- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Latitude E5430-at használok,Opera böngészővel.
Mellékelek egy képet,itt írja,hogy nem tudja megnyitni,mert Chrome-ot használok.
Próbáltam Edge-vel is,ugyan az.
Hol tudnám beállítani hogy ez ne legyen?
Köszönöm! -
Ulius80
tag
[link]
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani,hogy milyen kártyát lehet betenni a jobb oldali üres helyre?Kábel is van.
Latitude E5430
Köszönöm! -
Ulius80
tag
A pár éves Alienware gépekkel is lehet gond?
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Dell Latitude E6430 laptop vásárlás előtt állok,sok tesztet,tapasztalatot olvastam róla,elég jó masinának tűnik,viszont találtam egy olyan gépet,amibe van NVS 5200m 1Gb Gddr5-ös dedikált vga.
Erről viszont nem sokat tudok,teszteknél is csak írták,hogy lehet ezzel is kérni a gépet,magyar oldalon nem találtam semmi tapasztalatot.
Youtube-on viszont igen,de nem tudom elképzelni hogy egy munkára tervezett gép ilyen játék teljesítményre képes,mert nem olyan driver-rel "szereltek".
Itt egy példa:Valaki felvilágosítana?
Játék téren van ps3-am meg asztali gép is,de ha ez az NVS valamennyire "játkos" egy kicsit,akkor ezt a változatot választanám,napi 12 óra munkahelyi tartózkodásom egy kicsit "boldogabbá" tenné
Volt már Latitude E6320-am,teljesen elégedett voltam vele (HD filmek,net),de drágalátos bátyám elcsaklizta
,cserébe adta az asztali gépet.....
Előre is köszönöm megtisztelő válaszaitokat!!
-
Ulius80
tag
válasz
DarknessHope #52269 üzenetére
Szia!
Nekem e6420 van,szerintem nem kell driver,a win felismerte nekem,használom.Ha van skype-od,indítsd el,működni fog.
-
Ulius80
tag
válasz
somasz #51615 üzenetére
Köszönöm!
Eredeti a játék,szabadon volt letölthető.
A hőfokok rendben,alapjárat 48-55C',játéknál ami kb 2perc,60C'.
Memtest nem dobott hibát,ment vagy 1 órát.
Steamen láttam,de nem tudtam kibogozni,hogy mi a hiba javítása.
A kis keresztlányomnak lett volna a játék,de akkor marad más.
Mégegyszer köszön mindkettőtöknek!! -
Ulius80
tag
válasz
sigidi #50485 üzenetére
Szia!
Olvastam a Dell topicban,kérdezted hogy mekkora gap-pad kell a Dell E6420-hoz.
Érdeklődnék hogy amit belinkeltél 1mm-es gap-padot,az jó bele?
Nekem is ilyen gépem van,kitakarítanám és cserélném ezt is.
Pontosan illeszkedik?
Köszi a segítséged!
ÜdvBocsi mindenkinek,privát lett volna!!!
-
Ulius80
tag
válasz
tvamos #49074 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja van egy Latitude E6420am,memóriát bővítenék 2*2 gbról 2*4 gbra.Manual szerint 1333mhz kell bele,viszont olvastam hogy megy 1600mhzen.Érdemes akkor ilyet vennem?
128 gb ssd-t is vennék,tudnátok ajánlani?(még nem használtam,nincs tapasztalat)
A hdd meg menne az olvasó helyére,caddyt hol tudok rendelni,ami biztos jó a géphez?
Segítségeteket előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!