Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Igazán történhetne már valami
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ha megrendelem a konzolok szervízétől akkor esetlegesen meddig lehet lemondani a rendelést?
-
CsiguszMaxim
senior tag
260 hsz 8 óra alatt -.- . Volt esetleg valamilyen érdemi információ amire érdemes odafigyelni?
(#14873): Tényleg?
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Khmm.. hát azért leírom bár kétlem, hogy van még egy akkora hülye mint én
Annak ellenére, hogy nem harcoltok ténylegesen a fegyverrel ami a kezetekben van még érdemes kicserélni mondjuk a witch dokinál is egy erősebb baltára mert a skillek nagyobbat fognak ütni. Már 2 órája csépelek itt az alap tőrrel amit kapott, mondván, hogy úgyis csak skillel támadok. Egy ideje csodálkozok, hogy milyen erősek lettek a szörnyek vagy csak a doki lett ilyen gyenge?
Végülis betettem valami keményet a kezébe valami táposabb baltát. Hát elég érdekes lett a különbség. Már közel semi olyan gyenge
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Gorneck #22171 üzenetére
Egész jól kezdem kitapasztalni a WD-t, hogy milyen skillek illetve gear kell neki. Act I infernon-n járok, ha gondolod privátban küldd el a battletaged és felveszlek.
-
CsiguszMaxim
senior tag
ezeknek a Lost sorozat alapján számozott oldalaknak van/lesz valami jelentősége? (act II sivatagban lévő hajóroncs)
(#23435) rt06: köszi
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én mindig beszaladok a lecsóba, aztán harvest, manatöltős shadow walk, jó sok fetish, manatöltős torony, aggresszív bolyhoska és zombimedvék folyamatosan.
Először leszalad a HP-m akkor poti, majd lemegy mégegyszer, akkor jön az a paszív amelyik áttesz shadow walkba ha leesik a hp-d, majd shadow walk megint mert addigra már van cd-je. Ennyi idő alatt kb leesnek a packok. Ha shieldes, vagy elfut akkor meghalok és kell még egy ilyen kör, vagy akár két-három is.
Passzív skillek, a spirit nemtommi, a 20% dmg növelés, és a 300% mana regen.
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz szallasi007 #25641 üzenetére
Pont egy ilyet árulok most AH-ban 900k körül. 600 feletti DPS-e van meg 100 feletti dex és vita. Azt hogy elvitték nem tudom mert 3 napja letöröltem a játékot.
(#25656) szallasi007
A környezetemben levő használtai tárgyak épsége érdekében, (Inferno Belial próbálkozások alatt valami elpattant ) illetve a vizsgáimra való tekintettel muszáj volt.[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Na jólvan akkor nem vagyok egyedül. Nem tudom mit csináltak a blizzardnál, de valami iszonyat függőséget tudnak kialakítani ezzel a **arral az emberben. Valahol azt írták, hogy ez a pozitív visszacsatolások játéka és teljesen igazuk volt. Aztán ez persze infernon átmegy negatív visszacsatolásokba és az emberben csak kúszik fel az ideg amit aztán szegény HW-eken vezet le.
Rám sajnos az ilyesmi nagy hatással (két hét 140 játékóra kb, "csak még egy WP csak még egy dungeon") van ezért kell időben leválasztani magam a dologról és csak szépen lassan módjával játszani.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest