Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulius80
tag
válasz tvamos #49074 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja van egy Latitude E6420am,memóriát bővítenék 2*2 gbról 2*4 gbra.Manual szerint 1333mhz kell bele,viszont olvastam hogy megy 1600mhzen.Érdemes akkor ilyet vennem?
128 gb ssd-t is vennék,tudnátok ajánlani?(még nem használtam,nincs tapasztalat)
A hdd meg menne az olvasó helyére,caddyt hol tudok rendelni,ami biztos jó a géphez?
Segítségeteket előre is köszi!!!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
-
Ulius80
tag
válasz sigidi #50485 üzenetére
Szia!
Olvastam a Dell topicban,kérdezted hogy mekkora gap-pad kell a Dell E6420-hoz.
Érdeklődnék hogy amit belinkeltél 1mm-es gap-padot,az jó bele?
Nekem is ilyen gépem van,kitakarítanám és cserélném ezt is.
Pontosan illeszkedik?
Köszi a segítséged!
ÜdvBocsi mindenkinek,privát lett volna!!!
[ Szerkesztve ]
"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Ulius80
tag
válasz somasz #51615 üzenetére
Köszönöm!
Eredeti a játék,szabadon volt letölthető.
A hőfokok rendben,alapjárat 48-55C',játéknál ami kb 2perc,60C'.
Memtest nem dobott hibát,ment vagy 1 órát.
Steamen láttam,de nem tudtam kibogozni,hogy mi a hiba javítása.
A kis keresztlányomnak lett volna a játék,de akkor marad más.
Mégegyszer köszön mindkettőtöknek!!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Ulius80
tag
válasz DarknessHope #52269 üzenetére
Szia!
Nekem e6420 van,szerintem nem kell driver,a win felismerte nekem,használom.Ha van skype-od,indítsd el,működni fog.
[ Szerkesztve ]
"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Dell Latitude E6430 laptop vásárlás előtt állok,sok tesztet,tapasztalatot olvastam róla,elég jó masinának tűnik,viszont találtam egy olyan gépet,amibe van NVS 5200m 1Gb Gddr5-ös dedikált vga.
Erről viszont nem sokat tudok,teszteknél is csak írták,hogy lehet ezzel is kérni a gépet,magyar oldalon nem találtam semmi tapasztalatot.
Youtube-on viszont igen,de nem tudom elképzelni hogy egy munkára tervezett gép ilyen játék teljesítményre képes,mert nem olyan driver-rel "szereltek".
Itt egy példa:Valaki felvilágosítana?
Játék téren van ps3-am meg asztali gép is,de ha ez az NVS valamennyire "játkos" egy kicsit,akkor ezt a változatot választanám,napi 12 óra munkahelyi tartózkodásom egy kicsit "boldogabbá" tenné
Volt már Latitude E6320-am,teljesen elégedett voltam vele (HD filmek,net),de drágalátos bátyám elcsaklizta ,cserébe adta az asztali gépet.....
Előre is köszönöm megtisztelő válaszaitokat!!
-
Ulius80
tag
A pár éves Alienware gépekkel is lehet gond?
-
Ulius80
tag
[link]
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani,hogy milyen kártyát lehet betenni a jobb oldali üres helyre?Kábel is van.
Latitude E5430
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Latitude E5430-at használok,Opera böngészővel.
Mellékelek egy képet,itt írja,hogy nem tudja megnyitni,mert Chrome-ot használok.
Próbáltam Edge-vel is,ugyan az.
Hol tudnám beállítani hogy ez ne legyen?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG GL552VW
- Dell Precision M6800 Core i7 4710MQ/16GB RAM/Samsung 500GB SSD/17" képernyő/K4100M
- Lenovo ThinkPad X280 i5 8350u I Érintős FHD IPS 4G modem 8GB I 256SSD I HDMI I Win11
- HP EliteBook 845 G8 / Ryzen 5 PRO 5650U / 32GB/512GB
- Eladó Sony Vaio PCG-71211M notebook / Intel i3 / 4GB DDR3 / 120GB SSD / 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest