KURVA ritkán esik ki, akkor igen, ciki
Ezt a legnehezebb beszerezni.
Én spec, ha egész pontos akarok lenni, akkor olyan délután 5-től csak ezt farmoltam, az előző hozzászólásomig.Bár én is kiütöttem egyszer normálon és nem vettem észre, szóval szépen ott maradt, akkor még én sem tudtam, hogy ez egyáltalán kellhet, bár, ha észrevettem volna, akkor 100% felveszem, mert minden begyűjtök és megtartok addig, amíg pontosan ki nem derül, hogy mire jó és hogyan kell használni.(sokat rpg-zek, berögzülés, hogy a hasztalan tárgyak valójában nagyon hasznosak)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz WhiteWalker #27968 üzenetére
Azert azt megsem lehet, hogy leulsz, lvl 60, kapsz ingyen top cuccot, es leolod diablot infernon, anelkul hogy 300orat "dolgoznal" erte, nem? Sok ertelme nem lenne a jateknak. Folyamatosan haladsz elore, mert amennyit beleoltel, annyival jobb vagy, ez igy van rendjen.
szerk: Ha nincs kedv hell veget/infernon farmolni, vagy act1-2-3at probalgatni ki hol tart eppen, akkor kezdj uj karaktert, a jatek csak konnyebb lesz, a cuccok csak olcsobbak lesznek. Szerintem tok elvezetes, pedig infernon meg egy darab jo cuccot nem talaltam, de azert a penz gyulik, eladom, neha veszek egy-ket ujat magamnak, ismet beprobalom act2-ot, haladok egy-ket waypointot, aztan megint butcherezek parat act1-en, es igy tovabb. Kozben pedig huzok 1-2 uj karaktert, mert a kovetkezo patch-el ugyis konnyebb lesz az elet.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
almafa42
aktív tag
válasz WhiteWalker #27968 üzenetére
Hehe. Atfogalmazva: "Se idot se penzt nem szanok ra, de ki vagyok akadva, hogy igy kihivas a jatek" Ez a jatek a folyamatos farmolasrol szol, jobbnal jobb itemek hajszolasarol - ezt mar 10 eve is tudtuk. Csodalom, hogy egyesek ezt negativumkent veszik.
-
almafa42
aktív tag
válasz WhiteWalker #28026 üzenetére
Teljesen igazad van, amikor azt mondod, hogy neked ez a szorakozas. De a diablo3-at jatszo emberek tobbsegenek nem. Amugy te is tuloztal, mert nem igaz, hogy kajtatni kell tobb100 orat. 100 ora jatekkal siman verheto inferno act1, de akar mar act2 is. Ha ennel sokkal konnyebb lenne, a nalad tobbet jatszokat nem motivalna mar semmi. Te lehet, hogy jobban elvezned most (par honap mulva nem, mert mar mindened meglenne neked is), de a kozosseg nagyobbik resze nem.
-
félisten
válasz WhiteWalker #28026 üzenetére
Ha nem élvezed a szörnyek öldöklését nagytételben, akkor ez nem neked való.
Mire számítottál?
Ugyanez volt az előző részekben is.(#28019) Djuree: GF folyamatosan hoz egy kevés plusz, a MF jól felpakolva üthet nagyot.
A MF-ot külön gearen szokták tartani, goblinhoz, utolsó ütéshez, farmoláshoz.[ Szerkesztve ]
-
rznk1986
tag
válasz WhiteWalker #28106 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy be voltam szarva, de sokkal élvezetesebb a játék így, nem az unalmas bal klikk job klikk kombó megy, hanem tényleg ott kell lenni fejben. Nekem a géppel nincs gond meg az akadással, inkább a saját hülyeséggel. Az előző hc karim 51-esen halt meg. Harcoltam egy ilyen lila nevű boss-szal (demon hunter volt) és nem kite-oltam hanem beleálltam az ütéseibe, hogy teszteljem mennyit bír a karakterem. 4 ütéstől lement a fél hp-m, és mondtam a havernak, hogy remélem ez a boss nem tud ilyen nagyot ütni. Ahogy kimontam, felemelte a kezét ilyen lassan és összecsukott Lett volna még időm elugrani is meg potit inni, de valahogy lefagytam, sokkot kaptam és csak néztem végig az egészet...
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #28295 üzenetére
egyszerűen felveszitek egymást és átadjátok private game-ben
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest